Dun aksam saat 10 gibi bol yesil nohut ve bol fistik yedim 1 kg sirf ondandır.
gelelim bana
geçen hafta 68,600
bu hafta : 68,600
yani sabit , aslında çok artılarım vardı onları temizledim birde pazar regli bekleniyor şişliklerim ancaaa ve hiç spor yapamam sabiti sağladı.. üzgünüm inşallah ramazanla birlikte normal düzende gitmeye başlar ....
Çokkkk teşekkür ederim canım bende çok mutlu oldum.
Kendim bile saskinim...
Yokk daha sıkı tutunacagim inanılmaz iyi geldi....
Gerçekten takımda olmam bunun en büyük sebebi..
Çok teşekkür ederim gell dediğin için
Bende kaptana bir teşekkür edeyim Gr Gr verirken ki Sabri için ama benim metadata böyleymiş duruyor duruyor vuruyor
Kaptanım görmemiş gibi yedim. Nasılsa veririm dedimhaftaya cuma inşallah 2 kg gonderirim. Geldigi gibi gider bu kilolar.
he dogruuu o 58 leri istemiyorrrr unutmuşum bennnn
neyse ben hafta ya dün 63,0 olayımdaaaa söndüreyim havasını
Bende betulu citit citir yerim insallah yani galiba sanirsam
Insallah kaptanicemmm ..evet spor beni cook etkiliyor bi sekilde aksamlari yuruyus bandina baslamaliyim.. iftara yakin son 1 saat bisiklet cevirsem nasil olur.. ben yemeklerimi hep ogle hallediyorum cunku kizim yiyor ona ayri bizr ayri yapmiyorum... iftrada hazir olmus oluyor...spor seni etkiliyor evet ada ... en azından 200-300 kafadan spor sayesinde gidiyor sende .
Neyse şükür senin de beklediğin ramazan geliyor ... gerçi 1-2 sonra regl olacakmışsın ama ... şu an regl şişin var zaten . yani normalde yesen ilk hafta regl şişinden gidecek kilo.
sonra da 3 hafta ramazan şov yapacağız inşallah
bende eminim canım tutacağına , buradan bırakılmaz zaten değil mi
sıkı vurmuş bu hafta ececim
ya unuttum ben sen ramazanda nasıl bilirsin kendini
heh canım bu önemliydi . görmemiş gibi yemene ayrıcagelecek ama açıkcası azıcık kaçamakla aldım deseydin daha çok üzülecektim .
tebriklerrrr çok iyi vermişsiinnnn ece
Teşekkürler kızlarwawww ececim tebriklerrrrr
57 leri bırakma bana yeter begümüm :))
sana yeter mi bilemem de
Günaydın hayırlı cumalar elif ... 78 gel giti yaşıyorsun resmen .
şimdi bir diyete başlasan ... yine fotolu menüler paylaşsan ... haftaya cuma yine 2 kilo gidecek bir metan var .
ama ...
aması var işte .
o yüzden hesap , yüzde almıyorum bende .
kararlı olman gerek biliyorsun .
olsan çoook alasını da becerebilip listeleri sallarsın yüzden ile ama ...
yine aması var işte
Umarım yarar mimum
planlar güzel de tartı sevecek mi planları bakalım :))
ahh saraycam ahhh ... bende hiç bir şey hesaplamayayım diyecem de .. kilonu yazayım da bilelim diye hesap edeceğim .
bir sallantı bir bırakış...
ama şunu bileyim en azından ... cidden çok mu saldın ? hani bu 3 kg almanın hakkını verecek kadar yedin mi ?
yoksa en ufak bir iki kaçamakta mı geldi bu kadar artı ?
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
gözlerim şeşi beş oldu
Bacımsenin metada ne şovlar varmış yahu ...
Ama bu hafta cidden iyiydin .
demek tutunca oluyor be güzelim
Ramazan beni eksi yada artı yönünde pek etkilemez onun için dikkat etmeye devamspor seni etkiliyor evet ada ... en azından 200-300 kafadan spor sayesinde gidiyor sende .
Neyse şükür senin de beklediğin ramazan geliyor ... gerçi 1-2 sonra regl olacakmışsın ama ... şu an regl şişin var zaten . yani normalde yesen ilk hafta regl şişinden gidecek kilo.
sonra da 3 hafta ramazan şov yapacağız inşallah
bende eminim canım tutacağına , buradan bırakılmaz zaten değil mi
sıkı vurmuş bu hafta ececim
ya unuttum ben sen ramazanda nasıl bilirsin kendini
heh canım bu önemliydi . görmemiş gibi yemene ayrıcagelecek ama açıkcası azıcık kaçamakla aldım deseydin daha çok üzülecektim .
canıııııım fit ajanım beniiiiim ne güzel vermişsin böyle.bu kilolarda bu rakam çoook iyi maaşallah...yetmezmi canım ya..boyun hedefin kaç ki?Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23
vuuuuu canım seferoğlum benim...bitanesiniz siz yaaaaaa....supersin...Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2
ya bak sana hiç sataşasım gelmiyo hep böyle iyi niyetimle teselli edesim geliyorGünaydın
Geçen hafta :64.7
bu hafta :64.4
giden _300
supersin canım...çok iyi gitmiş...seferoğullarım yakmış yıkmış ortalığı...Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem
Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92
hah bi seferoğlu daha...tontonsunuz siz yaaaa...bitanesinizzzzzz....herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00
4 gunde giden 1100 gr
suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum
hadi betüşüm yine yenidenbeklenen gün geldi
Aussum 78.8 ile başlıyorum
inşallah tekrar sizlerle aşağı doğru uçuşa geçeceğim
Beni de sefere veya telliye eklersen sevinirim
ben de kaptanımla aynı fikirdeyim keşke bir hafta daha kalıp güzel bi yüzdeyle veda etsen listeye...ama kararını vermişsin sen belliHayırlı cumalar kızlarr musmutlu bir gün diliyorum.Kilom sabit malesef kiiiAusencia güzelim takımımm için sen beni mezun eder misin ortalamaya zararım olmasın.Çünkü kendimii pek iyii hissetmiyorum.Paylaşımlarımda olacagım takım dışı olarak
ya sizi kalbime basıcam yaaaaaaaaaaa...her bi seferoğlu uçmuşşşş...müthişbi rakam...yüzden 1%i geçtiyse super demektir....Günaydın hanımlar.
Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07
Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
az yeme masumum az yemeeee...perşenbe dışında az yemeeeee...ya ALLAH aşkına bi kaç menünü paylaşsana burada...çok az yiyorsun...yine en saglıklısı ve kolayı pro takılmak aus öyle yapacagım bende
pazar günü sışardada yesek köfte ,ızgara yer yine kurtarırırmm cnm
0 63 buraya gelecek
neden olduğunu bilmiyormusun elifim?çünki bi hafta diyet yapıp bi hafta çozutuyorsun...halbuki sıksan dişini kararlı olsan iki hafta sonra kendin şaşıracaksın vücudunun alıştığına...kararlı olmak gerek...Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
12 mayıs : 76,2
26 mayıs : yine 78
Ayrılamıyorum bu 78den. 1 ileri 1 geri her hafta
ah bak işte benim de en büyük korkum bu....çok sıkı diyet yapıyorua yarın normal düzene döndüyümüzde hop diye geri alıcaz...o yüzden diyorum son bi hafta az yiyicem ki miydem küçülsün...aus çok güzel bi soru sormuş.bence hunharca yediyin için bu kilo...Günaydın hayirli cumalar dilerim
Aslinda hic kilo bildiresim yok ama Ramazan ne kadar verebilirim hesabı icin yazıyorum maalesef +3 kg
ammmman tellioğlum yaaaa...niye verdin ki zaten...ne güzel 200 300 gidiyordunGeçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor
sağol adişkom sağol...hani benim sefroğullarım sessizdi dün?bak gördünmü uçmuş hepsiseferoğluuuu seferoğluuuu tebriklerrrr
ausum çok haklı benim hedefim 60-61li bir şeyler görmek...5li deyil de 60lı rakamları kim görecek diye yarışa bilirim memnuniyetle...sen regline güveiyondemiiiii???
olamaz olmazzzzzzzzzzzz aynura benden önce görmüş 63 leri olamazzzzzzzzzz
seni kendime rakip seçiyorummmmmmm
yarışın adı 5 ler yarışıyorrrrr
kim önce 5 leri görecek hadi bakalımm
evet kaptanım çok mutluyum inan...10ay falan oldu 63 görmüyordum...bundan aşağısı benim için çok çok önemli...inşallah hep birlikte görücez o rakamları da...
ne de yakışmış 63 ler aynuraya
tebrikler canımm ...
Şu an kim bilir kahvaltını nasıl hunharca yapıyorsun
seferbaşına yakışır olmuş .. haftaya o 63 ün yanındaki kırpıkları atma zamanı :))))
aynura banudan önce 63 olmuşşşşşşşşşşşşş
aynura banudan önce 63 olmuşşşşşşşşşşşşşş
canım aynuranın hedefi 5 ler değil ama ... oralara gelmek istemiyor . 60-61 sanırım kafasındaki rakam .
sen bence 58 için ada ile yarış diyeceğim de ... artık 300 500 derken Eylüle mi kalır Ekime mi
evet canım , nazlıdır narindir metalar ..sevip okşamak lazım ...aferin sana 800 mü verdin sen helal olsun demek lazım
betüşşş güzel kilo almış , o kadar diyeyim ben sana
amaniiiii bi tellioğlu daha sabit...galiba şu ödülü alnımızın akıyla yiycezzzzgelelim bana
geçen hafta 68,600
bu hafta : 68,600
yani sabit , aslında çok artılarım vardı onları temizledim birde pazar regli bekleniyor şişliklerim ancaaa ve hiç spor yapamam sabiti sağladı.. üzgünüm inşallah ramazanla birlikte normal düzende gitmeye başlar ....
sen benim 62 olmamdan kork mortiiiiiim...he dogruuu o 58 leri istemiyorrrr unutmuşum bennnn
neyse ben hafta ya dün 63,0 olayımdaaaa söndüreyim havasını
Insallah kaptanicemmm ..evet spor beni cook etkiliyor bi sekilde aksamlari yuruyus bandina baslamaliyim.. iftara yakin son 1 saat bisiklet cevirsem nasil olur.. ben yemeklerimi hep ogle hallediyorum cunku kizim yiyor ona ayri bizr ayri yapmiyorum... iftrada hazir olmus oluyor...
Teşekkürler kızlar
Ramazan beni eksi yada artı yönünde pek etkilemez onun için dikkat etmeye devam
Geçen ramazanda biraz vermiştim sıcaktan yiyememiştim
canıııııım fit ajanım beniiiiim ne güzel vermişsin böyle.bu kilolarda bu rakam çoook iyi maaşallah...yetmezmi canım ya..boyun hedefin kaç ki?
vuuuuu canım seferoğlum benim...bitanesiniz siz yaaaaaa....supersin...
ya bak sana hiç sataşasım gelmiyo hep böyle iyi niyetimle teselli edesim geliyorgelecek hafta inşallah regl şişliyini atar ve çok iyi veririsin masumum...
supersin canım...çok iyi gitmiş...seferoğullarım yakmış yıkmış ortalığı...
hah bi seferoğlu daha...tontonsunuz siz yaaaa...bitanesinizzzzzz....
hadi betüşüm yine yeniden
ben de kaptanımla aynı fikirdeyim keşke bir hafta daha kalıp güzel bi yüzdeyle veda etsen listeye...ama kararını vermişsin sen belli
ya sizi kalbime basıcam yaaaaaaaaaaa...her bi seferoğlu uçmuşşşş...müthişbi rakam...yüzden 1%i geçtiyse super demektir....
az yeme masumum az yemeeee...perşenbe dışında az yemeeeee...ya ALLAH aşkına bi kaç menünü paylaşsana burada...çok az yiyorsun...
neden olduğunu bilmiyormusun elifim?çünki bi hafta diyet yapıp bi hafta çozutuyorsun...halbuki sıksan dişini kararlı olsan iki hafta sonra kendin şaşıracaksın vücudunun alıştığına...kararlı olmak gerek...
ah bak işte benim de en büyük korkum bu....çok sıkı diyet yapıyorua yarın normal düzene döndüyümüzde hop diye geri alıcaz...o yüzden diyorum son bi hafta az yiyicem ki miydem küçülsün...aus çok güzel bi soru sormuş.bence hunharca yediyin için bu kilo...
ammmman tellioğlum yaaaa...niye verdin ki zaten...ne güzel 200 300 gidiyordunşaka şaka çok tebrikler ablam...
sağol adişkom sağol...hani benim sefroğullarım sessizdi dün?bak gördünmü uçmuş hepsi
ausum çok haklı benim hedefim 60-61li bir şeyler görmek...5li deyil de 60lı rakamları kim görecek diye yarışa bilirim memnuniyetle...sen regline güveiyondemiiiii???
evet kaptanım çok mutluyum inan...10ay falan oldu 63 görmüyordum...bundan aşağısı benim için çok çok önemli...inşallah hep birlikte görücez o rakamları da...
amaniiiii bi tellioğlu daha sabit...galiba şu ödülü alnımızın akıyla yiycezzzz
canıııııım fit ajanım beniiiiim ne güzel vermişsin böyle.bu kilolarda bu rakam çoook iyi maaşallah...yetmezmi canım ya..boyun hedefin kaç ki?
ya bak sana hiç sataşasım gelmiyo hep böyle iyi niyetimle teselli edesim geliyorgelecek hafta inşallah regl şişliyini atar ve çok iyi veririsin masumum...
ben de kaptanımla aynı fikirdeyim keşke bir hafta daha kalıp güzel bi yüzdeyle veda etsen listeye...ama kararını vermişsin sen belli
ya sizi kalbime basıcam yaaaaaaaaaaa...her bi seferoğlu uçmuşşşş...müthişbi rakam...yüzden 1%i geçtiyse super demektir....
az yeme masumum az yemeeee...perşenbe dışında az yemeeeee...ya ALLAH aşkına bi kaç menünü paylaşsana burada...çok az yiyorsun...
neden olduğunu bilmiyormusun elifim?çünki bi hafta diyet yapıp bi hafta çozutuyorsun...halbuki sıksan dişini kararlı olsan iki hafta sonra kendin şaşıracaksın vücudunun alıştığına...kararlı olmak gerek...
ah bak işte benim de en büyük korkum bu....çok sıkı diyet yapıyorua yarın normal düzene döndüyümüzde hop diye geri alıcaz...o yüzden diyorum son bi hafta az yiyicem ki miydem küçülsün...aus çok güzel bi soru sormuş.bence hunharca yediyin için bu kilo...
ammmman tellioğlum yaaaa...niye verdin ki zaten...ne güzel 200 300 gidiyordunşaka şaka çok tebrikler ablam...
sağol adişkom sağol...hani benim sefroğullarım sessizdi dün?bak gördünmü uçmuş hepsi
bu hafta mutlaka foto koy bi kaç kez...sana ööyle geliyor yahu nerde az yiyorum ben
emin olsa snein kadar yiyorum
misal dün snein fotografladıgın peynirin 2 katını yiyorum ben
günlük peynirim en az 2 kk
sana ööyle geliyor yahu nerde az yiyorum ben
emin olsa snein kadar yiyorum
misal dün snein fotografladıgın peynirin 2 katını yiyorum ben
günlük peynirim en az 2 kk
anaaaam geri kalanlardan dilekle ahudan korkuyom bennnncanım ben gelen bildirimlerden hesaplama yaptım , tellioğullarından geri kalanlardan müthiş bir yüzde gelmezse ..şu an epey bir farkla önde seferoğulları
seferbaşı olarak
tabii resmi sonuç değil daha ... belki ahu dilek ex sizden 3 kg almıştır
tabii ki göreceğiz aşağısını ... şu 63 ü bir sıfırlı hale getirelim önce ...
ben niye az yiyor diye bliyorum ki ozamanbanu bence de artık güzel yiyor .... eski menüleri olsa evet kuştu ...
ama eğer ıf yapıyorsa güzel ıf yapıyor ... öğle öğününü özellikle sıkı tutuyor .
Bundan fazlası da artık onun kilosuna göre çatlayana kadar yemeye gider .
ayyy ev göç ediyo ben açtım pcyi illa herkese cevap vereceyim diye...seferoğullarına teşekkür etmem gerekdi...kaptanımmmm lütfen bi daha paylaşırmısın telli sefer listesini...bi aklımda hesap yapayım...
bu gün doğum günündeyiz akşam...tiramisu yapıp götürücem inşallah.işim çok...öyelene kadar bitirmem gerek..kahvaltıda kaç zamandır dolapta kendim için sakladığım bi tatlım vardı.bi dilim baklava boyunda...63ü görünce yiycem diye sakladım...onu yedim kahvaltıda....ama seferoğlu olarak kutlama niyetine başka yiycem aaaa kaptanım...tiramisu yiycem bi dilim...tabi kazanlrsak
ben niye az yiyor diye bliyorum ki ozaman
tammm ozaman yarışa dı bulayım
yalın 60 lar yarışı
hadi bakalım kim görecem düpe düz 60 ları ,
hem if' imle , hem reglimle döverim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?