Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum 22.05.2017 Çarşamba
Sabah
2 kk peynir
2 yk menemen
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 lahmacun
Salata

Akşam
1 kepce corba
1 patlican oturtma
Salata
4 lt su 100 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kizlar
Lahmacun güzeli seniiii...akşam yediklerin benim için muamma olmuş.ne çorbası mesela?bi de patlıcan otirtmanın içinde ne olur bilmem

Wawwwww 1200 çok iyi tatlım.
Benim de ipten sonra kalbim ağzımda atıyor resmen...
Hala baldirlarim agriyoo..
Çok zevkli ama demii ip atlamak
Kuzum alt baldırlar felç şu an 50 lik setler halinde atlıyorum sonlara doğru baş dönmem oluyor kalbimde ağzımda hep bir iki dakikaya geçiyor Allahtan evet canım bende seviyorum

İp atlamak bacakları inceltiyor mu Yoksa Kalınlaştırıyor mu gibi sorular ile sıklıkla karşılaşıyoruz. Kullanıcılarımız için bu konuyu aydınlatmak istedik. Öncelikle bilmemiz gereken şey İp atlamak hangi kasları çalıştırır olacaktır. İp atlamak en çok bacak kaslarını çalıştırır çünkü vücudu havaya kaldırmak ve inerken esnemek bacak kaslarının çalışmasına dayalı bir hareket. Bu yüzden de özellikle spor yaparken estetik duruşunu kaybetmek istemeyen ve bacaklarında kas oluşumu istemeyen kadınlar için önemli bir ayrıntı.

İp atlarken bacak kaslarımız gelişmeye müsait olacak kadar yüksek kondisyonda çalışmazlar. Bunun ortaya çıkması için daha ağır ve sürekli aktivite gereklidir. Bu yüzden ip atlamak isteyen bayanlar tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile ip atlayabilirler. İp atlamak bacak kaslarını sıkılaştırır ve daha estetik görünüme sahip sarkık deri veya diğer oluşumlar barındırmayan daha çekici bir bacak yapısı olacaktır. İp atlamak bacak kalınlaştırır mı yada inceltir mi gibi düşünceler yersiz düşüncelerdir.
ALINTIDIR...
Kedibochi Nefs ecemavi

Sana ne oluyor demeyin arada atlıyorum arttırmayı düşünüyordum

İp atlamak en çok bacak kaslarını çalıştırır çünkü vücudu havaya kaldırmak ve inerken esnemek bacak kaslarının çalışmasına dayalı bir hareket. Bu yüzden de özellikle spor yaparken estetik duruşunu kaybetmek istemeyen ve bacaklarında kas oluşumu istemeyen kadınlar için önemli bir ayrıntı.

İp atlarken bacak kaslarımız gelişmeye müsait olacak kadar yüksek kondisyonda çalışmazlar. Bunun ortaya çıkması için daha ağır ve sürekli aktivite gereklidir. Bu yüzden ip atlamak isteyen bayanların tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile ip atlayabilirler. İp atlamak bacak kaslarını sıkılaştırır ve daha estetik görünüme sahip sarkık deri veya diğer oluşumlar barındırmayan daha çekici bir bacak yapısı olacaktır. İp atlamak bacak kalınlaştırır mı yada inceltir mi gibi düşünceler yersiz düşüncelerdir.

Şimdi böyle bir yazı buldum...
Mantıklı geldi işimize de gelir demii
Ayyyyy bu konuya bir açıklık getirmek lazım atlayalim mı atlamayalım mı inceledim derken kalınlaşmayalım

Ayyy aynı anda aynı yazıyı paylaştik.

Hahaha aksam aksam kizima gülüyorum ... kizim sen benim sekerimsin tatlimsin dedim... aglamaya basladi ne oldu dedik anne seker zararli ben seker degilim pekmezim balim dedi cunku pekmez cook faydali diyor ... babasıyla en sok

Ausencia kaptanim kizimi yanina staja al senin yolundan ilerliyor 0 şeker )

Ay yerim kuzum benim

Çocuk bile farkında hahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…