wawww ececim tebriklerrrrrGeçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor
Yok gayet güzel kuzum hiç üzülme yavaş kilo veren biri olarak çok güzel üzülmeGünaydın hanımlar.
Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07
Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
seferoğluuuu seferoğluuuu tebriklerrrrGünaydınnnnn 7.takımmm...genaydın güzel kilolar vermiş seferoğulları...aylardır 63ü göremeyen bu seferbaşınız nihayet 63ü gördüüü
Geçen hafta 64.6
Bu hafta 63.8
Fark 800
günaydın
kaptanım Ausencia mortim @nehirnil111 bugün bende artıdayım aslında hafta sonundaki artıya göre eksideyim anca bu kadar temizleyebildim
güncel 57,3
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
12 mayıs : 76,2
26 mayıs : yine 78
Ayrılamıyorum bu 78den. 1 ileri 1 geri her hafta
Evet haklısın kaptanım Ramazan geldi çok şükür hayırlısıyla
Sahurda yumurta 1 porsiyon meyve ve peynir düşünüyorum
İftarda da çorba salata yoğurt bi de protein birşey
İftarla sahur arasında da chialı puding yapar yerim
Bakalım ramazan bana yarayacak mı
Günaydın hayirli cumalar dilerim
Aslinda hic kilo bildiresim yok ama Ramazan ne kadar verebilirim hesabı icin yazıyorum maalesef +3 kg
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor
Ben bugün yogunum büyük kızcemle dısarda yemek yiyecegiz ramazan öncesi kaptanım hiç merak etme diyete uygun yemek seçecegim
Yok gayet güzel kuzum hiç üzülme yavaş kilo veren biri olarak çok güzel üzülme
Günaydınnnnn 7.takımmm...genaydın güzel kilolar vermiş seferoğulları...aylardır 63ü göremeyen bu seferbaşınız nihayet 63ü gördüüü
Geçen hafta 64.6
Bu hafta 63.8
Fark 800
Aslında düşününce ben buraya gelmeden önce 25 nisanda başladım diyete 78 kilo ile başladım. Bugüne bakınca 4.2 kilo vermişim bir ayda. Çok güzel de iki gündür dabit çıkınca tartı ondan gerildim herhalde kaptanım. Yoksa haklısın kıymetini bilmeyip metayı küstürmemek lazım.Yahuuuu bi gaza gelip göremedin şu 79 u
Mezun olma hakkın çoktandır var güzelim .
Şimdi mezun edeyim haftaya regl şişin gitsin 79 gör de
bari son bir hafta gazı ile şov yapıp listeye güzel bir eksi ile veda edip mezun olaydın .
Sabit ve mezun
Şu kadarcık hatrımıza bir hafta şov yapan deli aranıyordu bulanamadı .
Yazıyorum o zaman mezun
Yavaş mı ?
Bence gayet güzel .
Her hafta 700-800-900 ... 70 li kilolarda gayet iyi ....
Tebriklerrrr ve pon ponlar o yüzden
betüşşşş kaçla mezun olmuştun ? hadi bakalım inşallah bu sefer hedefine en kısa sürede hep beraber varırız...beklenen gün geldi
Aussum 78.8 ile başlıyorum
inşallah tekrar sizlerle aşağı doğru uçuşa geçeceğim
Beni de sefere veya telliye eklersen sevinirim
wawwwww ne yavaşı canımmm gayet güzel tebriklerGünaydın hanımlar.
Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07
Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
Günaydınnnnn 7.takımmm...genaydın güzel kilolar vermiş seferoğulları...aylardır 63ü göremeyen bu seferbaşınız nihayet 63ü gördüüü
Geçen hafta 64.6
Bu hafta 63.8
Fark 800
olamaz olmazzzzzzzzzzzz aynura benden önce görmüş 63 leri olamazzzzzzzzzz
seni kendime rakip seçiyorummmmmmm
yarışın adı 5 ler yarışıyorrrrr
kim önce 5 leri görecek hadi bakalımm
Aslında düşününce ben buraya gelmeden önce 25 nisanda başladım diyete 78 kilo ile başladım. Bugüne bakınca 4.2 kilo vermişim bir ayda. Çok güzel de iki gündür dabit çıkınca tartı ondan gerildim herhalde kaptanım. Yoksa haklısın kıymetini bilmeyip metayı küstürmemek lazım.
Efser canım haklısın, son iki gündür tartı sabit olunca ondan bi moral bozukluğu oldu gibi ama güzel gidiyor aslında kıymetini bilmek lazım. Senin kilo gidişin de çok güzel canım inşallah ayağın da iyileşir yürüyüşlere devam eder hedefine hızlı ulaşırsın. Tebrikler canım.
betüşşşş kaçla mezun olmuştun ? hadi bakalım inşallah bu sefer hedefine en kısa sürede hep beraber varırız...
haaaa bu aradaaaa ben seni geçecem yetişemezsinnn banaaaaaaa
Yazz Yazz güzelimmm takımımm içinn bu ara eyii değilim pekkYahuuuu bi gaza gelip göremedin şu 79 u
Mezun olma hakkın çoktandır var güzelim .
Şimdi mezun edeyim haftaya regl şişin gitsin 79 gör de
bari son bir hafta gazı ile şov yapıp listeye güzel bir eksi ile veda edip mezun olaydın .
Sabit ve mezun
Şu kadarcık hatrımıza bir hafta şov yapan deli aranıyordu bulanamadı .
Yazıyorum o zaman mezun
Yavaş mı ?
Bence gayet güzel .
Her hafta 700-800-900 ... 70 li kilolarda gayet iyi ....
Tebriklerrrr ve pon ponlar o yüzden
Vaaaay nefs
süperrrrr .... çok çooooooooook tebrikler .
Bu kilolarda 700 gr demek
Ben tebrik eder etmez uyarımı yapayım ama :)) eveeet çok güzel gitmiş , bunda sporunda düzenli dengeli menülerinde etkisi büyük .. arada fazlalıklarda oldu ... bundan ne anlıyoruz ? metan iyişimdi kendine ilk iş olarak bu hafta artı ya da sabit çıkmama hedefi koy . ha 100 gr olur ha 300 ... hepsi güzel diye düşün . önemli olan bu 700 ü hooop geri almamak canım
Kaptanım görmemiş gibi yedim. Nasılsa veririm dedim57 leri bırakma bana yeter begümüm :))
sana yeter mi bilemem de
Günaydın hayırlı cumalar elif ... 78 gel giti yaşıyorsun resmen .
şimdi bir diyete başlasan ... yine fotolu menüler paylaşsan ... haftaya cuma yine 2 kilo gidecek bir metan var .
ama ...
aması var işte .
o yüzden hesap , yüzde almıyorum bende .
kararlı olman gerek biliyorsun .
olsan çoook alasını da becerebilip listeleri sallarsın yüzden ile ama ...
yine aması var işte
Umarım yarar mimum
planlar güzel de tartı sevecek mi planları bakalım :))
ahh saraycam ahhh ... bende hiç bir şey hesaplamayayım diyecem de .. kilonu yazayım da bilelim diye hesap edeceğim .
bir sallantı bir bırakış...
ama şunu bileyim en azından ... cidden çok mu saldın ? hani bu 3 kg almanın hakkını verecek kadar yedin mi ?
yoksa en ufak bir iki kaçamakta mı geldi bu kadar artı ?
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
gözlerim şeşi beş oldu
Bacımsenin metada ne şovlar varmış yahu ...
Ama bu hafta cidden iyiydin .
demek tutunca oluyor be güzelim
ne de yakışmış 63 ler aynuraya
tebrikler canımm ...
Şu an kim bilir kahvaltını nasıl hunharca yapıyorsun
seferbaşına yakışır olmuş .. haftaya o 63 ün yanındaki kırpıkları atma zamanı :))))
aynura banudan önce 63 olmuşşşşşşşşşşşşş
aynura banudan önce 63 olmuşşşşşşşşşşşşşş
canım aynuranın hedefi 5 ler değil ama ... oralara gelmek istemiyor . 60-61 sanırım kafasındaki rakam .
sen bence 58 için ada ile yarış diyeceğim de ... artık 300 500 derken Eylüle mi kalır Ekime mi
evet canım , nazlıdır narindir metalar ..sevip okşamak lazım ...aferin sana 800 mü verdin sen helal olsun demek lazım
betüşşş güzel kilo almış , o kadar diyeyim ben sana
Bende betulu citit citir yerim insallah yani galiba sanirsam
ne de yakışmış 63 ler aynuraya
tebrikler canımm ...
Şu an kim bilir kahvaltını nasıl hunharca yapıyorsun
seferbaşına yakışır olmuş .. haftaya o 63 ün yanındaki kırpıkları atma zamanı :))))
aynura banudan önce 63 olmuşşşşşşşşşşşşş
aynura banudan önce 63 olmuşşşşşşşşşşşşşş
canım aynuranın hedefi 5 ler değil ama ... oralara gelmek istemiyor . 60-61 sanırım kafasındaki rakam .
sen bence 58 için ada ile yarış diyeceğim de ... artık 300 500 derken Eylüle mi kalır Ekime mi
evet canım , nazlıdır narindir metalar ..sevip okşamak lazım ...aferin sana 800 mü verdin sen helal olsun demek lazım
betüşşş güzel kilo almış , o kadar diyeyim ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?