Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi günler arkadaşlar...gelemedim sabahtandır int.yoktu...kimse de merak etmemiş ayol
Aşk olsun canım merak etmez olur muyuz ama herkes biraz yoğun gibi ondan

Rabbim sabır versin o evlatlarına güç kuvvet versin canım çok çok zor

Tellioğlu ablası 180 dk 30 puan interval ekstra olmuyo sadece koşu olursa daha fazla veriyorum çünkü km fazlalaşıyor gül gibi 25 pointin nesi kötü ayol.bak Dely e de aynı puanı verdim 60+80 dk

yok canım niye kötü olsun da bu sefer hedefin 30 puandi bir yorulmuşum anlatamam dizinin sonunu seyredemedim

Geçmiş de okudum .

kelebekolacam o nasıl bir tatlılık .. toparlayıp ötmeye de başlamış .. iyice kendine geldiğinde salarsın ... sonuçta yaşam alanı ağaçlar o serçeciğin .

Ahu060812 senin de yeni gortlak hayırlı olsun :))

nehirnil111 begum75 saydin78 iyice bir içerde kaynatmışsınız ... senaryom elbette var ama şu an çalınır senaristler tarafından diye paylaşmıyorum .

başınız sağolsun kaptanım Allah ailesine sabır versin inşallah... yavrularına da Allah yardım etsin...

kaslarında acaba uyurken giren kramplar mı oluyor kaptanım...

başınız sağolsun kaptanım Allah ailesine sabır versin inşallah... yavrularına da Allah yardım etsin...

kaslarında acaba uyurken giren kramplar mı oluyor kaptanım...

yok canım ya huzursuz bacak sendromu mu dedim bende ama sen iyi anı uyurken ... gevşiyor rahatlıyor ama uyanınca bazen , en çok akşam saatleri bir batma , karıncalanma hep aynı yerde .
yok ömrü billah yaşanır o sızı ile öyle çok ızdırap veren bir şey değil ama nedenini bilmek istiyorum işte.

Benimkiler korkudan tutuyor maalesef, sindirim le alakadliolsa ilaçla bir şekilde aşılır diye düşünüyorum
İyi günler arkadaşlar...gelemedim sabahtandır int.yoktu...kimse de merak etmemiş ayol
Aa ettim takım arkadaşım ama benim çocukların derdine düştüm etiketi unuttum :)
Allah rahmet eylesin çocuklarının bahtını güzel etsin

Başınız sağolsun tekrar canım. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Çocuklarına eşine de Rabbim dayanma gücü versin, yardım etsin. Çok zor çok
Sana da geçmiş olsun tatlım ihmal etme emi ♡♡♡

allah rahmet etsin. kimseye gostermesin cok uzuldum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…