Günaydın canım....Günaydın, bu kadar açlığa tartı mutlu etmiyor, canım sıkıldı sabah sabah. Normal bir menü olacak bugün. Bu ne yadün spor yapmadım ki o da şişirdi diye. Boşa yapmamışım. Ya eylüle kadar bırak 58 kiloyu 68 zor olurum ben
Rüyamda da sa yine bebeğim oluyordu, çok güzel bir kız ki onu aynen daha öncede görmüştüm rüyamda, sap sarı saçlı mavi gözlü. Karnım hala segiriyor ya rüyama giriyor bebekler
Kolay gelsin.Bugün de mutfağı dıştan sileyim, içleri temiz zaten. Kalan halıları göndereyim. Portmanto banyo wc dip köşe temizlenecek, imdaatttt
Günaydın canım bende trambolin mi alsam acep ip atlamayı hiç beceremiyorum yaherkese gunaydin.
@Ahu060812 benim dun icin maalesef sporum yok ama bugun telafi edecegim.
bu arada takimdaki arkadaslari tebrik ediyorum cok iyi spor yapanlar var eskiden bu kadar cok spor yapan arkadas yoktu.
ip atlama konusunda bende en iyi zayiflama yontemlerinden oldugunu biliyorum sirf bu yuzden eve trambolin aldim zipliyorum)
herkese gunaydin.
@Ahu060812 benim dun icin maalesef sporum yok ama bugun telafi edecegim.
bu arada takimdaki arkadaslari tebrik ediyorum cok iyi spor yapanlar var eskiden bu kadar cok spor yapan arkadas yoktu.
ip atlama konusunda bende en iyi zayiflama yontemlerinden oldugunu biliyorum sirf bu yuzden eve trambolin aldim zipliyorum)
Geçmiş olsun canım
Tabi ki
Ha ha gözün aydın :)
Efser oyy geçmiş olsun ayağın çok fena görünüyordu
Geçecek inşallah kızlar sağolunEfser hemsom cok gecmis olsun biraz dinlendir ayagini...
Değişik bir yöntemle mi demlyorsunuz merak ettim
Canım cok içiyorum desem yalan olmuş olur o yüzden yazamıyorum buna bir cözüm bulmam lazım meyvelı aromalı sular yapmayı planlıyorum yoksa içemiyeceğimGüzel menü efsercim , cızsız cozsuz da ne güzel yaşanıyor değil mi ?
yarın perşembe .. listedesin aman azami dikkat kuzum .
su içiyorsun değil mi 2.5 den az olmasın
Ben yine çok beğendim ki
o öğlen fena imiş ... sonradan bildirilen sporla ancak erimiştir tatlım .
patates fena olan ... yosa gün içinde hazırlan tb hamburger değil .
Yani her zaman ki kahvaltın aslındaekmek 3 e çıkmış bir de çekirdek ..
açlıkla ne uyuyorsundur şimdi
Evet bir eritme amaçlı spor daha :))
ekstra bu kurabiyeler yüzünden eklendi demek ...
Hadi bakalım yarına Allah kerim .
canım bugün cidden az olmuş menün ... gözüm 1 dlm ekmek aradı mesela bir yerlerde :) ya da çorba en azından .
patatese normalde cııız deriz de bugünkü açlığınla günü ancak dengelemiş ..çok geç yemediysen tabiii .
hiiiç olmamış dely .
yarına çooooooooooooooook çok daha dikkat ... bu menülerle perşembeyi sıkı tutmazsan görüp göreceğim - 200 300 ...belkiiii ...
lütfen dilimde tüy bitti ...şu öğle lahmacun , sucuk döner ... falanlara son ver artık .
68.1 diyorlar sen,n için
öğle ile akşam yer değiştirse ne güzel olurmuş ..
genel olarak patates tüketimi keşke olmasalardan bizim için ... ama hele ki akşam hiç olmasın
oyyyyyyyyyyy güzel kuzum benimmmm gelsin yamacıma gelsinnnnnnnnnnn
Bu hafta uzuuuun aradan sonra telli sefer yaptık , herkes bombaaa ... hani sizin yenildiğiniz sefer
Ama kaç gündür açım napıyımGünaydın canım....
Ne bu karamsarlık yahuuu...
Olur tabii ki olcak..
Herşeyde olduğu gibi bunada sabır göstermek gerekiyor.
Zaman konusunda kendini sınırlandırma lütfen....
Kolay gelsin.
Maşallah temizliğini bitiriyorsun
Oyyy ben okul kapaninca ancak başlarım.
Canım bende hamilelikte başladı, magnezyum kullanınca geçiyor, hala ara ara olur aklında olsun tırnak uçlarınla cimcikle kramp giren yeri hemen açılırbacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Geçmiş olsun canım ♡ neden noldu acaba?bacagıma çok kötü kramp girdi
gece
hastayımm boğazım ağrıyor başım ağrıyor.benim büyüğün okul pikniği var bugün gidemedim.anne ne olur yaprak sarması dedi dün akşam sardım tadına bile bakmadım.sabah bakıcıma baktırdım.diyorki oruçmusun yok dedim tartılacam.Günaydın...
Mortim nehaber
kolay gelsinBugün de mutfağı dıştan sileyim, içleri temiz zaten. Kalan halıları göndereyim. Portmanto banyo wc dip köşe temizlenecek, imdaatttt
Geçmiş olsun canım, iradene dehastayımm boğazım ağrıyor başım ağrıyor.benim büyüğün okul pikniği var bugün gidemedim.anne ne olur yaprak sarması dedi dün akşam sardım tadına bile bakmadım.sabah bakıcıma baktırdım.diyorki oruçmusun yok dedim tartılacam.
eşimde sabah sen kahvaltı yapmadın yanına da bişey almamışsın bi simit alayımmı dedi yokkkk dedim bugün perşembe.he he dedi.
sen nasılsın
Sağol canımkolay gelsin)
cok rahat istersen arastir biraz ama yarim saati nerdeyse bi saatik yuruyuse es deger diye okumustum tum vucut calisyor hemen terletiyorGünaydın canım bende trambolin mi alsam acep ip atlamayı hiç beceremiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?