Geçecek inşallah kızlar sağolun
irmae canım onun tarifiydi yeşil cayın sert tadını alıyor cubuk tarcın ,karanfil,zencefil ile yaprak yesil cayı demliyorum içimi rahat ve aromalı oluyor
Canım cok içiyorum desem yalan olmuş olur o yüzden yazamıyorum buna bir cözüm bulmam lazım meyvelı aromalı sular yapmayı planlıyorum yoksa içemiyeceğim
Magnezyum eksikliği olabilir canım. Çünkü kramplara ve kabızlığa sebep olur magnezyum eksikliği.bacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Geçmiş olsun kuzum havaların karasızlıgında benimde küçük kız öyle şimdihastayımm boğazım ağrıyor başım ağrıyor.benim büyüğün okul pikniği var bugün gidemedim.anne ne olur yaprak sarması dedi dün akşam sardım tadına bile bakmadım.sabah bakıcıma baktırdım.diyorki oruçmusun yok dedim tartılacam.
eşimde sabah sen kahvaltı yapmadın yanına da bişey almamışsın bi simit alayımmı dedi yokkkk dedim bugün perşembe.he he dedi.
sen nasılsın
ben dun misafor geldi saat 11 di diye gec olur diye ziplamadim bilerek kriz miriz gecorim uykuda diye bunu bilmiyordumAaa ne güzel eğlencelidir o şimdi...
Geçen bir uzman herkes yatmadan önce yarım saat zıplamali demişti.
Bir sekilde içmem lazım kuzum bulacam yolunuBen de su içmekte zorlanıyordum bayaa.. yani günde bir bardaktan üç litreye geldim şimdi. Önceleri aromalı denedim ama olmadı bende bir süre sonra sıkıldım. Pipetli şişelerden aldım her yere taşıyordum evde tv falan izlerken bile meyve suyu vs içer gibi arada yudum yudum içiyordum. Öyle öyle alıştım. Zamanla içtiğin suyun yetmediğini hissediyorsun. İstersen sen de bir dene. :) ha bir de telefona hatırlatma uygulaması kur. O hatırlattıkça içmeye zorla kendini.
Magnezyum eksikliği olabilir canım. Çünkü kramplara ve kabızlığa sebep olur magnezyum eksikliği.
kelebekolacam canım senin ufaklık nasıl oldu hep saçma saaatlerde aklıma geliyor unutuyorum sormayı?
çok şükür döküntüler geçti öğretmenimiz sınıfta bi kaç cocukta daha öyle oldugunu söyledi.Ben de su içmekte zorlanıyordum bayaa.. yani günde bir bardaktan üç litreye geldim şimdi. Önceleri aromalı denedim ama olmadı bende bir süre sonra sıkıldım. Pipetli şişelerden aldım her yere taşıyordum evde tv falan izlerken bile meyve suyu vs içer gibi arada yudum yudum içiyordum. Öyle öyle alıştım. Zamanla içtiğin suyun yetmediğini hissediyorsun. İstersen sen de bir dene. :) ha bir de telefona hatırlatma uygulaması kur. O hatırlattıkça içmeye zorla kendini.
Magnezyum eksikliği olabilir canım. Çünkü kramplara ve kabızlığa sebep olur magnezyum eksikliği.
kelebekolacam canım senin ufaklık nasıl oldu hep saçma saaatlerde aklıma geliyor unutuyorum sormayı?
triliçe simit ve yaprak sarması cokkkk severim şimdi asıl onları ağzıma sürmem çünkü tadımlık bırakamayacagımı biliyorum en iyisi hiççç ağza sürmemek.Geçmiş olsun kuzum havaların karasızlıgında benimde küçük kız öyle şimdi
Benim için bir tane yeseydin yaabende dün trilice ye hayır dedim annem tadına bak dedi sonra sonra diyip atlatım
Bu hafta koşturmalı geçti ayagım fena ayakabı vurdu bugün duşta kabuğu düştü biraz sızlıyor
Gecmis olsun canimbacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Canim uzun sure o hatayi bende yaptim cook az yiyince cok kilo vermiyirsub vucud kitliyor vazgectim bundan.. bi kac yedim baktim meta biraz daha calisir oldu ayni bile olsam en azindan ac olmadigim icin saga sola saldirmadim.. açken esime cook cemkirmisligim varGünaydın, bu kadar açlığa tartı mutlu etmiyor, canım sıkıldı sabah sabah. Normal bir menü olacak bugün. Bu ne yadün spor yapmadım ki o da şişirdi diye. Boşa yapmamışım. Ya eylüle kadar bırak 58 kiloyu 68 zor olurum ben
Rüyamda da sa yine bebeğim oluyordu, çok güzel bir kız ki onu aynen daha öncede görmüştüm rüyamda, sap sarı saçlı mavi gözlü. Karnım hala segiriyor ya rüyama giriyor bebekler
Günaydıııın seferoğlulları ve kendileri tatlış olup da yarın tatlı yiyemeyecek olan tellioğullarıııııı...
ne yiycen kopya versene
küççük enişteeeeeee
seferoğullarından son gün atağı
heeeeeeeeeeey kim var bakayım tellioğullarını sırtlayıp gaza getirecek perşembe perşembeeee
ay ailecek sizi tanımak isterdim.Canim uzun sure o hatayi bende yaptim cook az yiyince cok kilo vermiyirsub vucud kitliyor vazgectim bundan.. bi kac yedim baktim meta biraz daha calisir oldu ayni bile olsam en azindan ac olmadigim icin saga sola saldirmadim.. açken esime cook cemkirmisligim var)
Seni sevindirireyim tartı hiç mutlu etmedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?