Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya tabi tabi nasıl özler, kızıyla konuşmuyorum bana onun fotoğraflarını gösteriyor kız torunlarının kızlar hayırlı imiş, kız çocuğu başka imis ,
Boşver fazla muhabbet tez ayrılık getirir, yakında elini ayağını çeker o zaman devamlı sendeyse.

Bugun bana birsey oldu kendimi dizginleyemedim keske dun persembe olsaydi..acayip bir gerginlik var ustumde..eşiminde dikkatini çekti birsey mi var diye yok halbuki..1 saat oncede sağ ayagimda kadinti yanma oldu babamin sekeri yükselince boyle olurdu..misafirde geliyor yarin doktora gidip sekerimi olcturecegim gidebilirsem.telliogullarindan özür diliyorum grup muhabbetine de giremedim hic..mazur görün beni ;(

Beni çözemedim ben.aksamla sabah arası 100gr olur mu ya.cidden ovulasyon etkisi mi ben şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim.saat 10 a kadar kahvaltı yapamam bende baskul u yanıma aldım.umudum yok ama olsun.

Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem

Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…