Beni çözemedim ben.aksamla sabah arası 100gr olur mu ya.cidden ovulasyon etkisi mi ben şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim.saat 10 a kadar kahvaltı yapamam bende baskul u yanıma aldım.umudum yok ama olsun.
Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23
Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2
Günaydın
Geçen hafta :64.7
bu hafta :64.4
giden _300
Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem
Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92
herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00
4 gunde giden 1100 gr
suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum
Vav tebrikler canımherkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00
4 gunde giden 1100 gr
suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum
Sağol canımTebrik ederim bence hepiniz çok iyi kilolar vermişsiniz üzülmek yok haftaya daha da fazlası olur ki hiç öyle azımsanacak gram değil bunlar
Bu hafta telafi edersin canımAusencia kaptanım dün zaten kendini göstermişti bu sabah tecillendi artıdayım maalesef Dün 12 de uyudum şöyle söyleyeyim zaten 12 ye kadar ayaktaydım misafirler için evi süpür yemekler hazırla derken saat 12 de bayılmışım hastalığımdan sınavlarımdan aman aman diyete dikkatte edemedim aşırı yemedim ama sporla toparlardım vücudum şiş ve regl henüz gelmedi yine geçti bu sabah lavaboya da çıkamadım 53.2 çok moralim bozuk begum75 ne durumdasın
Bu hafta daha yoğun sınav haftam ama dikkat edeceğim regl gelirse tabi cumaya güzel rakam alırım ama fazlaca gecikti yaVav tebrikler canım
Sağol canım
Bu hafta telafi edersin canım
Soğan kaynat iç canım regl içinBu hafta daha yoğun sınav haftam ama dikkat edeceğim regl gelirse tabi cumaya güzel rakam alırım ama fazlaca gecikti ya
Bugun bana birsey oldu kendimi dizginleyemedim keske dun persembe olsaydi..acayip bir gerginlik var ustumde..eşiminde dikkatini çekti birsey mi var diye yok halbuki..1 saat oncede sağ ayagimda kadinti yanma oldu babamin sekeri yükselince boyle olurdu..misafirde geliyor yarin doktora gidip sekerimi olcturecegim gidebilirsem.telliogullarindan özür diliyorum grup muhabbetine de giremedim hic..mazur görün beni ;(
Hastalıktan dolayı ıhlamur ada çayına sarmıştım bir kaç bitki çayım var onları içtiğimde geliyor iftardan sonra artık onları demleyip içeceğim olmadı soğan suyu içerimSoğan kaynat iç canım regl için
Sen ile ayrıydı morti olmakTabi hep benle yarışırken cosun.
Şaka şaka çok sevindim inan inşallah sabırla sebatla sağlıkla ve hızla hedefe ulasirsin. Bu da rakibe cuma duası olsun.
Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23
Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2
Günaydın
Geçen hafta :64.7
bu hafta :64.4
giden _300
Teşekkürler:))Tebrik ederim bence hepiniz çok iyi kilolar vermişsiniz üzülmek yok haftaya daha da fazlası olur ki hiç öyle azımsanacak gram değil bunlar
Geçmiş olsun:)))Hastalıktan dolayı ıhlamur ada çayına sarmıştım bir kaç bitki çayım var onları içtiğimde geliyor iftardan sonra artık onları demleyip içeceğim olmadı soğan suyu içerim
cok sagol canim aynen devam inss burasi bana cok iyi geliyor heo kendi kendime yaptim iyiki varsinizVav tebrikler canım
Sağol canım
Bu hafta telafi edersin canım
Hala işi bozmasaydı 200 grda gitmişti buna kismetmiş evet bende kendi metabolizmama güveniyorum inşallah hep beraber veririz verenler grubunu toplarırız :))))
efseeeer harikasın canım . daha ne sürprizi olsun
şu an senin 1 kilo altına düşmemem gerek ...ve sen 1.8 vermişsin
Çok iyi .
Seninde aramızda olduğun sürede metanın iyi kilo verdiği tescillenmiş oldu . BUnu güzel değerlendirmeye devam canım .
haftaya 89.0 aramızda olsun en az
Sağol kuzum hala daha geçmediTeşekkürler:))
Geçmiş olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?