minnosum tatlısım benimm ben inanıyorum sana temmuz bası 55 olucaksın sen..ayy bende senı cok ozledım meyvemm benımm canımın ıcısııı
meyvem bılıyorsun tatıller bıze vurgun yapıyor kılo olayında hemencecık yarın yesıl elma dıyetıne baslıycam ama sadece 3 gun yapıcamm evde bırsuru yesıl elma var hemde ayy meyvem ben artık 5 lı bır rakam gormek ıstıyorum yaa 10 temmuzda tatıle gıdıcem bılıyorsun ozaman 55 olucaktım kendıme soz vermıstımm sanada soz vermıstım ee ne olucak boylee
ayy tatlım bence sen yınede tak arada sırada dızlıgını tamamen ıyılesmeden bırakma dızlık kullanmayı meyvemm meyvemm.. ayy ıslerım okadar yyogun okadar yogunkı sımdıı bıle rapor yazmak ıcın oturdum bılgısayarın basınaa hoofff hooof
AYY baslıycam meyvemm yuruyuse baslıycam cunku bugun kocısım bıle dedı bosyere para verdık kosu bandına en son ne zaman cıktın dedı valla acıdım verdıgım paraya barım okadar yuruseydım dedım oyuzden baslıycam tatlım gıdıcek karayaglarımızz ayy ınsallah temmuz basında 55 olurum meyvem yaaminnosum tatlısım benimm ben inanıyorum sana temmuz bası 55 olucaksın sen..
bak spora baslıcam yavas yavas askım bana kondisyon bisikleti almıs dizimi zorlamadan onu yapmaya calıscam..sende yürürsün dimi sekercim..cabucak veririz kilolarımızı
minnosummm bende ütüleme lazer epilasyonu arastırıom .. alexander ı bırakıcam çünkü hiç görmedi 4 seansta hiç fark yok haftaya cumartesi deneme atısı yaptırıcam işe yararsa eğer ona baslıcam..
AYY baslıycam meyvemm yuruyuse baslıycam cunku bugun kocısım bıle dedı bosyere para verdık kosu bandına en son ne zaman cıktın dedı valla acıdım verdıgım paraya barım okadar yuruseydım dedım oyuzden baslıycam tatlım gıdıcek karayaglarımızz ayy ınsallah temmuz basında 55 olurum meyvem yaa
demekkı tuylerın cok zayıftı meyvısım zayıf tuylerde daha uzun suruyor etkı etmesı bıde onu dene tatlım bakalım o nasıl gelıcek sana
inş etki eder canım bu çünkü bunun ücreti diğerine göre daha pahalı ona bir sürü para verdim bide kardeşimle gittik ondada etki göstermedi ayy orman gibi kaldı bide 2 nisandan beri hiç bi uygulama yapmadık düşünsene durumu felaket haldeyimm sinir oluyorumm
ay canim sendemi ev ariyorsun.bende ya bendeeeee.ama bulamiyorum.artik bulmak istiyorum.hemde bir an önce.Allah ikimizede gönlümüze göre ev versin insallah
ya evet noldu bize ya.ben zaten 55 i gördüm diye kudurdum herhalde.diyet miyet diye bisey kalmadi.keyfimde yok diyete.ama bugün yine basladim.toparlanmam lazim.56 yimdir su an hatta üstüyümdür.daha verecek 4 kilom var.gidecek ama bu 4 kilo.gitmeli.
ayy ben bugun tam tamına 63.8 kıloydum meyvısım ben 60a dogru ınmeye calısırken vucudum tekrardan 65 gormek ıcın ugrasıyor yaff huuuff
ayy nasıl oldu oyle yaa ben 6-7 seansta nerdeyse bıttı gıbı oldu yanı guzel sonuclar aldım sımdı hatırlmaıyorum benımkının adı neydı dıye ama hazıranda gıdıcem yıne ozaman gıdınce en etkılısı hangıı sı dıye ıyıcene sorarım senın ıcın tatlımm
biliyom biliyom ben nazara geldik o kadar ziyaretci bosa gelmedi demi
kizlar ben geldim nasilsiniz??gecmisi kimse yokken okurum artik.
ben cok yorgunum...malum millet gecmis olsuna geldi ama sanki normal ziyaretmis gibi saaatlerce oturdular..hem hizmet etmekten canim cikti hemde evi temizlemek yemek yapmaktancok halsizim vallahi
ayy dogru soyluyorsun ganfedımm kaptana soylıyelımde su takımın kapısına bır tabela yaptırsın şöyle janjanlı ışıklı mışıklı bır tabela olsun üzerindede şöyle bır yazı
NAZAR ETME NE OLUR, YEME SENINDE OLUR
minnosumm bende senin gibiyim bide ilacım bitti regli şişliği olusuyor ben ilacla regl olduğumdan cok fena oluyorum biliyorsun durumum vahiç yanii
Dur dememiz lazım tatlım bu işe bi yerden baslamamız gerek..:26:
sor minnosum yaa sanırım seninki alexandr ama sen yinede bi sor bakalım ne dicekler...olmaz yani bu kadarda hiçç fark yok yaa sadece gec cıkıyor ağdayla 2 haftada cıkan 1 ayda cıkıyor bu sekilde..
ay balli kurabiyem ceyizlerine bayildim allah gule gule kullanmayi nasip etsin . bu arada kopya cekiyom senden malum kiz annesiyimşekerlerim ben geldimm..
kim demiş biz sakiniz die sadece dinlenioz fırtına öncesi sessizliğimiz bu bizim
hadi küllerimizden yeniden doğalımmm
minnosum tatilim cok güzeldi cok ii geldii dizim zorladığımda acıyor dizliği cıkarttım sıcakta cekilmiyor.. dedem aynı neler dediysem ikna edemedim stend taktırtmaya anlamıyor bi türlü kabul etmiyor..
sende baya güzel geçirmişsin tatili ama malum seninden benimde tatil dönüşüişler coktu özledim seni sekercim canım minnosum benimmm.
daha cok ceyiz var eklicem hepsiniii :90::90::90::90::90:
bugün çooook yoruldum yine...
bugün çooook yoruldum yine...
ahhh ahh bide ben bogazimi tutabilsem . pis bogazin biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?