Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım önemli birşey çıkmaz inşallah

Canım inşaallah iyi çıkar sonuç

Yok canım temizlik, dr. falan. Eşim Ramazanda döşensin diyor ben bayram sonrası istiyorum. Bakalım neye karar vericez

Canım ramazanda zor ıolur ya ... belki hala haftanda ancak denk gelirse.

Canım inşaallah iyi çıkar sonuç

inşallah canım .

Keşke indirmesem bende cok istiyorum erkeden yatacagım bakalim belki leptin işe yarar

Hadi bakalım ... sabah ola hayrola.

Canım ramazanda zor ıolur ya ... belki hala haftanda ancak denk gelirse.

inşallah canım .

Hadi bakalım ... sabah ola hayrola.
Uykuları kaçıyormuş eşimin. Bayram sonrası usta bulmak zor olurmuş. Öyle diyor. Hayırlısı bakalım

İnşallah kötü birşey çıkmaz kaptanım ama şunu söyleyeyim bugün takıma da yazdım mr konusunu yaklaşık 15 yıldır çekiyorum diz ve bacaktan

Profesyonel spor hayatımın bitmesine sebep olacak şekilde sakatlandım.

Geceleri bazen hala uykumdan uyanıyorum ağrıdan. Uzun süre yolculuk yapamıyorum tuttu mu anında ayağa kalkıp yürümem Laz'ım

Diz kapağım kaydı benim Maçta üstüne bastılar çok şükür bağlarım kopmadı ama yırtık oluştu

Senin de sinir ve kasların zorlanmasından Kaynaklı bir sıkıntı olmuş olabilir

Aminnnnnnnnnnn
Senin yüzün benim yüzüm

78 lerde takılmamı hatırlıyorsun dimi kaptanım şubat mart deli olacaktım artık yine aynı 68 lerde çıktı karşıma

Doğumgünümde zayıf olmak istiyoruuuuuum

Ya sakatlık çok zor ... sizin için . Eşimde lisanslı futbolcu ... bakma şimdi halı saha takıldığına . O da bi çapraz bağ kopmasıyla bıraktı .

Bende merak ediyorum bende ne var :) canı kıymetli ... ağrı eşiğim düşük değildir .. cidfi rahatsız ediyor yani .

Seninde meta tuhaf ... burda çeşit çeşit meta gördüm sayenizde ... takır takır verenler .. gr gr verenler ... bir de sen şeri gibi 2-3 hafta iyi .... sonra 2-3 hafta kötü ...

Bakalım ben senin yarınından çoook pon ponlu olmasa da umutluyum 400_500 :)

hayirlisi olur ins aus
cok sevindim canim ins iyi cikacak. bu arada ramazana hazirlik if gibi bisey oldu bugun yarinda ayni sekilde yapacagim:)

Ausencia kaptanim nerelerdesin sonuclar nasil çıktı.. insallah hersey yolundadır..

Kaptanı merak ederkenden kalmış.

Uykuları kaçıyormuş eşimin. Bayram sonrası usta bulmak zor olurmuş. Öyle diyor. Hayırlısı bakalım
Yaa ramazanda yaparsınız anlaşmayı kapora verilir bir miktar bayram bitince hemen gelirler size.
Çokkkk zor olur senin için.

Bende mimu gibi 10kilo önce takılmıştm bin sure veremedim.
81 de kaldim ya haftalarca sonra hoppp 2 kilo birden gitmisti.
İste10 kilo sonra 71 lerde yine meto inadiyla cebellesiyorum şimdi.
Umarim bende @mimu88 da yakinda kirariz seytanin bacağını

Geçmiş olsun....
Doğum günün de inşallah istediğin kiloda olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…