Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy tatlım bence sen yınede tak arada sırada dızlıgını tamamen ıyılesmeden bırakma dızlık kullanmayı meyvemm meyvemm.. ayy ıslerım okadar yyogun okadar yogunkı sımdıı bıle rapor yazmak ıcın oturdum bılgısayarın basınaa hoofff hooof

minnosum tatlısım benimm ben inanıyorum sana temmuz bası 55 olucaksın sen..
bak spora baslıcam yavas yavas askım bana kondisyon bisikleti almıs dizimi zorlamadan onu yapmaya calıscam..sende yürürsün dimi sekercim..cabucak veririz kilolarımızı

minnosummm bende ütüleme lazer epilasyonu arastırıom .. alexander ı bırakıcam çünkü hiç görmedi 4 seansta hiç fark yok haftaya cumartesi deneme atısı yaptırıcam işe yararsa eğer ona baslıcam..

AYY baslıycam meyvemm yuruyuse baslıycam cunku bugun kocısım bıle dedı bosyere para verdık kosu bandına en son ne zaman cıktın dedı valla acıdım verdıgım paraya barım okadar yuruseydım dedım oyuzden baslıycam tatlım gıdıcek karayaglarımızz ayy ınsallah temmuz basında 55 olurum meyvem yaa
demekkı tuylerın cok zayıftı meyvısım zayıf tuylerde daha uzun suruyor etkı etmesı bıde onu dene tatlım bakalım o nasıl gelıcek sana

Son düzenleme:

inş etki eder canım bu çünkü bunun ücreti diğerine göre daha pahalı ona bir sürü para verdim bide kardeşimle gittik ondada etki göstermedi ayy orman gibi kaldı bide 2 nisandan beri hiç bi uygulama yapmadık düşünsene durumu felaket haldeyimm sinir oluyorumm

ayy nasıl oldu oyle yaa ben 6-7 seansta nerdeyse bıttı gıbı oldu yanı guzel sonuclar aldım sımdı hatırlmaıyorum benımkının adı neydı dıye ama hazıranda gıdıcem yıne ozaman gıdınce en etkılısı hangıı sı dıye ıyıcene sorarım senın ıcın tatlımm

biliyom biliyom ben nazara geldik o kadar ziyaretci bosa gelmedi demi

ayy ben bugun tam tamına 63.8 kıloydum meyvısım ben 60a dogru ınmeye calısırken vucudum tekrardan 65 gormek ıcın ugrasıyor yaff huuuff

minnosumm bende senin gibiyim bide ilacım bitti regli şişliği olusuyor ben ilacla regl olduğumdan cok fena oluyorum biliyorsun durumum vahiç yanii
dur dememiz lazım tatlım bu işe bi yerden baslamamız gerek..:26:

sor minnosum yaa sanırım seninki alexandr ama sen yinede bi sor bakalım ne dicekler...olmaz yani bu kadarda hiçç fark yok yaa sadece gec cıkıyor ağdayla 2 haftada cıkan 1 ayda cıkıyor bu sekilde..

biliyom biliyom ben nazara geldik o kadar ziyaretci bosa gelmedi demi

ayy dogru soyluyorsun ganfedımm kaptana soylıyelımde su takımın kapısına bır tabela yaptırsın şöyle janjanlı ışıklı mışıklı bır tabela olsun üzerindede şöyle bır yazı

NAZAR ETME NE OLUR, YEME SENINDE OLUR

bazilari cok anlayissiz hasta ziyareti diyorlar serilip kaliyorlar malesef . aslinda yazi asmak lazim ziyaretin azi makbuldur diye . sayin ziyaretciler klutfen yarim saati gecmesin .

ayy meyvemm bende bugun bılememdın yarın hadı yarın olmadı obur gun kesın regl olurum yanı ınsallah olurum baska kaza olmasında Bende sısım demekkı oyuzdenmı cok cıktım acep tartıda Ayy yok yedım ben yaa körolasıca bogazımı tutamadım Sorarım tabıkıde tatlımm

ay balli kurabiyem ceyizlerine bayildim allah gule gule kullanmayi nasip etsin . bu arada kopya cekiyom senden malum kiz annesiyim bakiyom neler almam lazim diye

Ödem ne kötü birşey ya Hem regl düzensizliği,hem de 2 gün içinde yaptığım yaklaşık 2500 km yol beni davul gibi yaptı.Şu ödem olayını anlayamıyorum,sinir oluyorum.Şimdi kiraz sapı kaynattım içiyorum,inşallah iner şişliklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…