Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım iyi haberler getireceksin eminim.

Benim okudugum makale tam tersini savunuyordu.
Yere inerken kaslara verilen extra zorlama onlari kalinlastirir diyordu.
Kimseye yap yapma demedim diyemem.
Karar sizin ben okudugumu paylaştım
Sağol canım Doğru bu konu tam anlamıyla net değil.
Bende okudum...
Uyarın için teşekkürler ♡♡♡

Acıkınca yulaf ezmeli yoğurt yedim ekmek yerine geçmemiş mi :) kıtlık psikolojisine girdi sanırım vücudum, gitmiyor kilo. Bugün daha düzgün beslenicem

Günaydınlar bugün daha iyiyim boğaz pastilini kullanmaya başladım dün akşam 8 den beri uyuyorum ara ara uyansam da İşteyim ama daha iyi hissediyorum Bir de yarın akşam misafirlerim olacak eşimin iş yerinden biri eşiyle çocuğuyla gelecek bizde gitmiştik çocuğunu görmeye onlar ilk defa evimize geliyorlar şimdi olmaz diyemedim Ramazan da giriyor araya bir daha ne zaman gelinirdi o yüzden mecbur çay yanı bir şeyler yapacağım

Geçmiş olsun ve kolay gelsin :)
Evet bugün perşembe ve ben hiç umutlu değilim regl olamadım şişim

Günaydınlar şekerli küçük kalpli
Ya benimde yakın, içtim maydonoz sularını erken gelecek heralde yarın geçseydi

Geçmiş olsun ve kolay gelsin :)

Ya benimde yakın, içtim maydonoz sularını erken gelecek heralde yarın geçseydi
Sağol canım ben ada çayı ve ıhlamur içiyorum diğerlerine geçemedim hastalık yüzünden o yüzden gelmiyorlar bir de ilaç kullandım iyice gecikti

Günaydın, bu kadar açlığa tartı mutlu etmiyor, canım sıkıldı sabah sabah. Normal bir menü olacak bugün. Bu ne ya dün spor yapmadım ki o da şişirdi diye. Boşa yapmamışım. Ya eylüle kadar bırak 58 kiloyu 68 zor olurum ben

Rüyamda da sa yine bebeğim oluyordu, çok güzel bir kız ki onu aynen daha öncede görmüştüm rüyamda, sap sarı saçlı mavi gözlü. Karnım hala segiriyor ya rüyama giriyor bebekler

herkese gunaydin.
Ahu060812 benim dun icin maalesef sporum yok ama bugun telafi edecegim.
bu arada takimdaki arkadaslari tebrik ediyorum cok iyi spor yapanlar var eskiden bu kadar cok spor yapan arkadas yoktu.
ip atlama konusunda bende en iyi zayiflama yontemlerinden oldugunu biliyorum sirf bu yuzden eve trambolin aldim zipliyorum)

Görürsün neden görmeyesin daha kaç ay Eylül'e eminim göreceksin pes etmek yok ara ara duraklama dönemleri olur

Maşallah rüyan hayrılara vesile olsun canım inşallah sana nasip olur

Görürsün neden görmeyesin daha kaç ay Eylül'e eminim göreceksin pes etmek yok ara ara duraklama dönemleri olur

Maşallah rüyan hayrılara vesile olsun canım inşallah sana nasip olur
Antidepresan kullanıyorum ya canım, normal kilo vermem zormuş o yüzden canım sıkılıyor.
Ay sağol canım ama benim iki oğlum var maviş :) bir beş sene düşünmüyorum, Allah bilir tabi

Antidepresan kullanıyorum ya canım, normal kilo vermem zormuş o yüzden canım sıkılıyor.
Ay sağol canım ama benim iki oğlum var maviş :) bir beş sene düşünmüyorum, Allah bilir tabi

Anladım canım o zaman moralini bozmana gerek yok sonuçta geçerli bir sebebin var öncesi sağlık bunu hepimiz biliyoruz

Maşallah Allah bağışlasın bir kız da nasip olur inşallah ne zaman istersen

Anladım canım o zaman moralini bozmana gerek yok sonuçta geçerli bir sebebin var öncesi sağlık bunu hepimiz biliyoruz

Maşallah Allah bağışlasın bir kız da nasip olur inşallah ne zaman istersen
Sağol canım amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…