yok cnm ben
ögn 1 de yiyip kahvaltıya kadar birşey yemiyorum
kas yırtıgıda fena ağrı yapar ondan olabiliryok canım ya huzursuz bacak sendromu mu dedim bende ama sen iyi anı uyurken ... gevşiyor rahatlıyor ama uyanınca bazen , en çok akşam saatleri bir batma , karıncalanma hep aynı yerde .
yok ömrü billah yaşanır o sızı ile öyle çok ızdırap veren bir şey değil ama nedenini bilmek istiyorum işte.
aaaaa spor cadısımı dürttü seni.kız yeterrrrrr.Kalkıyım da leslie ablamla yağ yakıyım
Rabbim gidene Rahmet kalanlara sabır versin o çocukları da merhametli insanlarla karşılastirsinGeldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .
Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .
Şimdi bir geçmişi okuyayım .
o benim ablamTellioğlu ablası hoşuma gitti
Toplantının yamacıma Tellioğluları kupayı da Yeşilvadiyi de kaptırmak yok gayret
Yetmez tellioğlu yeşil vadi bizim olacakaaaaa spor cadısımı dürttü seni.kız yeterrrrrr.
Aa ne güzel canım bende öyle olsambenim yemedikçe yemeyesim yed,kçe yiyesim geliyor dün ikindi 4 gibi yedim sabah kadar bişey yemedim sabah tok kalktım yinede yeyim dedim ağzıma ilk lokmayı attım açıldım.
yok canım ya huzursuz bacak sendromu mu dedim bende ama sen iyi anı uyurken ... gevşiyor rahatlıyor ama uyanınca bazen , en çok akşam saatleri bir batma , karıncalanma hep aynı yerde .
yok ömrü billah yaşanır o sızı ile öyle çok ızdırap veren bir şey değil ama nedenini bilmek istiyorum işte.
gecen sefer var ya gecen sefer o yeşil vadinin seferoğullarının oldugunu hiç görmedim.ama tellioğullarındaYetmez tellioğlu yeşil vadi bizim olacak
Allah rahmet eylesin yazık o yavrulara Rabbim bol sabır versin küçük yaşta anasız kalmışlar çok üzüldüm offGeldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .
Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .
Şimdi bir geçmişi okuyayım .
Kalkıyım da leslie ablamla yağ yakıyım
İçinde sakla kaptanım sen gel benim kulağıma fısıldaGeçmiş de okudum .
kelebekolacam o nasıl bir tatlılık .. toparlayıp ötmeye de başlamış .. iyice kendine geldiğinde salarsın ... sonuçta yaşam alanı ağaçlar o serçeciğin .
Ahu060812 senin de yeni gortlak hayırlı olsun :))
nehirnil111 begum75 saydin78 iyice bir içerde kaynatmışsınız ... senaryom elbette var ama şu an çalınır senaristler tarafından diye paylaşmıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?