- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Akşam öyle yapacağım kuzum daha beter oldum sanki sabahtan beri kaç tane ıhlamur ada çayı içtiğimi hatırlamıyorum yine içiyorum hattaoyyy iyileşmedşn demi kuzum ben bugün itibarı ile atlattım gibi şükür arada öksürük oluyor o kadar neydiii o yaaaa Allah kimseye vermesin.... canım bal karabiber yap boğazı fena yakıyor ama iyi geliyor sanki ben bunu yapınca daha çabuk geçti gibi))
bu ne canım açlık gibi yemek yok kiiiiiÖğlen salata ayran yedim, akşam da salata Yoğurt düşünüyorum
Aynen ramazan önü temizliği, ramazan girmeden bitsin diyorum ben bittimTemizlik ev işi bitmez şekerim
heeee ben o diziyi hiç bilmem.
matmazel aşkı memnu daki
Aynen sabahtan beri yapıyorum her yer her yerdebitmezzz canımmm yaparsın yaparsın aynı)
ıhlamur bende çok içtim yok fayda etmedii ama karabiber bal ılık suya koy iç ohh azcık yakıyor boğazı ama öksürüğü bilem kesiyor... çook geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .Akşam öyle yapacağım kuzum daha beter oldum sanki sabahtan beri kaç tane ıhlamur ada çayı içtiğimi hatırlamıyorum yine içiyorum hatta
Cumaya şurda ne kaldııı canımmmmbu ne canım açlık gibi yemek yok kiiiii
Geçmiş olsun canım.oooo süperr iyi yapmışsın
bizim adanın formülü
yarın akşamda yapıcam ben evde kaynatırım
ama soldan soldan bir agrı geliyor regli agrısı snaırım
öylede sağlıklı bulmadım menüyü yanii sonraki dönemlerde neyi kısacan kilo vermek için ???Cumaya şurda ne kaldııı canımmmm
Canım bu hafta böyle yaptım, zaten ramazan geliyor, normal beslenirim inşaallahöylede sağlıklı bulmadım menüyü yanii sonraki dönemlerde neyi kısacan kilo vermek için ???
akşama ne yiyeceksiniz ???
ben z. y. yeşil fasülye bir tabak
1 kase yoğurt)
saplarını kurutup içemk mi daha faydalı yoksa böyle yeşil yeşil iken miii tühhh yedim yedim attım sapları dur akşam eşime bir tabak koyayım önüne yesin saplarını bende kaynatammmmburda ne dense kendimi onun başında buluyorum.öğle arası yakında pazar kuruluyor gidip kiraz alıp yedim saplarını frenchpreste demleyip içtim.dışarda işim vardı wc ye zor yetiştim acayip ödem attırıyo
Ton balikli bol malzemos salata yiyeceğim.akşama ne yiyeceksiniz ???
ben z. y. yeşil fasülye bir tabak
1 kase yoğurt)
ayyyy banu yaaa benşmde içimden ne-cük demek geldi.annemin lafı.cevap vermek istemeyince ne-cük der.ziftin peki
ziftin peki zıkkımla iyi gidiyor ikisi bir arada ben yedimmmziftin peki
Benim temizlik bayram sonrasına anca bu sene aşırı temizliğim yok halılarım temiz annemle camları silip perdeleri yıkayacağım köşenin kılıfları yıkayacağım dolapları silerim bitti gittiAynen ramazan önü temizliği, ramazan girmeden bitsin diyorum ben bittim
ıhlamur bende çok içtim yok fayda etmedii ama karabiber bal ılık suya koy iç ohh azcık yakıyor boğazı ama öksürüğü bilem kesiyor... çook geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .
hahahahaayyyy banu yaaa benşmde içimden ne-cük demek geldi.annemin lafı.cevap vermek istemeyince ne-cük der.
ada81 sen sakın alınma bizim derdimiz yemeklerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?