Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle tabii tüm çocukluğun gençliğin bi hayal ve çaba üzerine kurulu yürüyorsun yürüyorsun hop sakatlık ama herşeyin hayırlısı tabi çok ağır şartlar ama şu an izlemek bile beni mutlu ediyor en azından

Metam tuhaf gerçekten hiç affı duru durağı Yok açlıktan ökdütecek bu meta beni :)

İnşallah şerim ya takıldın mı takılıyorsun sonra çatır çatır gidiyor ben o 78 lerde diyordum ki artık daha fazlası gitmiyor galiba

Sürekli yöntem değiştirmek mi gerekiyor Anlamadım gerçi ben haftanın 5 günü umay abla yapmıyorum artık 2 3 günlük liste yapıyorum

Inşallah canım ya .
Her 10 ar kiloda 1 kere dursa razıyım :)
Düşünsene şimdi 61 e kadar şov :)

Kaptan gelmiş hoş gelmiş..
Şükür korkulan şeyler yokmuş.
Ausencia

Sağol canım ya ... evet en azından kist ur yok.
Ödem halamda vardır benim . Senelerdir bacağından çeker. Acaba ırsi mi diye de düşünmüyor değilim ama dr sporda aşırı yüklenme demişti ilk gittiğimde.

İyi akşamlar kızlar nasıl açım
kv ler vardı nasıl bir saadet içindeyiz bilemezsiniz

Ausencia cnm markete ugramayinca alamadım kiraz, alamayınca yiyemedim. ..

yarın neler olacak bakalım

Makyajda yaptın mı kv ye :)
Bu ara maşallah7nız var ... Allah bozmasın

Ayyy hic sorma simdi hizli bi sekilde kilo vermeliyim....memlekete gittigimde zaten ablam zayif ayri sinir oluyorum..bide kuzenler zayif olunca ayyy bunalima girerim....

Yok yok sakın strese depresyona girme, o stresler heep kiloyu tutuyor. Boşver şimdi böyle görsünler, bir sonraki gidişinde bir "woow" etkisi olsun. Şişmanlamak istersem şişmanlarım, zayıflamak istersem de aha da böyle zayıflarım hıh yaparsın. Stres olmadan, hem bizim her halimiz güzel.

Kaptanım menülerime çook dikkat ediyorum ama gram gram gidiyor resmen, bu sabah yine sabit kaldı tartı. Böyle inatlaşmaya devam ederse bir gün dellenip aşağı fırlatıcam tartıyı.

Böyle durumlarda takımca klasik tesellimiz ... kalıcı ve yağdan gidiyor ... tartı az oynuyor amaaaa inceliyoruz

Bu arada geçmişe dalmadan, unutmadan spor bildirimlerimi yapayım. Bugün tartı güldürmeyince spora verdim bugün. Yarına şişirse de uzun vadede işlevsel olur dedim. Sabah kahvaltı öncesi 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Akşam sporları: 65 dakika kardio, 15 dakika ağırlıkla kol çalışması, 15 dakika yoga. Nasıl bir perişanlık arsızı olduysa artık vücut hala devam etmek istiyorum ama sabah kas ağrısıyla uyanıp yürüyüşü aksatmamak için oturdum artık. Ausencia Ahu060812

Ahu060812 Demek pilav haaa ! Sonrada aaaa artı gelmiş miş miş ....

Nare83 0 200 yarına 600 olur :)
Yahu yediğim pilav sadece iki kaşık oda ayakta tadına tuzuna bakarken yediğimi yazdım diyetisyenler bile menüye 4 yk koyuyo ayol
Size İbrahim tatlısesten sabuha yu gönderiyorum vicdansız sabuuuuuhaaaa
Benim de yarın komşunun kızının mezuniyeti töreni var oraya çağırdılar sabah 10 da bende tartı var dedim artı çıkarsam geç tartılacam vs vs açıklama yaptım ama millet anlam veremiyo olmazsa bi sabah tartılırım bide bişey yemem gelince tartılırım hangisi az çıkarsa onu yazarım olur mu
Geçikebilir yani

wallahi imreniyorum bu kadar cok spor yapmaniza. ben wz once yarim saati zor tamamladim. masallah diyorum

Bugün bizde komşularla elveda pikniği yaptık ben mozaik kek ve açma yaptım koca bi leğen yoğurmuşum fırında küçük beş kerede pişirdim biri karışık soslu kızartma yaptı biri yaprak sardı öncesinde de oturmaya çağırmıştı biri orda hiçbişey yemedim bugün Perşembe diyom kimse anlamıyo tabi onlarda demiş burda bişey yemedi akşam piknik yapacak diye ama beni görünce koca bi kase vicdan çorbasıyla dank etti kafalarına.ben benim çocuklara eğlence olsun diye kabul ettim bide bi komşunun kızı bugün evdeydi o yüzden bugün yaptık.ama yarın olsa belki yerdim o yüzden hayırlısı böyleymiş

Bence azcık bozsun

çoook alıştı o bu ara sana :) 3 gör görmese özler kıvamda .

Oyyyyyy ben yağ olsam senin vücuttan dönmemek üzere kaçardım

Bırakıpppp gitmeeee dedimmmm

Pilavıııı yemeee dedimmmmm

Vicdansızzzzz insafsızzzzzz ahuuuuu aaaa huuuu ahuuu

Canım 4 e kadar buralardayım nasipse ...
Olmadı telden eklerim seni ... akşam 8 e kasar aç durmayacan hoş

He kız durmayacam tabi 12.30 da gelicez dur burdayken menümü de yazayım
Sabah
1 yumurta
Öğlen
Salatalıklı yoğurt
Akşam
Vicdan
Su 2.1 spor yok

Ya tabi tabi nasıl özler, kızıyla konuşmuyorum bana onun fotoğraflarını gösteriyor kız torunlarının kızlar hayırlı imiş, kız çocuğu başka imis ,

O değilde benim vicdan çorbası süper oldu kabak kırmızı biber kinoa kara buğday dereotu maydonoz taze nane kuzukulağı peynir altı suyu koydum ekşili ekşili harika oldu yarında hep onu içicem

Ahh o spor hayatını bitiren sakatlanmalar.. Benim bağlar koptu, menisküs yırtıldı tamamen kapandı defter. Yıllarını veriyorsun sonra yolunu değiştirmek zorunda kalıyorsun. Çook geçmiş olsun. Doğum günleri hayatta oldukça hep gelecek, inşallah bu sene istediğin kiloda girersin ama olmazsa da önümüzdeki yıllar hep senin. Sağlık olsun gerisi gelir. Stres yapma hiç.

İnşallah önemli bir şey çıkmaz, merakla bekliyoruz sonuçlarını kaptan. Sen hep sağlıklı ol ki sopayla tam hız kovala bizi.

wallahi imreniyorum bu kadar cok spor yapmaniza. ben wz once yarim saati zor tamamladim. masallah diyorum

Benim metabolizma çalışmıyot inatla. o yüzden mecburen böyle yapabildiğim ve dayanabildiğim kadarıyla spor yapıyorum. Benimki zorunluşuktan oluyor biraz yoksa meta çalışsa devrilip yatabilirim aslında ben de. :)

Hadi bakalım ben gider ...

Sabah her şey her birimiz için güzel olsun ...

300 görenler ... birden o da neeee 1300 versin

300 ü de bulamayanlar 650 de anlaşalım

Tellioğullarıııııııııııııı

Seferoğullarıııııııııı

Listede ve listede olmayan 7.takımın tüm güzelleriiiiiiiiii

Şimdi derin bir nefes alıp ohmmmmmm diyoruzzz ve veeeee veeeeeeee sabaha bi bakıyoruz lar gelmişşşşş .... ceeeee süpriz

Ya tabi tabi nasıl özler, kızıyla konuşmuyorum bana onun fotoğraflarını gösteriyor kız torunlarının kızlar hayırlı imiş, kız çocuğu başka imis ,

Yine yapmış yapacağını desene

O değilde benim vicdan çorbası süper oldu kabak kırmızı biber kinoa kara buğday dereotu maydonoz taze nane kuzukulağı peynir altı suyu koydum ekşili ekşili harika oldu yarında hep onu içicem

Canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…