- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Olabilir vallahi canım çok yer de kaplamaz herhalde harika olurcok rahat istersen arastir biraz ama yarim saati nerdeyse bi saatik yuruyuse es deger diye okumustum tum vucut calisyor hemen terletiyor
ne yiycen kopya versene
Bizde seni çok özledik kikızçeler ben geldim
hepinizi çok özledim
nasılsınız iyimisiniz?
gerçekten çok yoğundum pc başına oturamadım bile,şimdide ramazan öncesi biriken işlerimi kolaylayabildiğim kadar kolaylamam lazım çünkü ben ramazanın ilk günleri çarpılıyorum
o köşedeki hindistancevizli lokummuEki Görüntüle 1999896 Aslında özensiz tabağım ama içinde karbon yoooook...perşenbenin olayı bu...sıfır karbon...
Karşıma kim gelir bilmem ama bugün evdeyim seferler bana emanet...umarım akşam olmadan geliler
seferoğullarından son gün atağı
heeeeeeeeeeey kim var bakayım tellioğullarını sırtlayıp gaza getirecek perşembe perşembeeee
Ben de asla az yiyemem adam ya...bi tek perşenbeleri akşam az yerim öteki günlere nisbette...sofradan doyarak kalkmalıyım mutlaka.Canim uzun sure o hatayi bende yaptim cook az yiyince cok kilo vermiyirsub vucud kitliyor vazgectim bundan.. bi kac yedim baktim meta biraz daha calisir oldu ayni bile olsam en azindan ac olmadigim icin saga sola saldirmadim.. açken esime cook cemkirmisligim var)
Kismet sonucta tayinciyiz bi gun bi ilde bulusuruz belkiay ailecek sizi tanımak isterdim.
Vallah çay var güzelimm çok ağrılarımm var kasıkların horon ve halay çekiyor resmenkızDelyDoly at elindeki o karbonumsu yiyceği.
Aaaa olur mu canıııım?protein bar o kendim yaptımmmm...o köşedeki hindistancevizli lokummu
Ben cook ac kaldim cook yigildim koltuklara ama iyi oldu cikolatayi hayatimdan cikardim...yoksa cikaramazdim.Ben de asla az yiyemem adam ya...bi tek perşenbeleri akşam az yerim öteki günlere nisbette...sofradan doyarak kalkmalıyım mutlaka.
Nasıl yani?ne çarpılması?kızlarrr kızlarrrr kızlarrrrr..beyninize çarpılacagım enerjisi yollamayınnnnn.gecen 4 gün ard arda tuttum hiçç bişey olmadı eskiden banada olurdu ama bi süre diyetteyiz vucut alıskın.
ammaaa duman soluyanlara bişey diyemiycem onlar yoksunluk yaşar.
He he bacim bide karbon yok diyorrr amannn gelsinde telliogullarinin sofrasini gorsun sifir karbon..o köşedeki hindistancevizli lokummu
Güzel seferoğluuuum ne yedin kahvaltında de bakem?bak karbon sıfır dedik aairmae oğlumun kabızlığı iyi oldu, probiyotiği her gün vereyim mi yoksa kabız oldukça mı vereyim. Aynı zamanda sokol kullanıyorum.
Dünkü nin aynıGüzel seferoğluuuum ne yedin kahvaltında de bakem?bak karbon sıfır dedik aa
Hahayyyyy...o pro bar bi keremHe he bacim bide karbon yok diyorrr amannn gelsinde telliogullarinin sofrasini gorsun sifir karbon..
Kızzz dün ne yidin ne bilemDünkü nin aynıkaç gündür doğru düzgün karbon yok zaten :)
Ha ha ha. Çökelik sündürmesi, tam buğday ekmeği, domates, salatalıkKızzz dün ne yidin ne bilem
Duydunuz mu seferoğullarıııı bi tellioğlu regl olacakmışşşş çok şişmiiiişVallah çay var güzelimm çok ağrılarımm var kasıkların horon ve halay çekiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?