Geçmiş olsun canım....Günaydın giden 100 gr çık hastalandım gece ya nezle oldum sanırım
Halan size yerleşti desene:))Sağol kuzum hala daha geçmedi
Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem
Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92
Üzgünüm hedefim 74 dü, ilk haftalar hızlı kilo vermek moralime iyi gelecektiaçlık sınırında beslenmeyi bırakıyorum. Diyetisyen listesi ile devam edicem.
Ahh o spor hayatını bitiren sakatlanmalar.. Benim bağlar koptu, menisküs yırtıldı tamamen kapandı defter. Yıllarını veriyorsun sonra yolunu değiştirmek zorunda kalıyorsun. Çook geçmiş olsun. Doğum günleri hayatta oldukça hep gelecek, inşallah bu sene istediğin kiloda girersin ama olmazsa da önümüzdeki yıllar hep senin. Sağlık olsun gerisi gelir. Stres yapma hiç.
İnşallah önemli bir şey çıkmaz, merakla bekliyoruz sonuçlarını kaptan. Sen hep sağlıklı ol ki sopayla tam hız kovala bizi.
Benim metabolizma çalışmıyot inatla.o yüzden mecburen böyle yapabildiğim ve dayanabildiğim kadarıyla spor yapıyorum. Benimki zorunluşuktan oluyor biraz yoksa meta çalışsa devrilip yatabilirim aslında ben de. :)
Geçmiş olsun canım....
Teşekkürler darısı size olsun kuzumTebrikler canım
Ay Efser süpersin
Tebrikler canım
O daha gelmedi ki gribim boğaz ağrısı daha oda gelecek bir de yakındır geçtiHalan size yerleşti desene:))
herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00
4 gunde giden 1100 gr
suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum
Grib erteledi demekiO daha gelmedi ki gribim boğaz ağrısı daha oda gelecek bir de yakındır geçti
Aa olabilir mi ilaçta aldım aslında ilaç etkiliyor erteliyor beniGrib erteledi demeki
...
Ausencia kaptanım dün zaten kendini göstermişti bu sabah tecillendi artıdayım maalesef Dün 12 de uyudum şöyle söyleyeyim zaten 12 ye kadar ayaktaydım misafirler için evi süpür yemekler hazırla derken saat 12 de bayılmışım hastalığımdan sınavlarımdan aman aman diyete dikkat de edemedim aşırı yemedim ama sporla toparlardım vücudum şiş ve regl henüz gelmedi yine geçti bu sabah lavaboya da çıkamadım 53.2 çok moralim bozuk @begum75 ne durumdasın
Aynen bünye bozdumu halada bozuluyor bende ramazın ilk günleri halamı hiç agırlamak istemezdim ama çat kapı yaptı kendileri :))))Aa olabilir mi ilaçta aldım aslında ilaç etkiliyor erteliyor beni
Günaydın canımmmm . sana da tebriklerrrrrr
300 gr.cık demiyorum hiç ... Çünkü tam regl üzeri , ha geldi ha gelecek bir hala varken ... banunun +1 leri görmesi gerekti .
Evet yaptığın ıf zorlayıcı ... insan 300 gr için mi bu çile derama regl haftasının tam dibindesin . o yüzden sevinmelisin ... haftaya bozulmamış br ıf ile ... bence direkt 63 ün en alt basamakları gelecek
ins canim hedefim de o sekilde devam etmek dedigim gibi asla gitmem bi daha kendime kotuluk yaptim cok sagol canim tesekkur ederimersesi daha önceki dönemden de hatırlıyorum , senin bünyende de diyete çabuk cevap veriyor .
sonra ne yazık ki sen bir şekilde salıp bırakıyorsun .
Şuan gördüğün rakam elbette yanıltıcı ilk 4 gün için normal .
Ama devam ettiğin sürece ben 1 ayda 70 e geleceğine .... temmuzda 65 lerle kavuşacağına eminim .
tebrikler bu arada canım
beklenen gün geldi
Aussum 78.8 ile başlıyorum
inşallah tekrar sizlerle aşağı doğru uçuşa geçeceğim
Beni de sefere veya telliye eklersen sevinirim
Mahsum bence vucudun kıtlık sürecine girmiş olabilirsin beli bir süre sonra cözülürsün...evet aynen , bende eskiden olsa derdim ki aaa sürekli açım giden 300 haydi yemeye
Evet kaptanım bu hafta regl olursam cumaya inan bana güzel bir yüzdeyle geleceğim sadece iftardan sonra bitki çaylarımı içmem gerek artıkoooo kaknem 53 yine gelmişcanımmm koruma dönemi normal bu 200 300 artı eksiler .
sonuçta sürekli aşağı inmeyecek bu tartı ...eeee her hafta sabitte tutmakta zor .
Koruma için bence hele de regl öncesi kötü değil.
sadece bir sonraki haftalarda üzerine eklemeden toparlamak lazım
Aynen bünye bozdumu halada bozuluyor bende ramazın ilk günleri halamı hiç agırlamak istemezdim ama çat kapı yaptı kendileri :))))
Günaydın giden 100 gr çık hastalandım gece ya nezle oldum sanırım
Hala işi bozmasaydı 200 grda gitmişti buna kismetmiş evet bende kendi metabolizmama güveniyorum inşallah hep beraber veririz verenler grubunu toplarırız :))))
evet aynen , bende eskiden olsa derdim ki aaa sürekli açım giden 300 haydi yemeye
Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23
Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?