Halıların yarısı yıkamaya gitti bugün geldi, diğer yarısı da bugün gidecek. Hepsinin örtüsü var şükür :) mutfak dolapları ve camlar kaldıBenim temizlik bayram sonrasına anca bu sene aşırı temizliğim yok halılarım temiz annemle camları silip perdeleri yıkayacağım köşenin kılıfları yıkayacağım dolapları silerim bitti gitti
Sağol kuzucum akşam onu yapayım bu ıhlamur falan hiç bir işe yaramıyor
Benimde yakınbenim regli yaklaştıııı zar zor zaptediyom kendimi nasıl yeme isteğim var anlatamam
ziftin peki zıkkımla iyi gidiyor ikisi bir arada ben yedimmm
Bizde halıların üzerinden sileceğiz şöyle bir tozu gitsinHalıların yarısı yıkamaya gitti bugün geldi, diğer yarısı da bugün gidecek. Hepsinin örtüsü var şükür :) mutfak dolapları ve camlar kaldı
benim regli yaklaştıııı zar zor zaptediyom kendimi nasıl yeme isteğim var anlatamam
amanın if bozarmıki ikisi birdenn
tarçın iç sanırım bir kere kelebek demişti tarçın adetin çabuk gelmesini mi ne sağlıyormuşş..... tarçınlı sıcak su yap iç canımmmbenimde agrısı geldi ada kndisi yok
cuma gelmesi lazımmm takvime göre
Oh iyi seninde pek bir şey yokmuşBizde halıların üzerinden sileceğiz şöyle bir tozu gitsinSeninde bitmiş maşallah canım
Aa öyle mi ben özel içeceklerimin içine atıyorum kaynatırkentarçın iç sanırım bir kere kelebek demişti tarçın adetin çabuk gelmesini mi ne sağlıyormuşş..... tarçınlı sıcak su yap iç canımmm
yapın yapın bend eo işlerrrr çoktan bitti üstelik burada yazın halılar serilmiyor diye halılarıda kaldırdım ohhhh rahatım hergün makineliyorum arada siliyorum bitiyorBizde halıların üzerinden sileceğiz şöyle bir tozu gitsinSeninde bitmiş maşallah canım
Oh iyi seninde pek bir şey yokmuş
yapın yapın bend eo işlerrrr çoktan bitti üstelik burada yazın halılar serilmiyor diye halılarıda kaldırdım ohhhh rahatım hergün makineliyorum arada siliyorum bitiyor))
grup yarışlarına katılmak istiyorum diye bir bölüm var canım oraya yazıyorsun listesi müsait olan kaptanlar seni davete diyor herhangi bir şart yokk canım...Bir şey sorabilir miyim?
İlk defa bu bölüme giriyorum da takımları neye göre seçiyoruz acaba
Kilo aralığımız mı?
Yardımcı olabilir misiniz?
Ben de kendime spor yaparken destek arkadaş grubu arıyorum da :)
Bana kalsa hiç halı sermem, eşim tam tersi bıraksam Her yeri halı kaplaryapın yapın bend eo işlerrrr çoktan bitti üstelik burada yazın halılar serilmiyor diye halılarıda kaldırdım ohhhh rahatım hergün makineliyorum arada siliyorum bitiyor))
Ah boya deme bana boya işi var şart da eşim sağolsun hiç bana benzemiyor çok ağırEvimiz ufak 2 kişiyiz aman aman misafirde ağırlamadım bu kış ilk evlendiğim yıl kadar olmadı o yüzden pislenmediSeneye boya olacaktır ama o zaman işim yaş
grup yarışlarına katılmak istiyorum diye bir bölüm var canım oraya yazıyorsun listesi müsait olan kaptanlar seni davete diyor herhangi bir şart yokk canım...
Bana kalsa hiç halı sermem, eşim tam tersi bıraksam Her yeri halı kaplar
Ah boya deme bana boya işi var şart da eşim sağolsun hiç bana benzemiyor çok ağır
ben boya desem eşim evi değiştirir benim eşim çoook tembel....Bana kalsa hiç halı sermem, eşim tam tersi bıraksam Her yeri halı kaplar
Ah boya deme bana boya işi var şart da eşim sağolsun hiç bana benzemiyor çok ağır
yani canım salata ayran yaniii normall değil miiii akşama bi ton balık salata ye bariiiAcıktım. Kahve içtim ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?