Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem

Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92

günaydın canımmmm ....
700 gr . belki emeğinin karşılığı değil ama ... hemen bir alt mesajdaki gibi ifadesi konulacak bir durumda değil .
Bence kocaman tebrikler

Üzgünüm hedefim 74 dü, ilk haftalar hızlı kilo vermek moralime iyi gelecekti açlık sınırında beslenmeyi bırakıyorum. Diyetisyen listesi ile devam edicem.

özellikle geçen gün menün açlık sınırı idi evet , yemek yoktu resmen .
erken kıtlık ...
diyetisyen listenle kilo verebildikten sonra onu terk etmene gerek yok .
o liste ile de 600-700 veriyorsan zaten , aç kalıp aynı kiloyu vermeye ne hacet değil mi tatlım ?

Canım sana da çok geçmiş olsun dün gece alıntılanmıştım kalmış öyle

Geçmiş olsun canım....

Teşekkürler tatlım

herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00

4 gunde giden 1100 gr

suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum

ersesi daha önceki dönemden de hatırlıyorum , senin bünyende de diyete çabuk cevap veriyor .
sonra ne yazık ki sen bir şekilde salıp bırakıyorsun .
Şuan gördüğün rakam elbette yanıltıcı ilk 4 gün için normal .
Ama devam ettiğin sürece ben 1 ayda 70 e geleceğine .... temmuzda 65 lerle kavuşacağına eminim .
tebrikler bu arada canım

oooo kaknem 53 yine gelmiş canımmm koruma dönemi normal bu 200 300 artı eksiler .
sonuçta sürekli aşağı inmeyecek bu tartı ...eeee her hafta sabitte tutmakta zor .
Koruma için bence hele de regl öncesi kötü değil.
sadece bir sonraki haftalarda üzerine eklemeden toparlamak lazım

evet aynen , bende eskiden olsa derdim ki aaa sürekli açım giden 300 haydi yemeye

ins canim hedefim de o sekilde devam etmek dedigim gibi asla gitmem bi daha kendime kotuluk yaptim cok sagol canim tesekkur ederim

beklenen gün geldi
Aussum 78.8 ile başlıyorum

inşallah tekrar sizlerle aşağı doğru uçuşa geçeceğim
Beni de sefere veya telliye eklersen sevinirim

Oyyyyy 80 değil şükür :)) kaç ile mezun olduğunu yazmıyorum tabii ...

bu hafta artını da hesaplamıyorum ....

sen yeni üyesin şu an ....takıma 78.8 ile gelmiş taze bir çıtırsın

Hedefin de 1 Eylülde 68 ... bak koca koca rakamlar hedeflerde koymadım ...
68 kilo gelsin .. ohhhh misssss ...
Böyle bir 75 bi 80 tökezlenip duracağımıza ... değil mi betülüm ay gülüşlüm

Evet kaptanım bu hafta regl olursam cumaya inan bana güzel bir yüzdeyle geleceğim sadece iftardan sonra bitki çaylarımı içmem gerek artık Ekleme olmayacak 52.5 görmek istiyorum
Aynen bünye bozdumu halada bozuluyor bende ramazın ilk günleri halamı hiç agırlamak istemezdim ama çat kapı yaptı kendileri :))))

Benimde Ramazana denk gelecek yine orucum bölünecek bari başı ya da sonu olsa ortasında tutmamayı hiç sevmiyorum dikkatim dağılıyor ilk günler ağrı oluyor sil baştan yaşıyorum

Günaydın giden 100 gr çık hastalandım gece ya nezle oldum sanırım

geçmiş olsun canım .
Senin artılar , 100 gr lar .. plato oldu harran ovası

bu hafta ve sonrası için ciddi bir plan yapalım güzellik , değişiklik şart oldu

Hala işi bozmasaydı 200 grda gitmişti buna kismetmiş evet bende kendi metabolizmama güveniyorum inşallah hep beraber veririz verenler grubunu toplarırız :))))

Çok iyi efser ya ... gerçekten kıymetli metan var .
Beraber yaza seni mezun ederiz bence

evet aynen , bende eskiden olsa derdim ki aaa sürekli açım giden 300 haydi yemeye

Benim tahminim regl gelir gelmez sen 64.0 göreceksin zaten . o yüzden üzerine ne kadar dikkat edersen cumaya 63 e kadar yaklaşacaksın eminim o yüzden eeeennnn önemlisi ... HAFTA SONU

Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23

Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2

Harikasınız kızlar, inşallah böyle güzel, bozulmadan ilerler ve hedefinize ulaşırsınız tez vakitte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…