Ben dedim sana :)))Oyyy işlerimi bitirdim 45dakikalık evde lesliemi yaptım baya ter attım banyomu yaptım yeşil çay+biberiye+zencefil çayımı içtim uzandım.dinlenme vaktiiii...fakat içtiyim çay miydemi bulandırdı afedersiniz çıkardım biraz...hiç böyle şey yaşamadım ki...bu ay ovulyasyonu da hiss etmedim...şiştim hafifce o kadar bi tek 12.gün ip atlarken oluşan sancı dışında.normalde karnım davul gibi olur bi de ve müthiş bi sancı duyarım...hamile ola bilirmiyim acepçok komik ya regl oldum bitti yinede düşünüyorum acaba mı diye.bi test var evde aslında ama komik geliyo test yapmak
Himm bilemedim ki doktorumdoktora gitmekle iyi yaptın adacım...çocuk diye korkuyorum çok fazla karışımdan falan.ya alerjiyse.bal daha da tetiklemezmiki
Bu hafta benim hastaligima geldin aynuram sanada satasamadim farkindayim... ama inan sizmis durumdayim uyuyunca bi oksurukle kalkiyirum bi 45 dakika uyuyamiyirum.....geceyi boyle geciriyorummm....Geldim yine yazdım yazdım kimse yok.gidip yemek yiyeyim bari
Ohh eline saglik mis gibi otur canim... bende bayrama dogru bi kadin cagirayim sadece camlari silsin gitsin ev temiz camlari yagmur mahvetti... yarim gun kadin alayim diyorum ...yaaa aslinda tam gun alip soyle yine dipkose yapsinSalonumu temizledim geldim. Tül yıkandı onu da asayım bir aksilik çıkmadan inşaallah
Sagol canim benim valla bir haftadir hayatımı felc etti bogaz agrisi öksürük ..insallah bugun verilen ilaclar iyi gelir once direndim dogal yollari denedim yok hic fayda etmedi.Gecmis olsun adacim..ada81
Kedibochi canım aile durumları çok farklıdır.ben yaşadıklarımı anlatsam nasıl olur da dayanırsın bunlara dersiniz.ama ben bi yandan da üzülürüm.niye bunları yaşayalım ki.ne olurdu bizde güzel huzurlu ailelerden olsak diye.ama artık çok şükür iyiyim...yani demem o ki burdan sana ne desem doğru olmaz çocukta deyilsin zaten kendin en iyisini bilirsin.bi zamanlar çok kötü günler geçiriyordum @aeben ablam Daydream- bi de arzu diye arkadaşım vardı burada çok akıl verdiler bana.ama bir şey yapamıyordum.kul kimki bir şey yapsın.Rabbim dualarımı duydu ve aydınlattı beni...çok şey oldu çok.ama şükür şimdi iyiyim...
Not: psikolojik sorunlu ve katakteri bozuk boşanmış görümcem vardı evde.o da annesi gibi sabah gelir akşam giderdi.şimdi evlendi...
Ayrıntılara girip te sizi şok etmeyeyim...
Canim esinin esin iki kardesler heralde eltin falan yok demi ?ya çok ilginç kendi evleri gibimi geliyorlar tövbeler olsunnn
ben misal sabah kv aradım , burada bi abla var mantı yapıp satıyor işe girmesine ben vesile oldum
kızınıda diger şubeye aldırdım, bana mantı yapmış getirmiş teşekür için geçen hafta
benimde kb çok sever mantıyı
sabah kv aradım dedimmm gelinde akşama mantı yapıcam dedim.
sen çalışıyorsun gerek yok filan dedi.. bende gelin ne olcak filan dedim
ne bilims neinkini okuyunca garip geliyor...
Ayyy sayende o ne biçim karaktermis öyle :))))Super olmusss boyleee
Tekrar tekrar Tebrikler :)))Kizlar buyrun masanin son hali..Eki Görüntüle 1998846
Canim esinin esin iki kardesler heralde eltin falan yok demi ?
Bizde gorumce iki eltimde var.. yani ne kadar kalabalik olunca sıkıntıar daha coook oluyor...
Benim karsi komsumun 2.5 yasinda oglu var bir yildir kv bakiyooor.... kadının bir oglu bir kizi varmis.. teyzeyle gecen azicik konustuk kizimin ogluna baktim buyudu okuls basladi sira bunda bunada bakarim okula badlayincaya kadar diyor... gul gibi anlaşıyorlar valla .....kadin yemek pisiriyor camasir asiyor ...komşum bide calismaktan sikayetci memur...daha ne istiyon diyesim var....
Tabii aynuraminki ayri vaka zaten Allah yardimcisi olsun....
canım sorun olur tabiki olmaz degilde
benn bi görümce ve kv kendi evi gibi gelip akşama kadar gelinin evinde oturmsına şaşırdım
yoksa benimde tek görümce ama çifter çifter sorunalr var .
çevremd eçok kardeşlerde gördümmm ama böyle aynuranın kv ve görümcesi gibi ilk duydum
Bugun menu
Sabah 09.15
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Bir avuc antep fistik
7 findik
Aksam 15.15
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tambugdayli ekmek
2.lt su ve yesil cay icildi...Ausencia spor yok..
Pazar regli günüm inanilmaz bi aclik hissim var bastirmaya calisiyorummm ...su iciyom bol bol..
Benimkilerin huyu gibisi çok nadir rastlanır inan bana...çok garip insanlar.kp ve kocam da aynı tip insanlar.ama yinede kocamın temizliyi düzeni aynı annesi kardeşleri...
canım sorun olur tabiki olmaz degilde
benn bi görümce ve kv kendi evi gibi gelip akşama kadar gelinin evinde oturmsına şaşırdım
yoksa benimde tek görümce ama çifter çifter sorunalr var .
çevremd eçok kardeşlerde gördümmm ama böyle aynuranın kv ve görümcesi gibi ilk duydum
Bilerek paylastim ki daha bisey zıkkımlanmayayim cook acim bunlari yemisim düşün hala acim...aaaaaa ada benden önceee
menü paylaşmışşşş
Canim aslında cok fazla yedim ama acligimi bastiramiyom erken yedim ki bari kapatyim ağzımıYeme işini kapattin mı?
Offf biraz erken olmuş...
Ama çok iyi oluyor kahvaltıya kadar..
Bende şimdi yiyip kapatacam agzimi
Aaaa işte aynı Damla gibi.geceleri uyanıyo ve uyuyamıyo öksürükden.sonra geçiyo uyuyo...Bu hafta benim hastaligima geldin aynuram sanada satasamadim farkindayim... ama inan sizmis durumdayim uyuyunca bi oksurukle kalkiyirum bi 45 dakika uyuyamiyirum.....geceyi boyle geciriyorummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?