Ya sakatlık çok zor ... sizin için . Eşimde lisanslı futbolcu ... bakma şimdi halı saha takıldığına . O da bi çapraz bağ kopmasıyla bıraktı .
Bende merak ediyorum bende ne var :) canı kıymetli ... ağrı eşiğim düşük değildir .. cidfi rahatsız ediyor yani .
Seninde meta tuhaf ... burda çeşit çeşit meta gördüm sayenizde ... takır takır verenler .. gr gr verenler ... bir de sen şeri gibi 2-3 hafta iyi .... sonra 2-3 hafta kötü ...
Bakalım ben senin yarınından çoook pon ponlu olmasa da umutluyum 400_500 :)
Bende mimu gibi 10kilo önce takılmıştm bin sure veremedim.
81 de kaldim ya haftalarca sonra hoppp 2 kilo birden gitmisti.
İste10 kilo sonra 71 lerde yine meto inadiyla cebellesiyorum şimdi.
Umarim bende @mimu88 da yakinda kirariz seytanin bacağını
Bende mimu gibi 10kilo önce takılmıştm bin sure veremedim.
81 de kaldim ya haftalarca sonra hoppp 2 kilo birden gitmisti.
İste10 kilo sonra 71 lerde yine meto inadiyla cebellesiyorum şimdi.
Umarim bende @mimu88 da yakinda kirariz seytanin bacağını
İyi akşamlar kızlar nasıl açım
kv ler vardı nasıl bir saadet içindeyiz bilemezsiniz
Ausencia cnm markete ugramayinca alamadım kiraz, alamayınca yiyemedim. ..
yarın neler olacak bakalım
Ayyy hic sorma simdi hizli bi sekilde kilo vermeliyim....memlekete gittigimde zaten ablam zayif ayri sinir oluyorum..bide kuzenler zayif olunca ayyy bunalima girerim....
Yeme bişeeey canım yemeee .
Gayet iyi geçmiş gün .
Heee bu arada regl ye 11 gün kala kriz ... regl şiş .... ovu şiş .... zaten dön başa yine regl ye 11 gün
Sabah kirazlaaaaaaaar nerde
Ada ile ikinizde ton balıklarınızı bitirememişsiniz bugün ... arkanızdan ağlayacaklar .
Orda bırakmasan fena gidecekmiş ... öğlen
.
Ama saat olarak çoook erken ... sende ıf çi mi oldun yoksa ?
Çoook beğendimmmmmmm .
Yarın kilonu çooook merak ediyorum .
Gayet güzel menü .
Ömrü billah sürdürülebilir :)
Ben beğendim inşallah sabaha tartıda beğenir
Canım şu nesfitler sabah öğle pek sağlıklı olmamış sanki .
Bugün sanki sende yokmuşsun meydanda
Tartı yarın eksi 500 der .
Diyecek .
Demeli
Valla bu menüye epey güzel bir oooo lallaaalaaa gelir bence yarın en pon ponlusundan .
Öğle epey bir öğle olmuş nefs ... 4 ü de perş.için uygun değilken bir de 4 ü bir aeada olmuş
Güzel delym . En azından karbon bir tek sabah ki ekmeklerde var .
Kaç pon pon parlatsam yarın sana acep
Yok yok sakın strese depresyona girme, o stresler heep kiloyu tutuyor. Boşver şimdi böyle görsünler, bir sonraki gidişinde bir "woow" etkisi olsun. Şişmanlamak istersem şişmanlarım, zayıflamak istersem de aha da böyle zayıflarım hıh yaparsın.Stres olmadan, hem bizim her halimiz güzel.
Kaptanım menülerime çook dikkat ediyorum ama gram gram gidiyor resmen, bu sabah yine sabit kaldı tartı. Böyle inatlaşmaya devam ederse bir gün dellenip aşağı fırlatıcam tartıyı.
Makyajda yaptın mı kv ye :)
Bu ara maşallah7nız var ... Allah bozmasın
Yahu yediğim pilav sadece iki kaşık oda ayakta tadına tuzuna bakarken yediğimi yazdım diyetisyenler bile menüye 4 yk koyuyo ayol
Benim de yarın komşunun kızının mezuniyeti töreni var oraya çağırdılar sabah 10 da bende tartı var dedim artı çıkarsam geç tartılacam vs vs açıklama yaptım ama millet anlam veremiyo olmazsa bi sabah tartılırım bide bişey yemem gelince tartılırım hangisi az çıkarsa onu yazarım olur muÇok yorgunumm büdüüü :)
Saatlerce mr bekledim ... mr çıktı dr u bekledim .
Dr ameliyattan 6 ya doğru çıktı .
Ve dedi ki bana .... yarın mr raporunu görüp detaylı konuşalım .
Sistemde mr ıma baktı ama kesin sonuç için rapor gerekli dedi . Bilseydim saatlerce bekler miydim ... oy oyyy ... kaç sekreterle ahbap oldum sıkıntıdan :)
Yarın 5 gibi orda olacağım ... en çok 4 e kadar listeyi paylaşmış olalım ... ona göre bildirimler çok geçe kalmasın güzeller
Gerçi saadet listede değil:) öğleden sonra toparlamış oluruz .
Hadi ben geçmişe dalayım
wallahi imreniyorum bu kadar cok spor yapmaniza. ben wz once yarim saati zor tamamladim. masallah diyorumBu arada geçmişe dalmadan, unutmadan spor bildirimlerimi yapayım. Bugün tartı güldürmeyince spora verdim bugün. Yarına şişirse de uzun vadede işlevsel olur dedim. Sabah kahvaltı öncesi 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Akşam sporları: 65 dakika kardio, 15 dakika ağırlıkla kol çalışması, 15 dakika yoga. Nasıl bir perişanlık arsızı olduysa artık vücut hala devam etmek istiyorum ama sabah kas ağrısıyla uyanıp yürüyüşü aksatmamak için oturdum artık.Ausencia Ahu060812
Bence azcık bozsun
Bu arada geçmişe dalmadan, unutmadan spor bildirimlerimi yapayım. Bugün tartı güldürmeyince spora verdim bugün. Yarına şişirse de uzun vadede işlevsel olur dedim. Sabah kahvaltı öncesi 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Akşam sporları: 65 dakika kardio, 15 dakika ağırlıkla kol çalışması, 15 dakika yoga. Nasıl bir perişanlık arsızı olduysa artık vücut hala devam etmek istiyorum ama sabah kas ağrısıyla uyanıp yürüyüşü aksatmamak için oturdum artık.Ausencia Ahu060812
Yahu yediğim pilav sadece iki kaşık oda ayakta tadına tuzuna bakarken yediğimi yazdım diyetisyenler bile menüye 4 yk koyuyo ayol
Size İbrahim tatlısesten sabuha yu gönderiyorum vicdansız sabuuuuuhaaaa
Benim de yarın komşunun kızının mezuniyeti töreni var oraya çağırdılar sabah 10 da bende tartı var dedim artı çıkarsam geç tartılacam vs vs açıklama yaptım ama millet anlam veremiyo olmazsa bi sabah tartılırım bide bişey yemem gelince tartılırım hangisi az çıkarsa onu yazarım olur mu
Geçikebilir yani
He kız durmayacam tabi 12.30 da gelicez dur burdayken menümü de yazayım
çoook alıştı o bu ara sana :) 3 gör görmese özler kıvamda .
Oyyyyyy ben yağ olsam senin vücuttan dönmemek üzere kaçardım
Bırakıpppp gitmeeee dedimmmm
Pilavıııı yemeee dedimmmmm
Vicdansızzzzz insafsızzzzzz ahuuuuu aaaa huuuu ahuuu
Canım 4 e kadar buralardayım nasipse ...
Olmadı telden eklerim seni ... akşam 8 e kasar aç durmayacan hoş
Aynen yerdim kesin
çoook alıştı o bu ara sana :) 3 gör görmese özler kıvamda .
Oyyyyyy ben yağ olsam senin vücuttan dönmemek üzere kaçardım
Bırakıpppp gitmeeee dedimmmm
Pilavıııı yemeee dedimmmmm
Vicdansızzzzz insafsızzzzzz ahuuuuu aaaa huuuu ahuuu
Canım 4 e kadar buralardayım nasipse ...
Olmadı telden eklerim seni ... akşam 8 e kasar aç durmayacan hoş
İnşallah kötü birşey çıkmaz kaptanım ama şunu söyleyeyim bugün takıma da yazdım mr konusunu yaklaşık 15 yıldır çekiyorum diz ve bacaktan
Profesyonel spor hayatımın bitmesine sebep olacak şekilde sakatlandım.
Geceleri bazen hala uykumdan uyanıyorum ağrıdan. Uzun süre yolculuk yapamıyorum tuttu mu anında ayağa kalkıp yürümem Laz'ım
Diz kapağım kaydı benim Maçta üstüne bastılar çok şükür bağlarım kopmadı ama yırtık oluştu
Senin de sinir ve kasların zorlanmasından Kaynaklı bir sıkıntı olmuş olabilir
78 lerde takılmamı hatırlıyorsun dimi kaptanım şubat mart deli olacaktım artık yine aynı 68 lerde çıktı karşıma
Doğumgünümde zayıf olmak istiyoruuuuuum
Ya sakatlık çok zor ... sizin için . Eşimde lisanslı futbolcu ... bakma şimdi halı saha takıldığına . O da bi çapraz bağ kopmasıyla bıraktı .
Bende merak ediyorum bende ne var :) canı kıymetli ... ağrı eşiğim düşük değildir .. cidfi rahatsız ediyor yani .
Seninde meta tuhaf ... burda çeşit çeşit meta gördüm sayenizde ... takır takır verenler .. gr gr verenler ... bir de sen şeri gibi 2-3 hafta iyi .... sonra 2-3 hafta kötü ...
Bakalım ben senin yarınından çoook pon ponlu olmasa da umutluyum 400_500 :)
wallahi imreniyorum bu kadar cok spor yapmaniza. ben wz once yarim saati zor tamamladim. masallah diyorum
Ya tabi tabi nasıl özler, kızıyla konuşmuyorum bana onun fotoğraflarını gösteriyor kız torunlarının kızlar hayırlı imiş, kız çocuğu başka imis ,
O değilde benim vicdan çorbası süper oldu kabak kırmızı biber kinoa kara buğday dereotu maydonoz taze nane kuzukulağı peynir altı suyukoydum ekşili ekşili harika oldu yarında hep onu içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?