Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet ya minnosum hedef olmayinca bende diyette olmuyor . kiz gel ikimiz iddaya girelim . kiloyu ve zaman dilimini sen sec

ay canim sendemi ev ariyorsun.bende ya bendeeeee.ama bulamiyorum.artik bulmak istiyorum.hemde bir an önce.Allah ikimizede gönlümüze göre ev versin insallah
canim endiselenecek bisey yok sadece iki haftadir bu pis bogazimi tutamiyom ona kizginim

ya evet noldu bize ya.ben zaten 55 i gördüm diye kudurdum herhalde.diyet miyet diye bisey kalmadi.keyfimde yok diyete.ama bugün yine basladim.toparlanmam lazim.56 yimdir su an hatta üstüyümdür.daha verecek 4 kilom var.gidecek ama bu 4 kilo.gitmeli.

kizlar ben geldim nasilsiniz??gecmisi kimse yokken okurum artik.

ben cok yorgunum...malum millet gecmis olsuna geldi ama sanki normal ziyaretmis gibi saaatlerce oturdular..hem hizmet etmekten canim cikti hemde evi temizlemek yemek yapmaktancok halsizim vallahi

hg meyvecim insallah sen kacirmamissin barimalesef biz dökülüyoruz
Bende kacirdim malesef 3gun diet gitti,...bugun tekrardan yogurt yiyecegim...belki yarinda yerim..neguzel gidiyordu..neyse allah saglik versin biz yine devam ederiz
kızlar arkadaş izine ayrıldı tek kaldım şu ara işlerle boğuşuyorum teneffüs verirsem gelirim
Allah kolaylik versin canim...yorma kendini fazla
gecmis olsun cnm
resmen dokuluyoruz vallahi
guzel kaptanim hadi bizi hizaya sok . yoksa saldik cayira mevlam kayira
kendimi bir toparlayamadimki ganfedim.... ama yarina kesin daha iyi olurum..cok yorgunum sersem gibiyim
cocuk bu dogacim, birkac gunece insallah toparlar kendini..sonra kizim yeter yeme dur..cecek baska birini bulamadinmida anana cektin dersin

Canlarım merhaba,dostumun annesi için başsağlığı dilemişsiniz,Allah hepinizden razı olsun.Esra'cım hoşgeldin canım.

4 gündür cenaze evinde bulunduğum için dikkat edemedim.10 saat yol gittim,10 saat geldim vücudum çok fena ödem topladı kızlar.Bir de tabi yollarda ne bulursam onu yemek durumunda kaldım.Ama bugün itibariyle sıkı diyetime tekrar başladım.Sabah diyet kahvaltısı yaptım klasik,öğle yemeğinde öğütülmüş yulafla sütü karıştırıp yedim.Spordan sonra ise yalnızca cacık yemeyi düşünüyorum inşallah.Şimdi yürüyüşe gidiyorum,gelince yazarım.Çok öpüyorum hepinizi.Özledim yaaaa,4 gündür muhabbetlerinizi

kizlar hadi ben bunalimdayim,islerimiz güclerimiz olmadi diye.birde üstüne bir arkadasimla tartistik falan derken.
peki size ne oluyoo yaaaa.neredesiniz.geliyim biraz kafa dagitayimm,gecmis okuyayim diyorum,tek bir sayfa bile gecmis okuyamiyorum.bu nee.
hadi bakalim,depresyonda olan benim,toparlanin bakim.kendinize gelin huuuuuu.

daha dogrusu persembeden beri kizlar..cunku cogu kisi persemde 19 mayis icin izinliydi felan, ondan beride bir duzen tutturamadik..bende malum annemin meselesi...insallah yarindan itibaren toparlaniriz yine

basiniz saolsun nevcim,,bende sonradan okudum..malesef benim diyette gitti 4 gun bugun toparlarim diyodum ama birde baktim kantinden ekmek alip geliyorum..insallah yarindan itibaren toparlarim bende

Minnoşum hoşgeldin canım benim hedefim 6 mayısta kalmış
ayy ceycem hemencecık duzelt onu bence yenı hedeflerımızı yazalım tatlımm
evet ya minnosum hedef olmayinca bende diyette olmuyor . kiz gel ikimiz iddaya girelim . kiloyu ve zaman dilimini sen sec
ganfedım ben senle nasıl yarısıyım sen 5 lı rakamlarda gıdıyorsun ama soyle yapabılırız 1 hazırana kadar 2 kılo verıcegız varmısın sekercımm yaa aslında benım sok dıyet yapıp 5 lı bır rakam goresım var ama yapabılırmıyım dayanabılırmıyım bılmıyorum ıste yarınkı psıkolojıme gore baslamayı planlıyorum tatlım. cunku benım 1 hazıran hedefım aslında 58 dıı hoooff hooff
daha dogrusu persembeden beri kizlar..cunku cogu kisi persemde 19 mayis icin izinliydi felan, ondan beride bir duzen tutturamadik..bende malum annemin meselesi...insallah yarindan itibaren toparlaniriz yine
evet kırmızım yaa neyse saglık olsun tatlım bak sen hemen yogurta baslamıssın afferım sana

kızlarrr kaptann yogurtla basladı haftaya hepımızın super olması lazım bende yarın elma dıyetıne baslıycam buyuk ıhtımalle ama bakalım bellıde olmaz hanıı

meyvısımmm ne yaptın tatılde deden nasıl oldu dızının agrıları nasıl oldu tatlımm ceyızlerınede baktım hepsı cok guzel saglıklı mutlu bır yuvada kullanmayı nasıp etsın allahım

basiniz saolsun nevcim,,bende sonradan okudum..malesef benim diyette gitti 4 gun bugun toparlarim diyodum ama birde baktim kantinden ekmek alip geliyorum..insallah yarindan itibaren toparlarim bende
Canım genel olarak tüm topikte bir dağılma var,takımların neredeyse hepsinde.-1.5 kilo ile bile 7. lik sonucundan da az çok belli.Bence hem baharın ruha getirdiği dalgalanma,hem havaların ısınması,mevsim gelgitlerinin etkisi,hem de tatillerin diyet üstündeki tehlikesi bence.Tüm topik olarak tüm takımlar toparlanırız inşallah.İlkbahar diyetin en zor geçtiği dönemmiş,doğanın canlanması ile iştah da canlanırmış,atlatıcaz inşallah.Panik yok.Bu hafta artıya çıkmamayı takım toplamında,haftaya da eksilere düşmeyi hedefleyelim.Ben bu takımın azmine koşulsuz güveniyorum,herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum.En azından herkes kilosunu koruyacak bu hafta eminim

Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıycam,ödem atmak için.Gitsinnnnnn kilooolllaaarrrrrr,gelsin kupa

Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıycam,ödem atmak için.Gitsinnnnnn kilooolllaaarrrrrr,gelsin kupa

ayy nevcımm bende artık hayatımda bır kez olsunn 5 lı bır rakam gormek ıstıyorum yaa hemde cok cok ama cok ıstıyorumm oyuzden elma dıyetıne nıyetım var tatlım ınsallah basarabılırız ıkımızde

İnşallah başarıcaz canım benim,hiç şüphem yok.Okulda elma diyetini yapan bir arkadaşım var,cildi bebek gibi oldu.Ama bitanem ayda yalnızca 1 haftası sağlıklı.Daha sonra kas yakıyorsun ve bu da kalp krizinin en 1. sebebi.Hani bazen diyoruz ya 30 yaşında gencecik pırıl pırıl idmanlı bir sporcu nasıl ölür kalp krizinden diye,işte o kas kaybındanmış.Biliyorsun onlar da bu tür kısa süreli etkili dyetler yapıyorlar ve sonuç felaket.Yavaş gitsin ama geri gelmesin,önemli olan yüzden yalnızca maximum ayda 7 gün yap olur mu elma diyetini.Sen iradeli ve bilinçli bir insansın.

tatlım sagol onerılerın ıcın haklısın aslında sok dıyetlerı hıc yapmamak lazım ama bunda guzelcene kahvaltı yapıyorsun sonra aksama kadar elma evet benımde cıldımı cok guzellestırmısstı benımde ama cım en az 3 gun yapabılmek tabıkı bozmadan ınsallah yapabılırım nevcım bılıyorsun benım işim arazım bellı olmuyor 3 gun yaparsam 3 kılo verebılırmıyımkı acaba bılemıyorum kı:26::26:

şekerlerim ben geldimm..

kim demiş biz sakiniz die sadece dinlenioz fırtına öncesi sessizliğimiz bu bizim
hadi küllerimizden yeniden doğalımmm

minnosum tatilim cok güzeldi cok ii geldii dizim zorladığımda acıyor dizliği cıkarttım sıcakta cekilmiyor.. dedem aynı neler dediysem ikna edemedim stend taktırtmaya anlamıyor bi türlü kabul etmiyor..

sende baya güzel geçirmişsin tatili ama malum seninden benimde tatil dönüşüişler coktu özledim seni sekercim canım minnosum benimmm.
daha cok ceyiz var eklicem hepsiniii :90::90::90::90::90:

ayy bende senı cok ozledım meyvemm benımm canımın ıcısııı
meyvem bılıyorsun tatıller bıze vurgun yapıyor kılo olayında hemencecık yarın yesıl elma dıyetıne baslıycam ama sadece 3 gun yapıcamm evde bırsuru yesıl elma var hemde ayy meyvem ben artık 5 lı bır rakam gormek ıstıyorum yaa 10 temmuzda tatıle gıdıcem bılıyorsun ozaman 55 olucaktım kendıme soz vermıstımm sanada soz vermıstım ee ne olucak boylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…