Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar ben geçmiş olsun ..hem baş sağlığı dileklerinize kocaman aminnn ...

gecen sefer var ya gecen sefer o yeşil vadinin seferoğullarının oldugunu hiç görmedim.ama tellioğullarında Ausencia da vardı.

heeey ne günlerdi beeee eser geçerdik tellioğullarında 6-2 mi ne bitmişti

Yapmışsın yapacağını yine kaptan
Dur hemen gardaşımı durteyim
Kelebek ben seni geçeceğim bu hızla haberin ola kim 68 daha önce görecek kim bayramda daha zayıf olacak bakalım

Düğüm düğüm oldu bogazim... ilahi takdirden sual olmaz elbet ama büyük aci geride kalan bebekler icin cook zor Rabbime emanetler..

Ayni acıları yasadik kuzenim 8 aylik bebegi geri kaldi... trafik kazasinda yitirdik cook buyuk travma yasadim 1 yil ostisnasiz hergun aklimdaydi...sonra sonra alistim.. bide esinin evlendigini duydugumda sook oldum kaldim oyle cook buyuk askla evlenmislerdi oysa .. hayat boyle iste demekki

ya evetttt.benimde bir arkadasım vefat etti nişanlıydı trafik kazasında.cok seviyorlardı birbirlerini,sonra kızkardeşiyle evlendi nişanlısı bende ona şaşırdım.
eşimin arkadasının eşide kanser olup vefat etti sonra cocuk tekarar evlenip coluk çocuga karıstı.hayatın geregi gibi olsada kendimize konduramıyoruz.bi ara bana fena gelmişlerdi ben ölünce bile olsa eşimin evlenmesini bırakın bi başkasına göz ucuyla bakacak olma ihtimali deli ediyordu.sanırım fırtınaydım duruldum artık düşünmüyorum.

canım benim aminnnnn .
evet okumuştum daha önce de kuzenini .
Rabbim mekanlarını cennet eylesin .. taksiratları varsa affeylesin .

Son cümleni okuyunca da babam geldi aklıma .
14 sene önce vafat etti annem ..babam o zaman 57 yaşında ..hala dinç dinamik gezegin bir adam ki o 15 sene önce düşün yani.
Hala evde annemin fotoğrafları vardır . Evlenmeyi hiç düşünmedi.
Oya'm yerine bir kadın gelebilir mi dedi durdu ..
Zaten yeşilçam filmlerini aratmayan bir aşk hikayeleri varmış o yıllarda .

@Auscencia başınız sağolsun.
Vefat eden kardeşimiz genç bir anne olmasi kadar Ardinda kalan 2 bebe cok daha fazla üzdü.
Ecenin de dediği gibi umarım o çocuklar merhametli insan lar ile buyur.
Bacağın içinde geçmiş olsun
Spor var menüler fena değil ama istediğim sonucu alamiyorum henüz.
Bu plato beni mahvedecek anlaşılan.1 ay 'olacak yaa...
Umarım kırarım bi şekilde. Spor ekledim işte. Bakalım sonuç alabilecek miyim.
Umarim home office işim baslayinca işimden ve kiizmdan fırsat bulurum spora. Çünkü eşim de bu ara çok gec geliyor maalesef

Öğlen bir dilim ekmek yemeseydim iyiydi ama akşama full telafi artık.
Tavşan kızımı buldum ya sabah, hain kendine yeni yürüyüş arkadaşı yapmış çok yavaş konuşa konuşa yürüyorlar, bi de ellerine çekirdek versen tam yani. "Ohoo bu hızla yerleri değişiriz sen kilo alır ben zayıflarım diye" çamur attım kadına içimden ve " beni kaybettin artık sen çook bekleyeceksin" diye mırıldanarak hızımı arttırdım. Bu yürüyüşler ve benim bulduğum her rakibeme yapışıp gizli anlamalar yüklemem beni şizofren yapmadan hayırlısıyla vereydim bi şu kiloları.

Hayat bu gidene bitiyor geride kalana devam ediyor

Ben o konuda vasiyet bile verdim .
Evlenirsen evlen..hortlayıp gelecek değilim dedim . çok kızıyor bu saçma muhabbetlerime de .. ben boş boğaz konuşuyorum .
ama dedim evlenirsen , ben ablana söyledim .. Yusuf küçükse ben öldüğümde halası bakacak ... yani tercih senin dedim ya oğlunla yaşarsın ... ya evlenir oğlunu ziyarete gidersin
görümcemin de haberi var ..ne ağlamıştı ilk söylediğimde ...

yaaa sevgi dediğin kaptanım babanızın ki gibi olmalıı ... ben eşime diyorum sakın evlenmeee ruhumla size hiç rahat vermem bide şimdi diğer dünyada eşler bir araya geliyorsa iki eşi olanlar hangisiyle bir araya gelecek bunlar hep benim aklımda sual her iki kadından da memnunsa her iki kadında erkekten memnunsa yaniii ilmim yetmiyorrrr cevabınaaa

ayyy benim 3 tane öyle teslim edecegim ablam ve kızkardeşim var onlarında 3er 4er.rabbim küçük kuzulu annelere hayırlı uzun ömür ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…