Ben de yaparım boya da işte her işi ben yapmaktan yoruldumBende boya olayını seviyorum yaparım da hatta istediğim renkler var sanırım severek yaparım aşırı eşyam da yok kolay toparlanır gibi
Ooo keşke benimki de değişse hiç oturmak istemiyorum burda. Benimki ne boyar ne değişirben boya desem eşim evi değiştirir benim eşim çoook tembel....
Oyy balık sevmiyorum benyani canım salata ayran yaniii normall değil miiii akşama bi ton balık salata ye bariii
Hayrolsungünaydınnnn.bende rüyamdaaeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
bende eskiden hiçççç sevmezdim ama şimdi diyette en lezzetli yemeğim oldu alıştım...Oyy balık sevmiyorum bentavuk yiyim bari
aminnnn sen hemen dogurdun.cinsiyeti hatırlamıyorum.Selam
Aus bacı sabah 2 dk baktım nasıl gördün hemen
Canım arada 2 dk bakıp beni etiketleyen vs varmı diye bakıyorum o kadar
Bende her girdiğimde ersesi yi görüyorum ...
Hayrolsun.
Kolaymı dogurdum neyim oldu daktırım
Rabbım sıkıntılarımızı gidersin inşallah .aminn .
Diyet aldım, iki kutu yedim ama ben mi onu yedim o mu beni yedi bilmembende eskiden hiçççç sevmezdim ama şimdi diyette en lezzetli yemeğim oldu alıştım...
Aaa şimdi senden bahsettim, diyorum kapteniçem mutfak dolaplarını bitirmiştirHolaaaaaa
geldim ve geçmişte kaybolmadan ahanda mesajımı şuracığa şeyettirdim
hava çok güzel ... eve girmek istemedi valla canım ... heee mutfak mı
ne mutlu sana AynurammmmOhhh uyudum güzelce...dışarı da çıkmadım...evde arkadaşımla oturuyom.
Size şu arkadaşlarımı da anlatayım.ben kocamla universitede aynı sınıftaytık.şu arkadaş çiftimizden erkek olanda bizimle aynı sınıftaytık.daha ilk aydan kocam,arkadaşız ve ben sıkı 3dost olduk.son sınıfta biz nişanlandık ve biz yine 3sıkı dosttuk.evlendik yine aynı.evimize gelip giderdi.sonra o nişanlandı ve nişanlısı da eklendi arkadaşlığımıza.4iyi arkadaş olduk ve ailecek gel gitlere başladık.2yıl oldu evlendiler daha bi yapıştık.şimdi de böyle haftafa 1 2 kez görüşürüz.tüm tatillerle birlikte çıkar.tüm özel günlerimizi birlikte kutlarız.hep birlikteyiz maaşallah.bir birimiz için çok önemliyiz çok severiz....anlattım ki arkadaşımız dediyimde merak etmeyesinizben merak ederdim
betül elticim nasılkilo almış mıne mutlu sana AynurammmmBenimde çok çok çokkkkk güzel dostlarım vardır, çok değerliiii punlardan pi tanesi kelepelolçaaamm pi tanesi de onun bal eltisiii... Dostluk güzel şey vesselammm
bencede matmazel)) kuralları olan disiplinli )))
ortalık 56 matmazel diyorki nihal piyano dersine geçelim hahahahahben olsam anammmm ne piyanosuu görmüyon mu ortalığı hahahahaha
kimi çekiştiriyorsunuz ayol
ziftin peki
benim regli yaklaştıııı zar zor zaptediyom kendimi nasıl yeme isteğim var anlatamam
Bir şey sorabilir miyim?
İlk defa bu bölüme giriyorum da takımları neye göre seçiyoruz acaba
Kilo aralığımız mı?
Yardımcı olabilir misiniz?
Ben de kendime spor yaparken destek arkadaş grubu arıyorum da :)
Selam
Aus bacı sabah 2 dk baktım nasıl gördün hemen
Canım arada 2 dk bakıp beni etiketleyen vs varmı diye bakıyorum o kadar
Bende her girdiğimde ersesi yi görüyorum ...
Hayrolsun.
Kolaymı dogurdum neyim oldu daktırım
Rabbım sıkıntılarımızı gidersin inşallah .aminn .
Kapteniçem mutfak dolaplarını bitiremedi galiba :) yarında ben yapsam iyi olacak, cuma oğlumun okulda çay partisi var. Gelsin börekler gitsin pastalarSeferoğulları kazanmamız lazım cuma günü ucundan ucundan yemek istiyorum
Aaa şimdi senden bahsettim, diyorum kapteniçem mutfak dolaplarını bitirmiştir
betül elticim nasılkilo almış mı
Oh darısı başıma. Bugün başlasam mı ne yapsamEeeeeeeee neee- cüük
Matmazel görünümlü sülüman efendiyim ben
matmazel kisvesi altında aus u
kalori değerlerine baktın mı evladım
Anlaşıldı liste öncesi adanın canıistemiş ...... eeee bizde hatırı büyük o ister de biz vermez miyiz
selam just
arkadaşlar yönlendirmiş ama ben bi selam vereyim dedim
ayrıca yarışma grupları hariç senin dediğin gibi kilolara göre gruplarda var .
aebenim bacım görürüm ben ,ders çalışıyor musun sen bakem ?
missss oldular missssssssssss
Evet canım ya süper hissettim :)Vayyy ne güzel
Evet canım ya süper hissettim :)
Evet canım ya çok iyi geldi iltifatıoo süper sayıdnım , çok güzel oluyor böyle şeyleri duymakkkk
Oh darısı başıma. Bugün başlasam mı ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?