gideyim ben ...
yarın sabah gelirim nasipse ... sonra dr.a ... 10 gibi çıkarım ...artık kaçta gelirim o da nasip ...
perşembe uyarımı şimdiden yapayım .
altın günün kıymetini bilin .
5 dk lık istek ve iştah için , cuma tartısının ooo lalalasını harcamayın .
hadi göreyim sizi ...
Sağol canım Doğru bu konu tam anlamıyla net değil.Benim okudugum makale tam tersini savunuyordu.
Yere inerken kaslara verilen extra zorlama onlari kalinlastirir diyordu.
Kimseye yap yapma demedim diyemem.
Karar sizin ben okudugumu paylaştım
Yok maalesef oğlum benden önce davranmış çıkmış kızım uyutunca çıkamadımGunaydinnnn
Oooo erkenciyiz.
Yürüyor musun?
Acıkınca yulaf ezmeli yoğurt yedim ekmek yerine geçmemiş mi :) kıtlık psikolojisine girdi sanırım vücudum, gitmiyor kilo. Bugün daha düzgün beslenicemGüzel menü efsercim , cızsız cozsuz da ne güzel yaşanıyor değil mi ?
yarın perşembe .. listedesin aman azami dikkat kuzum .
su içiyorsun değil mi 2.5 den az olmasın
Ben yine çok beğendim ki
o öğlen fena imiş ... sonradan bildirilen sporla ancak erimiştir tatlım .
patates fena olan ... yosa gün içinde hazırlan tb hamburger değil .
Yani her zaman ki kahvaltın aslındaekmek 3 e çıkmış bir de çekirdek ..
açlıkla ne uyuyorsundur şimdi
Evet bir eritme amaçlı spor daha :))
ekstra bu kurabiyeler yüzünden eklendi demek ...
Hadi bakalım yarına Allah kerim .
canım bugün cidden az olmuş menün ... gözüm 1 dlm ekmek aradı mesela bir yerlerde :) ya da çorba en azından .
patatese normalde cııız deriz de bugünkü açlığınla günü ancak dengelemiş ..çok geç yemediysen tabiii .
hiiiç olmamış dely .
yarına çooooooooooooooook çok daha dikkat ... bu menülerle perşembeyi sıkı tutmazsan görüp göreceğim - 200 300 ...belkiiii ...
lütfen dilimde tüy bitti ...şu öğle lahmacun , sucuk döner ... falanlara son ver artık .
68.1 diyorlar sen,n için
öğle ile akşam yer değiştirse ne güzel olurmuş ..
genel olarak patates tüketimi keşke olmasalardan bizim için ... ama hele ki akşam hiç olmasın
oyyyyyyyyyyy güzel kuzum benimmmm gelsin yamacıma gelsinnnnnnnnnnn
Bu hafta uzuuuun aradan sonra telli sefer yaptık , herkes bombaaa ... hani sizin yenildiğiniz sefer
Seni sevindirireyim tartı hiç mutlu etmedi beniBu Seferoğlu aynı zamanda benim mortim fena geliyor dikkat Tellioğulları yarın bütün kozlarımızı kullanalim
Çökelik yani lor diyeyim, eritiyorsunn içine yumurta kırıp.su iki litre anca içiyorum canım yaSuyu arttır eflalim...menün çok iyi.bi tek kahvaltıda o ilk yediyini anlamadım
Evet bugün perşembe ve ben hiç umutlu değilim regl olamadım şişimGünaydın kızlar bugün perşembe inanabiliyor musunuz?
Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Ben artıdayım hala bende bu haftayı böyle kapatacağım sanırım hastayım bir şey de yapamıyorumGünaydın
64.4 tartı gram gram oynuyor sanırım haftayı 300_400 ile kapatcam
Geçmiş olsun ve kolay gelsin :)Günaydınlar bugün daha iyiyim boğaz pastilini kullanmaya başladım dün akşam 8 den beri uyuyorum ara ara uyansam daİşteyim ama daha iyi hissediyorum Bir de yarın akşam misafirlerim olacak eşimin iş yerinden biri eşiyle çocuğuyla gelecek bizde gitmiştik çocuğunu görmeye onlar ilk defa evimize geliyorlar şimdi olmaz diyemedim Ramazan da giriyor araya bir daha ne zaman gelinirdi o yüzden mecbur çay yanı bir şeyler yapacağım
Ya benimde yakın, içtim maydonoz sularını erken gelecek heraldeEvet bugün perşembe ve ben hiç umutlu değilim regl olamadım şişim
Günaydınlar şekerli küçük kalpli
Sağol canım ben ada çayı ve ıhlamur içiyorum diğerlerine geçemedim hastalık yüzünden o yüzden gelmiyorlar bir de ilaç kullandım iyice geciktiGeçmiş olsun ve kolay gelsin :)
Ya benimde yakın, içtim maydonoz sularını erken gelecek heraldeyarın geçseydi
Günaydın, bu kadar açlığa tartı mutlu etmiyor, canım sıkıldı sabah sabah. Normal bir menü olacak bugün. Bu ne yadün spor yapmadım ki o da şişirdi diye. Boşa yapmamışım. Ya eylüle kadar bırak 58 kiloyu 68 zor olurum ben
Rüyamda da sa yine bebeğim oluyordu, çok güzel bir kız ki onu aynen daha öncede görmüştüm rüyamda, sap sarı saçlı mavi gözlü. Karnım hala segiriyor ya rüyama giriyor bebekler
Antidepresan kullanıyorum ya canım, normal kilo vermem zormuşGörürsün neden görmeyesin daha kaç ay Eylül'e eminim göreceksin pes etmek yok ara ara duraklama dönemleri olur
Maşallah rüyan hayrılara vesile olsun canım inşallah sana nasip olur
Antidepresan kullanıyorum ya canım, normal kilo vermem zormuşo yüzden canım sıkılıyor.
Ay sağol canım ama benim iki oğlum var maviş :) bir beş sene düşünmüyorum, Allah bilir tabi
Sağol canım amin :)Anladım canım o zaman moralini bozmana gerek yok sonuçta geçerli bir sebebin var öncesi sağlık bunu hepimiz biliyoruz
Maşallah Allah bağışlasın bir kız da nasip olur inşallah ne zaman istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?