Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cook sevindimm sherryhayirli ugurlu olsunnnn

Aaaa işte aynı Damla gibi.geceleri uyanıyo ve uyuyamıyo öksürükden.sonra geçiyo uyuyo...
Geçmiş olsun damla kuzuya canım.
Bu arada aile yada baska2sorunlar hepimizin bi derdi var dimi aynuram valla dertsiz ev yok.
Allah beden ve ruh sağlığı versin

Ayyyyy ne güzel sherim ya...çok sevindim bitanem...inşallah güzel olur herşey...

Geçmiş olsun damla kuzuya canım.
Bu arada aile yada baska2sorunlar hepimizin bi derdi var dimi aynuram valla dertsiz ev yok.
Allah beden ve ruh sağlığı versin
Ammmman tek derdimiz kv elti olsun şerim...Rabbim sevdiklerimizi korusun onların derdini göstermesinnnn

Aaaa işte aynı Damla gibi.geceleri uyanıyo ve uyuyamıyo öksürükden.sonra geçiyo uyuyo...
Benim bu öksürük bademcik sismesinden sonra başladı... ay kiyamam kuzucuga bir buyuk olarak ani bi uyanma oksur oksur kalp atisi bile o an cok hizlaniyor.... gecmus olsun kuzumaaa...

Çokkkk güzel ayyy bakkk kul sıkışmayinca Hızır yetismezmis..
Ohhh herşey gönlünce olsun...
Hayırlı olsun.

Canim aslında cok fazla yedim ama acligimi bastiramiyom erken yedim ki bari kapatyim ağzımı ) sanada afiyet olsun canim
Sağol canım yemeye başladım.
Oruç gibi yapıyorum tekne orucu gibi.
Niyetleniyormus gibi kodluyorum beynimi.

Bi kere mi oluyo canım?dikkat ettim damlada 2-4arası bi vakitte oluyo.senin ateşlenmen oldu ama demi?
Benim ozellikle gece 12 de sonra 4 gibi oluyor sonrada sabah 7 bu sekilde zaten sinra uyuyamiyorum 7 de ayaktayim......bende ates olmadi gibi bir kere 37.2 yi gordum ama bogazim kapanmisti o zaman... sonra ateste olmadi..

Kiz iyilesmeyen hi hastalik yapmislar iyilesilmiyor tuhaf bi engeksiyon mu mikrop mu nedir bilemedim....

Haydii gözünn aydınn güzelimm hayırlı uğurlu olsun sevindimmm.Umarımm herşey gönlünce olur

şery cnm hayırlı olsun çok sevindim
peki tuzlaya taşınınca naısl olcak mesafe nasıl ?
hafta sonu çalışıyormusun

Ammmman tek derdimiz kv elti olsun şerim...Rabbim sevdiklerimizi korusun onların derdini göstermesinnnn
amşn tatlım binlerce kez
Çokkkk güzel ayyy bakkk kul sıkışmayinca Hızır yetismezmis..
Ohhh herşey gönlünce olsun...
Hayırlı olsun.
vallahi öyleymiş nefscim.
çok bunalmıştım son zamanlarda bi çok anlamda. inanamıyorum şu anda böyle bi şaşkın durumdayım.

Haydii gözünn aydınn güzelimm hayırlı uğurlu olsun sevindimmm.Umarımm herşey gönlünce olur
sagolasın dolişim çok tatlısın ya hepnizi seviyorum.
şery cnm hayırlı olsun çok sevindim
peki tuzlaya taşınınca naısl olcak mesafe nasıl ?
hafta sonu çalışıyormusun
sagol masumcum.
tuzla da çok aşırı uzak değil zaten servisimiz olacakmış.
haftasonu tatil resmi bayramlarda da öyle normalde
ama bu ortam başka patron çok genç bi adam ve öyle mesai mefhumu durumuna karşı
işin olur gelirsin çalışırsın yada evden çalışman gerekir mesai olayı çok muhim değil dedi bana.
sanmam yani illa gel otur çalış diceklerini. öle dicek adam şimdilik evden çalış demezdi dimi?

bu arada işim yine yurt dışı satış üzerine olacak.
yeni müşteriler bulmak, y. dışı ziyaretleri vs.ve en çok sevindiğim şeylerden biri de 2. dilim olan italyancayı da kullanabileceğim. son çalıştığım yerde çok paslanmıştı.

Rabbim büyük sana her anlamda çok iyi gelecek bu iş orası kesin canım.
Haa etrafindan negatif düşünceli insanları uzaklaştır tadindan yenmez artık

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun şery çok sevindim canım
bencede tatildir hafta sonu ve resmi tatillerdeee
umarım yıllarca çalışırsın

Rabbim büyük sana her anlamda çok iyi gelecek bu iş orası kesin canım.
Haa etrafindan negatif düşünceli insanları uzaklaştır tadindan yenmez artık
zaten o negatif tiplerin yakınına ugramam artık.
mecbur kaldım mı eşimin hatrına merhaba, merhaba..

Kedibochi canım adına çok sevindim. Gözün aydın tatlım ♡♡♡
sagolasın canım sarı papatyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…