gecen sefer var ya gecen sefer o yeşil vadinin seferoğullarının oldugunu hiç görmedim.ama tellioğullarındaAusencia da vardı.
TELLİOĞULLARI
1. @DelyDoly akıbeti belli değil ...spor çok iyi ama karbonlarda alınmaya devam ediyor
2.ada81 boğaz ağrısı ile cebelleşti ...spor yok ...sporsuz ada 3 günde ne yapar muamma
3.kelebekolacam çok sessiz ... menüler kuş kadar ... bu hafta mezuniyet hırsı ile bir atak yapabilir. dürtülmeli
4.saydin78 mezuniyet ve 59.9 heyecanı ile , çilek diyeti ile iyi bir yüzde yakalayabilir
5.ecemavi rakibi @eflalim e karşı atak arıyor , en intervallisinden spor yapıyor , geçen akşam gelmiş geçmiş en şahane ece menüsünü verdi
6. @masummbu sabah itibarıyla +400 yazmışıf ile 3 günde toparlar diye umulan banu ..geçen hafta sabiitten sonra bu hafta atağa geçecektir
7.Kedibochi ovulasyon bitti , menüler güzel , sporda var
8 @daydream- artılardayım şarkısını söyleyebilecek akşamdan sonra 3 gün işi sıkı tutacaktır
9. @nehirnil111 bilinmezlerdeiçerde mi dışarda mı ? artıda mı ekside mi
10. @Nefsspor aletlerini çıkaran nefs ...güzel menüleri ile bence iddialı
SEFEROĞULLARI
1. @Ahu060812adaptasyon için son 3 güncızlı cozlu menüsünden sonra acil toparlanmalı ... acil dürtülmeli
2. @_AYNURA_istikrarlı gidiyor , ovulasyon şişliğide gidince seferoğullarının iddialısı oldu
3. @Efserkelebekolacam dan yeterli ses çıkmayınca , iddiası söndü mü acep ? geçen haftanın yüzde kazasının omuzlarındaki yükü ile bence iyi bir atak gelecek bu hafta efserden
4. @mimu88artıdan sonra yeni spor hocasıyla bir bombada mimudan bekleniyor bu hafta
5. @eflalim modifiye 4 gün diyeti ile eksileri görmeye başlamış bile
6.irmae tavşan kızını kaybeden irmae kendini güzel menülere verdi.. süpriz sonuç burdan
7. @exmadoncumadan beri 2 kiloya yakın vermişdaha ne diyeim ki
8. @Dilekiyi akıbet belli değil .. az da gidebilir çokta ... azıcık dürtülse gazla bir 500 gr garanti
9. @begum75 menülerini de görmüyorum sankievlat artı mısın eksi misinnnnnnn
10. @ErSeSi yeni geldiği için bu hafta bir heyecan ve motive ile iyi sonuç alacaktır bence
EVET BAKIN BAKALIM TAKIM DURUMUNUZ NE ?
RAKİP TAKIM DURUMU NE ?
BENCE TELLİOĞULLARININ BİRAZ ATAĞA GEÇMESİ GEREK ...SEFEROĞULLARININ DA ÖZELLİKLE AHU VE DİLEK İKİLİSİNİ DÜRTMESİ
Düğüm düğüm oldu bogazim... ilahi takdirden sual olmaz elbet ama büyük aci geride kalan bebekler icin cook zor Rabbime emanetler..Geldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .
Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .
Şimdi bir geçmişi okuyayım .
Yapmışsın yapacağını yine kaptan
Dur hemen gardaşımı durteyim
Kelebek ben seni geçeceğim bu hızla haberin ola kim 68 daha önce görecek kim bayramda daha zayıf olacak bakalım
ya evetttt.benimde bir arkadasım vefat etti nişanlıydı trafik kazasında.cok seviyorlardı birbirlerini,sonra kızkardeşiyle evlendi nişanlısı bende ona şaşırdım.Düğüm düğüm oldu bogazim... ilahi takdirden sual olmaz elbet ama büyük aci geride kalan bebekler icin cook zor Rabbime emanetler..
Ayni acıları yasadik kuzenim 8 aylik bebegi geri kaldi... trafik kazasinda yitirdik cook buyuk travma yasadim 1 yil ostisnasiz hergun aklimdaydi...sonra sonra alistim.. bide esinin evlendigini duydugumda sook oldum kaldim oyle cook buyuk askla evlendiler .. hayat boyle iste demekki
Düğüm düğüm oldu bogazim... ilahi takdirden sual olmaz elbet ama büyük aci geride kalan bebekler icin cook zor Rabbime emanetler..
Ayni acıları yasadik kuzenim 8 aylik bebegi geri kaldi... trafik kazasinda yitirdik cook buyuk travma yasadim 1 yil ostisnasiz hergun aklimdaydi...sonra sonra alistim.. bide esinin evlendigini duydugumda sook oldum kaldim oyle cook buyuk askla evlenmislerdi oysa .. hayat boyle iste demekki
Öğlen bir dilim ekmek yemeseydim iyiydi ama akşama full telafi artık.TELLİOĞULLARI
1. @DelyDoly akıbeti belli değil ...spor çok iyi ama karbonlarda alınmaya devam ediyor
2.ada81 boğaz ağrısı ile cebelleşti ...spor yok ...sporsuz ada 3 günde ne yapar muamma
3.kelebekolacam çok sessiz ... menüler kuş kadar ... bu hafta mezuniyet hırsı ile bir atak yapabilir. dürtülmeli
4.saydin78 mezuniyet ve 59.9 heyecanı ile , çilek diyeti ile iyi bir yüzde yakalayabilir
5.ecemavi rakibi @eflalim e karşı atak arıyor , en intervallisinden spor yapıyor , geçen akşam gelmiş geçmiş en şahane ece menüsünü verdi
6. @masummbu sabah itibarıyla +400 yazmışıf ile 3 günde toparlar diye umulan banu ..geçen hafta sabiitten sonra bu hafta atağa geçecektir
7.Kedibochi ovulasyon bitti , menüler güzel , sporda var
8 @daydream- artılardayım şarkısını söyleyebilecek akşamdan sonra 3 gün işi sıkı tutacaktır
9. @nehirnil111 bilinmezlerdeiçerde mi dışarda mı ? artıda mı ekside mi
10. @Nefsspor aletlerini çıkaran nefs ...güzel menüleri ile bence iddialı
SEFEROĞULLARI
1. @Ahu060812adaptasyon için son 3 güncızlı cozlu menüsünden sonra acil toparlanmalı ... acil dürtülmeli
2. @_AYNURA_istikrarlı gidiyor , ovulasyon şişliğide gidince seferoğullarının iddialısı oldu
3. @Efserkelebekolacam dan yeterli ses çıkmayınca , iddiası söndü mü acep ? geçen haftanın yüzde kazasının omuzlarındaki yükü ile bence iyi bir atak gelecek bu hafta efserden
4. @mimu88artıdan sonra yeni spor hocasıyla bir bombada mimudan bekleniyor bu hafta
5. @eflalim modifiye 4 gün diyeti ile eksileri görmeye başlamış bile
6.irmae tavşan kızını kaybeden irmae kendini güzel menülere verdi.. süpriz sonuç burdan
7. @exmadoncumadan beri 2 kiloya yakın vermişdaha ne diyeim ki
8. @Dilekiyi akıbet belli değil .. az da gidebilir çokta ... azıcık dürtülse gazla bir 500 gr garanti
9. @begum75 menülerini de görmüyorum sankievlat artı mısın eksi misinnnnnnn
10. @ErSeSi yeni geldiği için bu hafta bir heyecan ve motive ile iyi sonuç alacaktır bence
EVET BAKIN BAKALIM TAKIM DURUMUNUZ NE ?
RAKİP TAKIM DURUMU NE ?
BENCE TELLİOĞULLARININ BİRAZ ATAĞA GEÇMESİ GEREK ...SEFEROĞULLARININ DA ÖZELLİKLE AHU VE DİLEK İKİLİSİNİ DÜRTMESİ
ya evetttt.benimde bir arkadasım vefat etti nişanlıydı trafik kazasında.cok seviyorlardı birbirlerini,sonra kızkardeşiyle evlendi nişanlısı bende ona şaşırdım.
eşimin arkadasının eşide kanser olup vefat etti sonra cocuk tekarar evlenip coluk çocuga karıstı.hayatın geregi gibi olsada kendimize konduramıyoruz.bi ara bana fena gelmişlerdi ben ölünce bile olsa eşimin evlenmesini bırakın bi başkasına göz ucuyla bakacak olma ihtimali deli ediyordu.sanırım fırtınaydım duruldum artık düşünmüyorum.
ya evetttt.benimde bir arkadasım vefat etti nişanlıydı trafik kazasında.cok seviyorlardı birbirlerini,sonra kızkardeşiyle evlendi nişanlısı bende ona şaşırdım.
eşimin arkadasının eşide kanser olup vefat etti sonra cocuk tekarar evlenip coluk çocuga karıstı.hayatın geregi gibi olsada kendimize konduramıyoruz.bi ara bana fena gelmişlerdi ben ölünce bile olsa eşimin evlenmesini bırakın bi başkasına göz ucuyla bakacak olma ihtimali deli ediyordu.sanırım fırtınaydım duruldum artık düşünmüyorum.
yaaa sevgi dediğin kaptanım babanızın ki gibi olmalıı ... ben eşime diyorum sakın evlenmeee ruhumla size hiç rahat vermemcanım benimaminnnnn .
evet okumuştum daha önce de kuzenini .
Rabbim mekanlarını cennet eylesin .. taksiratları varsa affeylesin .
Son cümleni okuyunca da babam geldi aklıma .
14 sene önce vafat etti annem ..babam o zaman 57 yaşında ..hala dinç dinamik gezegin bir adam ki o 15 sene önce düşün yani.
Hala evde annemin fotoğrafları vardır . Evlenmeyi hiç düşünmedi.
Oya'm yerine bir kadın gelebilir mi dedi durdu ..
Zaten yeşilçam filmlerini aratmayan bir aşk hikayeleri varmış o yıllarda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?