Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23

Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2

Günaydın

Geçen hafta :64.7
bu hafta :64.4
giden _300

Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem

Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92

herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00

4 gunde giden 1100 gr

suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum

Tebrik ederim bence hepiniz çok iyi kilolar vermişsiniz üzülmek yok haftaya daha da fazlası olur ki hiç öyle azımsanacak gram değil bunlar

Ausencia kaptanım dün zaten kendini göstermişti bu sabah tecillendi artıdayım maalesef Dün 12 de uyudum şöyle söyleyeyim zaten 12 ye kadar ayaktaydım misafirler için evi süpür yemekler hazırla derken saat 12 de bayılmışım hastalığımdan sınavlarımdan aman aman diyete dikkat de edemedim aşırı yemedim ama sporla toparlardım vücudum şiş ve regl henüz gelmedi yine geçti bu sabah lavaboya da çıkamadım 53.2 çok moralim bozuk begum75 ne durumdasın

herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00

4 gunde giden 1100 gr

suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum
Vav tebrikler canım
Tebrik ederim bence hepiniz çok iyi kilolar vermişsiniz üzülmek yok haftaya daha da fazlası olur ki hiç öyle azımsanacak gram değil bunlar
Sağol canım
Bu hafta telafi edersin canım

Günaydınlaaar

Hayırlı cumalar ...

7.takımın tüm güzelleri ... biliyorsunuz tartı sonucu her ne olursa olsun , bizim yolumuz belli ... hedef mezuniyet veeee mezuniyet sonrası 3 aşağı 2 yukarı derken artık bu işi korumak ...

Şimdi göz ucu ile baktığım geçmişe döneyimmmmmmmmmmm

Şu son bir haftada bitti geçti .
artık beklenen ramazan .
Eminim 2-3 kilo verip , kafanda rakama yaklaşacaksın hülyacım .

Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23

Vaaaay nefs

süperrrrr .... çok çooooooooook tebrikler .
Bu kilolarda 700 gr demek

Ben tebrik eder etmez uyarımı yapayım ama :)) eveeet çok güzel gitmiş , bunda sporunda düzenli dengeli menülerinde etkisi büyük .. arada fazlalıklarda oldu ... bundan ne anlıyoruz ? metan iyi şimdi kendine ilk iş olarak bu hafta artı ya da sabit çıkmama hedefi koy . ha 100 gr olur ha 300 ... hepsi güzel diye düşün . önemli olan bu 700 ü hooop geri almamak canım

Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2

efseeeer harikasın canım . daha ne sürprizi olsun

şu an senin 1 kilo altına düşmemem gerek ...ve sen 1.8 vermişsin

Çok iyi .

Seninde aramızda olduğun sürede metanın iyi kilo verdiği tescillenmiş oldu . BUnu güzel değerlendirmeye devam canım .
haftaya 89.0 aramızda olsun en az

Günaydın

Geçen hafta :64.7
bu hafta :64.4
giden _300

Günaydın canımmmm . sana da tebriklerrrrrr

300 gr.cık demiyorum hiç ... Çünkü tam regl üzeri , ha geldi ha gelecek bir hala varken ... banunun +1 leri görmesi gerekti .

Evet yaptığın ıf zorlayıcı ... insan 300 gr için mi bu çile der ama regl haftasının tam dibindesin . o yüzden sevinmelisin ... haftaya bozulmamış br ıf ile ... bence direkt 63 ün en alt basamakları gelecek

Teşekkürler:))
Hastalıktan dolayı ıhlamur ada çayına sarmıştım bir kaç bitki çayım var onları içtiğimde geliyor iftardan sonra artık onları demleyip içeceğim olmadı soğan suyu içerim
Geçmiş olsun:)))

Hala işi bozmasaydı 200 grda gitmişti buna kismetmiş evet bende kendi metabolizmama güveniyorum inşallah hep beraber veririz verenler grubunu toplarırız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…