Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia
kas yırtıgıda fena ağrı yapar ondan olabilir

Rabbim gidene Rahmet kalanlara sabır versin o çocukları da merhametli insanlarla karşılastirsin

benim yemedikçe yemeyesim yed,kçe yiyesim geliyor dün ikindi 4 gibi yedim sabah kadar bişey yemedim sabah tok kalktım yinede yeyim dedim ağzıma ilk lokmayı attım açıldım.

batma ve karıncalanma varsa sinir sıkışması olabilir benim kolumda olmuştu ya.. nöroloji bakmıştı. doktorum daha iyi bilir gerçi

Allah rahmet eylesin yazık o yavrulara Rabbim bol sabır versin küçük yaşta anasız kalmışlar çok üzüldüm off
Sanada geçmiş olsun kaptaniçem

Sporumu yaptım iki hafta aradan Sonra iyi bi başlangıç oldu ayy ne çok özlemişim eliptiğimi gidince yanına öptüm kokladım onu

İçinde sakla kaptanım sen gel benim kulağıma fısılda

TELLİOĞULLARI

1. DelyDoly akıbeti belli değil ...spor çok iyi ama karbonlarda alınmaya devam ediyor
2. ada81 boğaz ağrısı ile cebelleşti ...spor yok ...sporsuz ada 3 günde ne yapar muamma
3. kelebekolacam çok sessiz ... menüler kuş kadar ... bu hafta mezuniyet hırsı ile bir atak yapabilir. dürtülmeli
4. saydin78 mezuniyet ve 59.9 heyecanı ile , çilek diyeti ile iyi bir yüzde yakalayabilir
5. ecemavi rakibi Nego e karşı atak arıyor , en intervallisinden spor yapıyor , geçen akşam gelmiş geçmiş en şahane ece menüsünü verdi
6. @masummbu sabah itibarıyla +400 yazmış ıf ile 3 günde toparlar diye umulan banu ..geçen hafta sabiitten sonra bu hafta atağa geçecektir
7. @Sherrysherrylady ovulasyon bitti , menüler güzel , sporda var
8 @daydream- artılardayım şarkısını söyleyebilecek akşamdan sonra 3 gün işi sıkı tutacaktır
9. nehirnil111 bilinmezlerde içerde mi dışarda mı ? artıda mı ekside mi
10. @Nefsspor aletlerini çıkaran nefs ...güzel menüleri ile bence iddialı

SEFEROĞULLARI

1. Ahu060812 adaptasyon için son 3 gün cızlı cozlu menüsünden sonra acil toparlanmalı ... acil dürtülmeli
2. @_AYNURA_istikrarlı gidiyor , ovulasyon şişliğide gidince seferoğullarının iddialısı oldu
3. Efser kelebekolacam dan yeterli ses çıkmayınca , iddiası söndü mü acep ? geçen haftanın yüzde kazasının omuzlarındaki yükü ile bence iyi bir atak gelecek bu hafta efserden
4. mimu88 artıdan sonra yeni spor hocasıyla bir bombada mimudan bekleniyor bu hafta
5. Nego modifiye 4 gün diyeti ile eksileri görmeye başlamış bile
6. @irmaetavşan kızını kaybeden irmae kendini güzel menülere verdi.. süpriz sonuç burdan
7. @exmadoncumadan beri 2 kiloya yakın vermiş daha ne diyeim ki
8. D Dilekiyi akıbet belli değil .. az da gidebilir çokta ... azıcık dürtülse gazla bir 500 gr garanti
9. begum75 menülerini de görmüyorum sanki evlat artı mısın eksi misinnnnnnn
10. ErSeSi yeni geldiği için bu hafta bir heyecan ve motive ile iyi sonuç alacaktır bence

EVET BAKIN BAKALIM TAKIM DURUMUNUZ NE ?
RAKİP TAKIM DURUMU NE ?
BENCE TELLİOĞULLARININ BİRAZ ATAĞA GEÇMESİ GEREK ...SEFEROĞULLARININ DA ÖZELLİKLE AHU VE DİLEK İKİLİSİNİ DÜRTMESİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…