Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canım....
Ne bu karamsarlık yahuuu...
Olur tabii ki olcak..
Herşeyde olduğu gibi bunada sabır göstermek gerekiyor.
Zaman konusunda kendini sınırlandırma lütfen....

Bugün de mutfağı dıştan sileyim, içleri temiz zaten. Kalan halıları göndereyim. Portmanto banyo wc dip köşe temizlenecek, imdaatttt
Kolay gelsin.
Maşallah temizliğini bitiriyorsun
Oyyy ben okul kapaninca ancak başlarım.

Günaydın canım bende trambolin mi alsam acep ip atlamayı hiç beceremiyorum ya

Aaa ne güzel eğlencelidir o şimdi...
Geçen bir uzman herkes yatmadan önce yarım saat zıplamali demişti.

Geçmiş olsun canım

Tabi ki

Ha ha gözün aydın :)

Efser oyy geçmiş olsun ayağın çok fena görünüyordu

Efser hemsom cok gecmis olsun biraz dinlendir ayagini...
Geçecek inşallah kızlar sağolun
Değişik bir yöntemle mi demlyorsunuz merak ettim
irmae canım onun tarifiydi yeşil cayın sert tadını alıyor cubuk tarcın ,karanfil,zencefil ile yaprak yesil cayı demliyorum içimi rahat ve aromalı oluyor

Canım cok içiyorum desem yalan olmuş olur o yüzden yazamıyorum buna bir cözüm bulmam lazım meyvelı aromalı sular yapmayı planlıyorum yoksa içemiyeceğim

Ama kaç gündür açım napıyım
Temizlik biter mi hiç. Arkamı dönüyorum iki oğlan batırmış evi yeni ev istiyorum yeni temiz

Günaydın...
Mortim nehaber
hastayımm boğazım ağrıyor başım ağrıyor.benim büyüğün okul pikniği var bugün gidemedim.anne ne olur yaprak sarması dedi dün akşam sardım tadına bile bakmadım.sabah bakıcıma baktırdım.diyorki oruçmusun yok dedim tartılacam.
eşimde sabah sen kahvaltı yapmadın yanına da bişey almamışsın bi simit alayımmı dedi yokkkk dedim bugün perşembe.he he dedi.
sen nasılsın

gunaydinlar herkese bir tatil gunu daha
burda hemelvaart dini bayram :) yani isanin goge yukselisini kutluyolar bu nedenden dolayi tatilim ve evdeyim
mubarek ramazan geldi catti herkese hayirli ramazanlar diliyorum simdiden
sizden rica etsem bana IF diyeti hakkinda biraz bilgi verirmisiniz?? ramazan ayinda bende if yapim biraz diyorum
buarada bilgi verirken benide etiketlerseniz cok sevinirim bugun benim esimin dogum gunu ama cissiz olucak merak etmeyin
simdi ona guzel bir kahvalti hazirliycam hala uyuyo kendileri

Geçmiş olsun canım, iradene de
Sağol canım

selam cnm yani aslında ramazanda dolgal olarak if yapmış oluyorsunuz
yani 16-18 saat açlık süresi if diyetinin tememii diger adıda oruç diyeti zaten if yapılmış oluyor ramazada
dogal olarak , ben ek olarak sıkı yapıyorum
bazen yasaklıda yiyorum ama sıkı yapılınca dajha iyi performan alınıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…