Bende ramazanı heycanla bekliyorum şimdi tutamamak sinirimi bozacakEvet kaptanım bu hafta regl olursam cumaya inan bana güzel bir yüzdeyle geleceğim sadece iftardan sonra bitki çaylarımı içmem gerek artıkEkleme olmayacak 52.5 görmek istiyorum
Benimde Ramazana denk gelecek yine orucum bölünecek bari başı ya da sonu olsa ortasında tutmamayı hiç sevmiyorum dikkatim dağılıyor ilk günler ağrı oluyor sil baştan yaşıyorum
Bende bunu okumadan aynı şeyleri yazmışımay yine yarım akldı yazım
Ausencia hem regli hemde if benimde haftaya hedefim 63.0 ddiyorumm
sonrada ufak atta civcivler yesin diyorum
ama olmayacak birşey degil
fakat hafta sonuna bi program yapmalıyım
zira kaçaklar olabiliyor , planlı gitmezsem
Evet kaptanım bu hafta regl olursam cumaya inan bana güzel bir yüzdeyle geleceğim sadece iftardan sonra bitki çaylarımı içmem gerek artıkEkleme olmayacak 52.5 görmek istiyorum
Benimde Ramazana denk gelecek yine orucum bölünecek bari başı ya da sonu olsa ortasında tutmamayı hiç sevmiyorum dikkatim dağılıyor ilk günler ağrı oluyor sil baştan yaşıyorum
Evet şimdiden gıcık olmaya başladımBende ramazanı heycanla bekliyorum şimdi tutamamak sinirimi bozacak
Ortasında tutmamak gercekten daha gıcık
Bende bunu okumadan aynı şeyleri yazmışım
bu kadar olur .
hafta sonu için şimdiden beynini şartla benceee ...
Banuuuuuuuuu ohmmmmmmmmmmmmm hafta sonu yeme gelsin 63 diye ...
Yersen kalırsın 64.5 ...
Ohmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yani işte 52.5 hedefi bile koyma bence ... tekrar 52.9 görmek bile işin iyi gittiğini gösterir çünkü
Bende bunu okumadan aynı şeyleri yazmışım
bu kadar olur .
hafta sonu için şimdiden beynini şartla benceee ...
Banuuuuuuuuu ohmmmmmmmmmmmmm hafta sonu yeme gelsin 63 diye ...
Yersen kalırsın 64.5 ...
Ohmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yani işte 52.5 hedefi bile koyma bence ... tekrar 52.9 görmek bile işin iyi gittiğini gösterir çünkü
günaydınAusencia kaptanım dün zaten kendini göstermişti bu sabah tecillendi artıdayım maalesef Dün 12 de uyudum şöyle söyleyeyim zaten 12 ye kadar ayaktaydım misafirler için evi süpür yemekler hazırla derken saat 12 de bayılmışım hastalığımdan sınavlarımdan aman aman diyete dikkat de edemedim aşırı yemedim ama sporla toparlardım vücudum şiş ve regl henüz gelmedi yine geçti bu sabah lavaboya da çıkamadım 53.2 çok moralim bozuk begum75 ne durumdasın
Bana göre daha az artıdasın sanırım ama morti olarakgünaydın
kaptanım Ausencia mortim nehirnil111 bugün bende artıdayım aslında hafta sonundaki artıya göre eksideyim anca bu kadar temizleyebildim
güncel 57,3
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Önce bankaya sonra işe uğrucam sonra gelirim inşallah
Geçen hafta:78
Bu hafta :76,2
Fark: 1,8
Yüzde : 2,31 %
Tebrikler canımGünaydın hanımlar.
Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07
Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
12 mayıs : 76,2
26 mayıs : yine 78
Ayrılamıyorum bu 78den. 1 ileri 1 geri her hafta
geçmiş olsun canım .
Senin artılar , 100 gr lar .. plato oldu harran ovası
bu hafta ve sonrası için ciddi bir plan yapalım güzellik , değişiklik şart oldu
Çok iyi efser ya ... gerçekten kıymetli metan var .
Beraber yaza seni mezun ederiz bence
Benim tahminim regl gelir gelmez sen 64.0 göreceksin zaten . o yüzden üzerine ne kadar dikkat edersen cumaya 63 e kadar yaklaşacaksın eminimo yüzden eeeennnn önemlisi ... HAFTA SONU
Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem
Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92
Hadi ben kaçar
Hayırlı cumalar kızlarr musmutlu bir gün diliyorum.Kilom sabit malesef kiiiAusencia güzelim takımımm için sen beni mezun eder misin ortalamaya zararım olmasın.Çünkü kendimii pek iyii hissetmiyorum.Paylaşımlarımda olacagım takım dışı olarak
Günaydın hanımlar.
Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07
Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor
benimde bu pazar regli günüm tabii gelirse pek sözünde durmaz kendileriBende ramazanı heycanla bekliyorum şimdi tutamamak sinirimi bozacak
Ortasında tutmamak gercekten daha gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?