Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Halıların yarısı yıkamaya gitti bugün geldi, diğer yarısı da bugün gidecek. Hepsinin örtüsü var şükür :) mutfak dolapları ve camlar kaldı

Bizde halıların üzerinden sileceğiz şöyle bir tozu gitsin Seninde bitmiş maşallah canım
yapın yapın bend eo işlerrrr çoktan bitti üstelik burada yazın halılar serilmiyor diye halılarıda kaldırdım ohhhh rahatım hergün makineliyorum arada siliyorum bitiyor ))

grup yarışlarına katılmak istiyorum diye bir bölüm var canım oraya yazıyorsun listesi müsait olan kaptanlar seni davete diyor herhangi bir şart yokk canım...

yapın yapın bend eo işlerrrr çoktan bitti üstelik burada yazın halılar serilmiyor diye halılarıda kaldırdım ohhhh rahatım hergün makineliyorum arada siliyorum bitiyor ))
Bana kalsa hiç halı sermem, eşim tam tersi bıraksam Her yeri halı kaplar
Evimiz ufak 2 kişiyiz aman aman misafirde ağırlamadım bu kış ilk evlendiğim yıl kadar olmadı o yüzden pislenmediSeneye boya olacaktır ama o zaman işim yaş
Ah boya deme bana boya işi var şart da eşim sağolsun hiç bana benzemiyor çok ağır

Bana kalsa hiç halı sermem, eşim tam tersi bıraksam Her yeri halı kaplar

Ah boya deme bana boya işi var şart da eşim sağolsun hiç bana benzemiyor çok ağır

Bende boya olayını seviyorum yaparım da hatta istediğim renkler var sanırım severek yaparım aşırı eşyam da yok kolay toparlanır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…