Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende boya olayını seviyorum yaparım da hatta istediğim renkler var sanırım severek yaparım aşırı eşyam da yok kolay toparlanır gibi
Ben de yaparım boya da işte her işi ben yapmaktan yoruldum
ben boya desem eşim evi değiştirir benim eşim çoook tembel....
Ooo keşke benimki de değişse hiç oturmak istemiyorum burda. Benimki ne boyar ne değişir

Selam

Aus bacı sabah 2 dk baktım nasıl gördün hemen

Canım arada 2 dk bakıp beni etiketleyen vs varmı diye bakıyorum o kadar
Bende her girdiğimde ersesi yi görüyorum ...

günaydınnnn.bende rüyamda aeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
Hayrolsun .
Kolaymı dogurdum neyim oldu daktırım
Rabbım sıkıntılarımızı gidersin inşallah .aminn .

Kapteniçem mutfak dolaplarını bitiremedi galiba :) yarında ben yapsam iyi olacak, cuma oğlumun okulda çay partisi var. Gelsin börekler gitsin pastalar Seferoğulları kazanmamız lazım cuma günü ucundan ucundan yemek istiyorum

aminnnn sen hemen dogurdun.cinsiyeti hatırlamıyorum.

Holaaaaaa

geldim ve geçmişte kaybolmadan ahanda mesajımı şuracığa şeyettirdim

hava çok güzel ... eve girmek istemedi valla canım ... heee mutfak mı
Aaa şimdi senden bahsettim, diyorum kapteniçem mutfak dolaplarını bitirmiştir

ne mutlu sana Aynurammmm Benimde çok çok çokkkkk güzel dostlarım vardır, çok değerliiii punlardan pi tanesi kelepelolçaaamm pi tanesi de onun bal eltisiii... Dostluk güzel şey vesselammm

ne mutlu sana Aynurammmm Benimde çok çok çokkkkk güzel dostlarım vardır, çok değerliiii punlardan pi tanesi kelepelolçaaamm pi tanesi de onun bal eltisiii... Dostluk güzel şey vesselammm
betül elticim nasılkilo almış mı

Eeeeeeeee neee- cüük

bencede matmazel )) kuralları olan disiplinli )))

ortalık 56 matmazel diyorki nihal piyano dersine geçelim hahahahah ben olsam anammmm ne piyanosuu görmüyon mu ortalığı hahahahaha

Matmazel görünümlü sülüman efendiyim ben

kimi çekiştiriyorsunuz ayol

matmazel kisvesi altında aus u

kalori değerlerine baktın mı evladım

benim regli yaklaştıııı zar zor zaptediyom kendimi nasıl yeme isteğim var anlatamam

Anlaşıldı liste öncesi adanın canı istemiş ...... eeee bizde hatırı büyük o ister de biz vermez miyiz

selam just

arkadaşlar yönlendirmiş ama ben bi selam vereyim dedim

ayrıca yarışma grupları hariç senin dediğin gibi kilolara göre gruplarda var .

aebenim bacım görürüm ben , ders çalışıyor musun sen bakem ?

Aaa şimdi senden bahsettim, diyorum kapteniçem mutfak dolaplarını bitirmiştir

missss oldular missssssssssss

Oh darısı başıma. Bugün başlasam mı ne yapsam

@Sherrysherrylady o yuvalardan bende de var ... 3 cam da ... herkes yıkar ben asla dokunmam ...camlarımın içine .... etseler de kışın karda yağmurda bozulmadı biri... bu seneye hazır kaldı ...hoop geldi kuruldu şanslı çift

Oh darısı başıma. Bugün başlasam mı ne yapsam

yok yahu ...girdim mutfağa buzdolabını bir sildim ..masa sandalye sildim ...dolapları dıştan .. sonra sil süpür çıktım dışarı .
sözde tüm dolapları boşaltacaktım ...

heee bi de mutfak camını sildim , hakkımı yemiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…