Cook sevindimm sherryhayirli ugurlu olsunnnnKızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Tüm engellere rağmen gidip görüşmeye gitmem hayirli oldu.
İş tanimi tam istediğim gibi çok şükür ve oldu !
Tecrubelerim çok etkilemiş onları ki hemen işi aldim hatta kv gelene kadar evden calismami istediler buna müsade ettiler.
İnşallah burada mutlu olurum çok rahat ortam yaşlı ve sabit fikirli eski patronumun aksine genç patron ve rahat insanlar. İnşaallah sonu da mutlu olur.
Sadece fabrika tuzlaya tasinacak evime yakın yerden oda artık sorun değil onemli olan iş mutlu etsin
Geçmiş olsun damla kuzuya canım.Aaaa işte aynı Damla gibi.geceleri uyanıyo ve uyuyamıyo öksürükden.sonra geçiyo uyuyo...
Ayyyyy ne güzel sherim ya...çok sevindim bitanem...inşallah güzel olur herşey...Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Tecrubelerim çok etkilemiş onları ki hemen işi aldim hatta kv gelene kadar evden calismami istediler buna müsade ettiler.
İnşallah burada mutlu olurum çok rahat ortam yaşlı ve sabit fikirli eski patronumun aksine genç patron ve rahat insanlar. İnşaallah sonu da mutlu olur.
Sadece fabrika tuzlaya tasinacak evime yakın yerden oda artık sorun değil onemli olan iş mutlu etsin
Ammmman tek derdimiz kv elti olsun şerim...Rabbim sevdiklerimizi korusun onların derdini göstermesinnnnGeçmiş olsun damla kuzuya canım.
Bu arada aile yada baska2sorunlar hepimizin bi derdi var dimi aynuram valla dertsiz ev yok.
Allah beden ve ruh sağlığı versin
Benim bu öksürük bademcik sismesinden sonra başladı... ay kiyamam kuzucuga bir buyuk olarak ani bi uyanma oksur oksur kalp atisi bile o an cok hizlaniyor.... gecmus olsun kuzumaaa...Aaaa işte aynı Damla gibi.geceleri uyanıyo ve uyuyamıyo öksürükden.sonra geçiyo uyuyo...
Bende kapattım.16.30dan yemeye son...suyumda bitti...bi tek yeşil çay içerim akşam...bittiYeme işini kapattin mı?
Offf biraz erken olmuş...
Ama çok iyi oluyor kahvaltıya kadar..
Bende şimdi yiyip kapatacam agzimi
Bi kere mi oluyo canım?dikkat ettim damlada 2-4arası bi vakitte oluyo.senin ateşlenmen oldu ama demi?Benim bu öksürük bademcik sismesinden sonra başladı... ay kiyamam kuzucuga bir buyuk olarak ani bi uyanma oksur oksur kalp atisi bile o an cok hizlaniyor.... gecmus olsun kuzumaaa...
Çokkkk güzel ayyy bakkk kul sıkışmayinca Hızır yetismezmis..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Sağol canım yemeye başladım.Canim aslında cok fazla yedim ama acligimi bastiramiyom erken yedim ki bari kapatyim ağzımı) sanada afiyet olsun canim
Benim ozellikle gece 12 de sonra 4 gibi oluyor sonrada sabah 7 bu sekilde zaten sinra uyuyamiyorum 7 de ayaktayim......bende ates olmadi gibi bir kere 37.2 yi gordum ama bogazim kapanmisti o zaman... sonra ateste olmadi..Bi kere mi oluyo canım?dikkat ettim damlada 2-4arası bi vakitte oluyo.senin ateşlenmen oldu ama demi?
Haydii gözünn aydınn güzelimm hayırlı uğurlu olsun sevindimmm.Umarımm herşey gönlünce olurKızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Bende kapattım.16.30dan yemeye son...suyumda bitti...bi tek yeşil çay içerim akşam...bitti
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
amşn tatlım binlerce kezAmmmman tek derdimiz kv elti olsun şerim...Rabbim sevdiklerimizi korusun onların derdini göstermesinnnn
vallahi öyleymiş nefscim.Çokkkk güzel ayyy bakkk kul sıkışmayinca Hızır yetismezmis..
Ohhh herşey gönlünce olsun...
Hayırlı olsun.
sagolasın dolişim çok tatlısın ya hepnizi seviyorum.Haydii gözünn aydınn güzelimm hayırlı uğurlu olsun sevindimmm.Umarımm herşey gönlünce olur
sagol masumcum.şery cnm hayırlı olsun çok sevindim
peki tuzlaya taşınınca naısl olcak mesafe nasıl ?
hafta sonu çalışıyormusun
Rabbim büyük sana her anlamda çok iyi gelecek bu iş orası kesin canım.amşn tatlım binlerce kez
vallahi öyleymiş nefscim.
çok bunalmıştım son zamanlarda bi çok anlamda. inanamıyorum şu anda böyle bi şaşkın durumdayım.
sagolasın dolişim çok tatlısın ya hepnizi seviyorum.
sagol masumcum.
tuzla da çok aşırı uzak değil zaten servisimiz olacakmış.
haftasonu tatil resmi bayramlarda da öyle normalde
ama bu ortam başka patron çok genç bi adam ve öyle mesai mefhumu durumuna karşı
işin olur gelirsin çalışırsın yada evden çalışman gerekir mesai olayı çok muhim değil dedi bana.
sanmam yani illa gel otur çalış diceklerini. öle dicek adam şimdilik evden çalış demezdi dimi?
amşn tatlım binlerce kez
vallahi öyleymiş nefscim.
çok bunalmıştım son zamanlarda bi çok anlamda. inanamıyorum şu anda böyle bi şaşkın durumdayım.
sagolasın dolişim çok tatlısın ya hepnizi seviyorum.
sagol masumcum.
tuzla da çok aşırı uzak değil zaten servisimiz olacakmış.
haftasonu tatil resmi bayramlarda da öyle normalde
ama bu ortam başka patron çok genç bi adam ve öyle mesai mefhumu durumuna karşı
işin olur gelirsin çalışırsın yada evden çalışman gerekir mesai olayı çok muhim değil dedi bana.
sanmam yani illa gel otur çalış diceklerini. öle dicek adam şimdilik evden çalış demezdi dimi?
bu arada işim yine yurt dışı satış üzerine olacak.
yeni müşteriler bulmak, y. dışı ziyaretleri vs.ve en çok sevindiğim şeylerden biri de 2. dilim olan italyancayı da kullanabileceğim. son çalıştığım yerde çok paslanmıştı.
zaten o negatif tiplerin yakınına ugramam artık.Rabbim büyük sana her anlamda çok iyi gelecek bu iş orası kesin canım.
Haa etrafindan negatif düşünceli insanları uzaklaştır tadindan yenmez artık
sagolasın canım sarı papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?