Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam öyle yapacağım kuzum daha beter oldum sanki sabahtan beri kaç tane ıhlamur ada çayı içtiğimi hatırlamıyorum yine içiyorum hatta

Akşam öyle yapacağım kuzum daha beter oldum sanki sabahtan beri kaç tane ıhlamur ada çayı içtiğimi hatırlamıyorum yine içiyorum hatta
ıhlamur bende çok içtim yok fayda etmedii ama karabiber bal ılık suya koy iç ohh azcık yakıyor boğazı ama öksürüğü bilem kesiyor... çook geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .

oooo süperr iyi yapmışsın
bizim adanın formülü
yarın akşamda yapıcam ben evde kaynatırım
ama soldan soldan bir agrı geliyor regli agrısı snaırım
Geçmiş olsun canım.
Belki adet sokturmustur maydonoz.
Adanin formülü neydi ki.
Ben netten baktıydim
Gerci sabah kahvalti öncesi olmaliymista unutuyordum.
Saracoğlu kuru imiş
Yapayim diyorum şunu.
Kilo vermeye yardımcı diyorlar

burda ne dense kendimi onun başında buluyorum.öğle arası yakında pazar kuruluyor gidip kiraz alıp yedim saplarını frenchpreste demleyip içtim.dışarda işim vardı wc ye zor yetiştim acayip ödem attırıyo

saplarını kurutup içemk mi daha faydalı yoksa böyle yeşil yeşil iken miii tühhh yedim yedim attım sapları dur akşam eşime bir tabak koyayım önüne yesin saplarını bende kaynatammmm ))

Aynen ramazan önü temizliği, ramazan girmeden bitsin diyorum ben bittim
Benim temizlik bayram sonrasına anca bu sene aşırı temizliğim yok halılarım temiz annemle camları silip perdeleri yıkayacağım köşenin kılıfları yıkayacağım dolapları silerim bitti gitti
ıhlamur bende çok içtim yok fayda etmedii ama karabiber bal ılık suya koy iç ohh azcık yakıyor boğazı ama öksürüğü bilem kesiyor... çook geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .

Sağol kuzucum akşam onu yapayım bu ıhlamur falan hiç bir işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…