Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de su içmekte zorlanıyordum bayaa.. yani günde bir bardaktan üç litreye geldim şimdi. Önceleri aromalı denedim ama olmadı bende bir süre sonra sıkıldım. Pipetli şişelerden aldım her yere taşıyordum evde tv falan izlerken bile meyve suyu vs içer gibi arada yudum yudum içiyordum. Öyle öyle alıştım. Zamanla içtiğin suyun yetmediğini hissediyorsun. İstersen sen de bir dene. :) ha bir de telefona hatırlatma uygulaması kur. O hatırlattıkça içmeye zorla kendini.

bacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Magnezyum eksikliği olabilir canım. Çünkü kramplara ve kabızlığa sebep olur magnezyum eksikliği.

kelebekolacam canım senin ufaklık nasıl oldu hep saçma saaatlerde aklıma geliyor unutuyorum sormayı?

Geçmiş olsun kuzum havaların karasızlıgında benimde küçük kız öyle şimdi
Benim için bir tane yeseydin yaabende dün trilice ye hayır dedim annem tadına bak dedi sonra sonra diyip atlatım
Bu hafta koşturmalı geçti ayagım fena ayakabı vurdu bugün duşta kabuğu düştü biraz sızlıyor

Bir sekilde içmem lazım kuzum bulacam yolunu ev kalabalık olunca petşişesi ortadan kayboluyor ufaklık hiç dinlemiyor öyle olunca benimde ölcü şaşıyor

çok şükür döküntüler geçti öğretmenimiz sınıfta bi kaç cocukta daha öyle oldugunu söyledi.

triliçe simit ve yaprak sarması cokkkk severim şimdi asıl onları ağzıma sürmem çünkü tadımlık bırakamayacagımı biliyorum en iyisi hiççç ağza sürmemek.

Bir günaydın bırakayım şuraya ...

7. takımın güzellerine bomba gibi perşembeler dileyeyim

Ve dr a doğru yavaş yavaş yol alayım ...

geçmişi göz ucu ile bile okuyamadım ...herkes iyi değil miii ?

Canim uzun sure o hatayi bende yaptim cook az yiyince cok kilo vermiyirsub vucud kitliyor vazgectim bundan.. bi kac yedim baktim meta biraz daha calisir oldu ayni bile olsam en azindan ac olmadigim icin saga sola saldirmadim.. açken esime cook cemkirmisligim var )

Günaydıııın seferoğlulları ve kendileri tatlış olup da yarın tatlı yiyemeyecek olan tellioğullarıııııı...

seferoğullarından son gün atağı

heeeeeeeeeeey kim var bakayım tellioğullarını sırtlayıp gaza getirecek perşembe perşembeeee

ay ailecek sizi tanımak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…