Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben dedim sana :)))

Salonumu temizledim geldim. Tül yıkandı onu da asayım bir aksilik çıkmadan inşaallah
Ohh eline saglik mis gibi otur canim... bende bayrama dogru bi kadin cagirayim sadece camlari silsin gitsin ev temiz camlari yagmur mahvetti... yarim gun kadin alayim diyorum ...yaaa aslinda tam gun alip soyle yine dipkose yapsin

ya çok ilginç kendi evleri gibimi geliyorlar tövbeler olsunnn

ben misal sabah kv aradım , burada bi abla var mantı yapıp satıyor işe girmesine ben vesile oldum
kızınıda diger şubeye aldırdım, bana mantı yapmış getirmiş teşekür için geçen hafta
benimde kb çok sever mantıyı
sabah kv aradım dedimmm gelinde akşama mantı yapıcam dedim.
sen çalışıyorsun gerek yok filan dedi.. bende gelin ne olcak filan dedim
ne bilims neinkini okuyunca garip geliyor...

Canim esinin esin iki kardesler heralde eltin falan yok demi ?

Bizde gorumce iki eltimde var.. yani ne kadar kalabalik olunca sıkıntıar daha coook oluyor...

Benim karsi komsumun 2.5 yasinda oglu var bir yildir kv bakiyooor.... kadının bir oglu bir kizi varmis.. teyzeyle gecen azicik konustuk kizimin ogluna baktim buyudu okuls basladi sira bunda bunada bakarim okula badlayincaya kadar diyor... gul gibi anlaşıyorlar valla .....kadin yemek pisiriyor camasir asiyor ...komşum bide calismaktan sikayetci memur...daha ne istiyon diyesim var....

Super olmusss boyleee
Ayyy sayende o ne biçim karaktermis öyle :))))
Tekrar tekrar Tebrikler :)))

Kedibochi canım görüşmeye gitmene çok sevindim. Rabbim hayırlısını versin. Güzel haberler getir inşallah.
Diğer konulara girmeyeyim Allaha havale et.

_AYNURA_ denk gelmedik kızına geçmiş olsun...

Nego eline sağlık Güle güle kirlensinn.

canım sorun olur tabiki olmaz degilde
benn bi görümce ve kv kendi evi gibi gelip akşama kadar gelinin evinde oturmsına şaşırdım
yoksa benimde tek görümce ama çifter çifter sorunalr var .
çevremd eçok kardeşlerde gördümmm ama böyle aynuranın kv ve görümcesi gibi ilk duydum

Bugun menu
Sabah 09.15
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
Bir avuc antep fistik
7 findik

Aksam 15.15
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tambugdayli ekmek

2.lt su ve yesil cay icildi... Ausencia spor yok..

Pazar regli günüm inanilmaz bi aclik hissim var bastirmaya calisiyorummm ...su iciyom bol bol..

Tabii aynuraminki ayri vaka zaten Allah yardimcisi olsun....

Yeme işini kapattin mı?
Offf biraz erken olmuş...
Ama çok iyi oluyor kahvaltıya kadar..
Bende şimdi yiyip kapatacam agzimi

Benimkilerin huyu gibisi çok nadir rastlanır inan bana...çok garip insanlar.kp ve kocam da aynı tip insanlar.ama yinede kocamın temizliyi düzeni aynı annesi kardeşleri...
Yani hep derim anlaşılmamazlıklar olur mutlaka ama insan olmal vicdanlı olmak tamamen ayrı konu..yani böyle anlatsam ağzı açık dinlersin bunlar nasıl insan diye...özet olarak kv kendi hayatını kızlarının hayatını mahv etmiş şimdi sıra oğlundaydı ama Allahıma şükür yıllardır Rusyada olan kp döndü ve oğlunun gözünü açtı...şimdi durumlar deyişti

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Tüm engellere rağmen gidip görüşmeye gitmem hayirli oldu.
İş tanimi tam istediğim gibi çok şükür ve oldu !
Tecrubelerim çok etkilemiş onları ki hemen işi aldim hatta kv gelene kadar evden calismami istediler buna müsade ettiler.
İnşallah burada mutlu olurum çok rahat ortam yaşlı ve sabit fikirli eski patronumun aksine genç patron ve rahat insanlar. İnşaallah sonu da mutlu olur.
Sadece fabrika tuzlaya tasinacak evime yakın yerden oda artık sorun değil onemli olan iş mutlu etsin

Bu hafta benim hastaligima geldin aynuram sanada satasamadim farkindayim... ama inan sizmis durumdayim uyuyunca bi oksurukle kalkiyirum bi 45 dakika uyuyamiyirum.....geceyi boyle geciriyorummm....
Aaaa işte aynı Damla gibi.geceleri uyanıyo ve uyuyamıyo öksürükden.sonra geçiyo uyuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…