mınnos arazıden geldııı ayy ben bu kadar arazının ıcıne bırde ıslerımı yapıyorum ustune bırde mısafır agırlıyorumm bıde en ustune buraya gelıp takımımı toparlıyayım dıyorummmm heeeyyyttt ne oluyorr kızlar bızeee yaz geldıı beee .. Ne olucakk sımdıı o mantolarla sakladıgımızz gobekler beyaz tshırtlerın ıcınde nasıl saklanıcak ...
Hemen hemenn herkesler kendıne gelıcekkk .. Ayy ben kendıme hedef koydumm gercı coookkk zor bır hedef ama 1 hazıran 58 olucam yazmıstımm suankı kılomda cok zzor ama cok ugrasıp en azından cok yaklasıcamm herkes kendıne gelsın 1 hazıran hedefı koysun bakım
ay canim sendemi ev ariyorsun.bende ya bendeeeee.ama bulamiyorum.artik bulmak istiyorum.hemde bir an önce.Allah ikimizede gönlümüze göre ev versin insallahyettim gariiihiç tadım yok benim yaaaa kızımın hiç huzuru yok hiç bişey yemiyor en çok yediği 3 kaşık anasına çekmemiş yüzü küçüldü çocuğun + ev bulamadık daha varr 9. ayda falan o kadar beklemek istemiyorum ev kirli ne yapıcam bilmiyorum huzursuzum böyle oturmaktanda
canim endiselenecek bisey yok sadece iki haftadir bu pis bogazimi tutamiyom ona kizginim
dur ben yazayim <ceyceeee bisey>saka saka sahiden ya kac gundur boyle sessiziz neden ki:26:
Bende kacirdim malesefhg meyvecim insallah sen kacirmamissin barimalesef biz dökülüyoruz
Allah kolaylik versin canim...yorma kendini fazlakızlar arkadaş izine ayrıldı tek kaldım şu ara işlerle boğuşuyorum teneffüs verirsem gelirim
gecmis olsun cnmSlm kızlar 4 günlük bir aradan sonra merhaba acayip grip olmuş durumdayım kötü tarafı oğluşumada geçti. Fzl kaçamak yapmadım yürüyüşlerimi akşam yemeğinden sonra devam ettim ama bu grip beni mahfetmiş durumda kulaklarım bile duymuyor off offf
resmen dokuluyoruz vallahiçok sevindim canıım....annenin iyi olmasına..allah sağlıklı uzun ömürler versin.....
allah rahmet etsin canım..allah sevdiklerine hayırlı ömürler versin....
geçmiş olsuuun.....
evet hepimiz salmışız valla ...acil çeki düzen verileeeeeeeeeeeee...............
kendimi bir toparlayamadimki ganfedim....guzel kaptanim hadi bizi hizaya sok . yoksa saldik cayira mevlam kayira
cocuk bu dogacim, birkac gunece insallah toparlar kendini..sonra kizim yeter yeme dur..cecek baska birini bulamadinmida anana cektin dersinyettim gariiihiç tadım yok benim yaaaa kızımın hiç huzuru yok hiç bişey yemiyor en çok yediği 3 kaşık anasına çekmemiş yüzü küçüldü çocuğun + ev bulamadık daha varr 9. ayda falan o kadar beklemek istemiyorum ev kirli ne yapıcam bilmiyorum huzursuzum böyle oturmaktanda
4 gündür cenaze evinde bulunduğum için dikkat edemedim.10 saat yol gittim,10 saat geldim vücudum çok fena ödem topladı kızlar.Bir de tabi yollarda ne bulursam onu yemek durumunda kaldım.Ama bugün itibariyle sıkı diyetime tekrar başladım.Sabah diyet kahvaltısı yaptım klasik,öğle yemeğinde öğütülmüş yulafla sütü karıştırıp yedim.Spordan sonra ise yalnızca cacık yemeyi düşünüyorum inşallah.Şimdi yürüyüşe gidiyorum,gelince yazarım.Çok öpüyorum hepinizi.Özledim yaaaa,4 gündür muhabbetlerinizi
ayy ceycem hemencecık duzelt onu bence yenı hedeflerımızı yazalım tatlımmMinnoşum hoşgeldin canım benim hedefim 6 mayısta kalmış
ganfedım ben senle nasıl yarısıyım sen 5 lı rakamlarda gıdıyorsun ama soyle yapabılırız 1 hazırana kadar 2 kılo verıcegız varmısın sekercımm yaa aslında benım sok dıyet yapıp 5 lı bır rakam goresım var ama yapabılırmıyım dayanabılırmıyım bılmıyorum ıste yarınkı psıkolojıme gore baslamayı planlıyorum tatlım. cunku benım 1 hazıran hedefım aslında 58 dıı hoooff hooffevet ya minnosum hedef olmayinca bende diyette olmuyor . kiz gel ikimiz iddaya girelim . kiloyu ve zaman dilimini sen sec
evet kırmızım yaa neyse saglık olsun tatlım bak sen hemen yogurta baslamıssın afferım sanadaha dogrusu persembeden beri kizlar..cunku cogu kisi persemde 19 mayis icin izinliydi felan, ondan beride bir duzen tutturamadik..bende malum annemin meselesi...insallah yarindan itibaren toparlaniriz yine
Canım genel olarak tüm topikte bir dağılma var,takımların neredeyse hepsinde.-1.5 kilo ile bile 7. lik sonucundan da az çok belli.Bence hem baharın ruha getirdiği dalgalanma,hem havaların ısınması,mevsim gelgitlerinin etkisi,hem de tatillerin diyet üstündeki tehlikesi bence.Tüm topik olarak tüm takımlar toparlanırız inşallah.İlkbahar diyetin en zor geçtiği dönemmiş,doğanın canlanması ile iştah da canlanırmış,atlatıcaz inşallah.Panik yok.Bu hafta artıya çıkmamayı takım toplamında,haftaya da eksilere düşmeyi hedefleyelim.Ben bu takımın azmine koşulsuz güveniyorum,herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum.En azından herkes kilosunu koruyacak bu hafta eminimbasiniz saolsun nevcim,,bende sonradan okudum..malesef benim diyette gitti 4 gunbugun toparlarim diyodum ama birde baktim kantinden ekmek alip geliyorum..insallah yarindan itibaren toparlarim bende
Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıycam,ödem atmak için.Gitsinnnnnn kilooolllaaarrrrrr,gelsin kupaevet kırmızım yaa neyse saglık olsun tatlım bak sen hemen yogurta baslamıssın afferım sana
kızlarrr kaptann yogurtla basladı haftaya hepımızın super olması lazım bende yarın elma dıyetıne baslıycam buyuk ıhtımalle ama bakalım bellıde olmaz hanıı
Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıycam,ödem atmak için.Gitsinnnnnn kilooolllaaarrrrrr,gelsin kupa
İnşallah başarıcaz canım benim,hiç şüphem yok.Okulda elma diyetini yapan bir arkadaşım var,cildi bebek gibi oldu.Ama bitanem ayda yalnızca 1 haftası sağlıklı.Daha sonra kas yakıyorsun ve bu da kalp krizinin en 1. sebebi.Hani bazen diyoruz ya 30 yaşında gencecik pırıl pırıl idmanlı bir sporcu nasıl ölür kalp krizinden diye,işte o kas kaybındanmış.Biliyorsun onlar da bu tür kısa süreli etkili dyetler yapıyorlar ve sonuç felaket.Yavaş gitsin ama geri gelmesin,önemli olanayy nevcımm bende artık hayatımda bır kez olsunn 5 lı bır rakam gormek ıstıyorum yaa hemde cok cok ama cok ıstıyorumm oyuzden elma dıyetıne nıyetım var tatlım ınsallah basarabılırız ıkımızde
İnşallah başarıcaz canım benim,hiç şüphem yok.Okulda elma diyetini yapan bir arkadaşım var,cildi bebek gibi oldu.Ama bitanem ayda yalnızca 1 haftası sağlıklı.Daha sonra kas yakıyorsun ve bu da kalp krizinin en 1. sebebi.Hani bazen diyoruz ya 30 yaşında gencecik pırıl pırıl idmanlı bir sporcu nasıl ölür kalp krizinden diye,işte o kas kaybındanmış.Biliyorsun onlar da bu tür kısa süreli etkili dyetler yapıyorlar ve sonuç felaket.Yavaş gitsin ama geri gelmesin,önemli olanyüzden yalnızca maximum ayda 7 gün yap olur mu elma diyetini.Sen iradeli ve bilinçli bir insansın.
şekerlerim ben geldimm..
kim demiş biz sakiniz die sadece dinlenioz fırtına öncesi sessizliğimiz bu bizim
hadi küllerimizden yeniden doğalımmm
minnosum tatilim cok güzeldi cok ii geldii dizim zorladığımda acıyor dizliği cıkarttım sıcakta cekilmiyor.. dedem aynı neler dediysem ikna edemedim stend taktırtmaya anlamıyor bi türlü kabul etmiyor..
sende baya güzel geçirmişsin tatili ama malum seninden benimde tatil dönüşüişler coktu özledim seni sekercim canım minnosum benimmm.
daha cok ceyiz var eklicem hepsiniii :90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?