Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor seni etkiliyor evet ada ... en azından 200-300 kafadan spor sayesinde gidiyor sende .
Neyse şükür senin de beklediğin ramazan geliyor ... gerçi 1-2 sonra regl olacakmışsın ama ... şu an regl şişin var zaten . yani normalde yesen ilk hafta regl şişinden gidecek kilo.
sonra da 3 hafta ramazan şov yapacağız inşallah

bende eminim canım tutacağına , buradan bırakılmaz zaten değil mi

Bende kaptana bir teşekkür edeyim Gr Gr verirken ki Sabri için ama benim metadata böyleymiş duruyor duruyor vuruyor

sıkı vurmuş bu hafta ececim

ya unuttum ben sen ramazanda nasıl bilirsin kendini

Kaptanım görmemiş gibi yedim. Nasılsa veririm dedim haftaya cuma inşallah 2 kg gonderirim. Geldigi gibi gider bu kilolar.

heh canım bu önemliydi . görmemiş gibi yemene ayrıca gelecek ama açıkcası azıcık kaçamakla aldım deseydin daha çok üzülecektim .

he dogruuu o 58 leri istemiyorrrr unutmuşum bennnn

neyse ben hafta ya dün 63,0 olayımdaaaa söndüreyim havasını

Bende betulu citit citir yerim insallah yani galiba sanirsam

betülün bende ki lakabı 400. betül ... genel bir istatistik çıkarsak , 400 gr verdiği haftalarla rekor kırar bence

eeee sende de bi 200-300 ... bi 500-600 dersek ... ortalamadan sıkı kapışırsınız

Insallah kaptanicemmm ..evet spor beni cook etkiliyor bi sekilde aksamlari yuruyus bandina baslamaliyim.. iftara yakin son 1 saat bisiklet cevirsem nasil olur.. ben yemeklerimi hep ogle hallediyorum cunku kizim yiyor ona ayri bizr ayri yapmiyorum... iftrada hazir olmus oluyor...

tebriklerrrr çok iyi vermişsiinnnn ece

wawww ececim tebriklerrrrr
Teşekkürler kızlar

Ramazan beni eksi yada artı yönünde pek etkilemez onun için dikkat etmeye devam
Geçen ramazanda biraz vermiştim sıcaktan yiyememiştim

Geçen Hafta = 56.9
Bu Hafta = 56.2
Fark = 0.700
Yüzde = 1.23
canıııııım fit ajanım beniiiiim ne güzel vermişsin böyle.bu kilolarda bu rakam çoook iyi maaşallah...yetmezmi canım ya..boyun hedefin kaç ki?
Günaydın aslında kaptanıma süpriz yapmak isterdim ama acelesi var o yüzden kilo bildirimini yapayım
Gecen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 90.1
Fark 1.8
Yüzdesi :%2
vuuuuu canım seferoğlum benim...bitanesiniz siz yaaaaaa....supersin...
Günaydın

Geçen hafta :64.7
bu hafta :64.4
giden _300
ya bak sana hiç sataşasım gelmiyo hep böyle iyi niyetimle teselli edesim geliyorgelecek hafta inşallah regl şişliyini atar ve çok iyi veririsin masumum...
Günaydın wc ye çıkamadım, sancım var ama hemen tartıldım çünkü oğlumun okula çaya gidicem

Geçen hafta ki kilo : 75.5
Bu hafta ki kilo : 74.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 0.92
supersin canım...çok iyi gitmiş...seferoğullarım yakmış yıkmış ortalığı...
herkese gunaydin
pazartesi gunu: 76.1
bu sabah: 75.00

4 gunde giden 1100 gr

suan karnim zil caliyor kahvalti etmek istiyorum
hah bi seferoğlu daha...tontonsunuz siz yaaaa...bitanesinizzzzzz....

beklenen gün geldi
Aussum 78.8 ile başlıyorum

inşallah tekrar sizlerle aşağı doğru uçuşa geçeceğim
Beni de sefere veya telliye eklersen sevinirim
hadi betüşüm yine yeniden
ben de kaptanımla aynı fikirdeyim keşke bir hafta daha kalıp güzel bi yüzdeyle veda etsen listeye...ama kararını vermişsin sen belli
Günaydın hanımlar.

Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07

Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
ya sizi kalbime basıcam yaaaaaaaaaaa...her bi seferoğlu uçmuşşşş...müthişbi rakam...yüzden 1%i geçtiyse super demektir....
yine en saglıklısı ve kolayı pro takılmak aus öyle yapacagım bende
pazar günü sışardada yesek köfte ,ızgara yer yine kurtarırırmm cnm

0 63 buraya gelecek
az yeme masumum az yemeeee...perşenbe dışında az yemeeeee...ya ALLAH aşkına bi kaç menünü paylaşsana burada...çok az yiyorsun...
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

12 mayıs : 76,2
26 mayıs : yine 78
Ayrılamıyorum bu 78den. 1 ileri 1 geri her hafta
neden olduğunu bilmiyormusun elifim?çünki bi hafta diyet yapıp bi hafta çozutuyorsun...halbuki sıksan dişini kararlı olsan iki hafta sonra kendin şaşıracaksın vücudunun alıştığına...kararlı olmak gerek...
Günaydın hayirli cumalar dilerim

Aslinda hic kilo bildiresim yok ama Ramazan ne kadar verebilirim hesabı icin yazıyorum maalesef +3 kg
ah bak işte benim de en büyük korkum bu....çok sıkı diyet yapıyorua yarın normal düzene döndüyümüzde hop diye geri alıcaz...o yüzden diyorum son bi hafta az yiyicem ki miydem küçülsün...aus çok güzel bi soru sormuş.bence hunharca yediyin için bu kilo...
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor
ammmman tellioğlum yaaaa...niye verdin ki zaten...ne güzel 200 300 gidiyordunşaka şaka çok tebrikler ablam...
seferoğluuuu seferoğluuuu tebriklerrrr
sağol adişkom sağol...hani benim sefroğullarım sessizdi dün?bak gördünmü uçmuş hepsi

olamaz olmazzzzzzzzzzzz aynura benden önce görmüş 63 leri olamazzzzzzzzzz

seni kendime rakip seçiyorummmmmmm
yarışın adı 5 ler yarışıyorrrrr

kim önce 5 leri görecek hadi bakalımm
ausum çok haklı benim hedefim 60-61li bir şeyler görmek...5li deyil de 60lı rakamları kim görecek diye yarışa bilirim memnuniyetle...sen regline güveiyondemiiiii???
evet kaptanım çok mutluyum inan...10ay falan oldu 63 görmüyordum...bundan aşağısı benim için çok çok önemli...inşallah hep birlikte görücez o rakamları da...
amaniiiii bi tellioğlu daha sabit...galiba şu ödülü alnımızın akıyla yiycezzzz

canım iftar öncesi halin olur mu ki ?
ay ben 2 seksen oluyorum da

Teşekkürler kızlar

Ramazan beni eksi yada artı yönünde pek etkilemez onun için dikkat etmeye devam
Geçen ramazanda biraz vermiştim sıcaktan yiyememiştim

eeeee dikkat etmediğim halde biraz verdiysen geçen sene ... bu sene dikkat ederken en kötü 2 kilo gider bence ramazan da o da başımız üzerinde yerini alır zaten .

sana ööyle geliyor yahu nerde az yiyorum ben
emin ol snein kadar yiyorum
misal dün snein fotografladıgın peynirin 2 katını yiyorum ben
günlük peynirim en az 2 kk

Son düzenleme:
ayyy ev göç ediyo ben açtım pcyi illa herkese cevap vereceyim diye...seferoğullarına teşekkür etmem gerekdi...kaptanımmmm lütfen bi daha paylaşırmısın telli sefer listesini...bi aklımda hesap yapayım...

bu gün doğum günündeyiz akşam...tiramisu yapıp götürücem inşallah.işim çok...öyelene kadar bitirmem gerek..kahvaltıda kaç zamandır dolapta kendim için sakladığım bi tatlım vardı.bi dilim baklava boyunda...63ü görünce yiycem diye sakladım...onu yedim kahvaltıda....ama seferoğlu olarak kutlama niyetine başka yiycem aaaa kaptanım...tiramisu yiycem bi dilim...tabi kazanlrsak

canım ben gelen bildirimlerden hesaplama yaptım , tellioğullarından geri kalanlardan müthiş bir yüzde gelmezse ..şu an epey bir farkla önde seferoğulları
seferbaşı olarak
tabii resmi sonuç değil daha ... belki ahu dilek ex sizden 3 kg almıştır

tabii ki göreceğiz aşağısını ... şu 63 ü bir sıfırlı hale getirelim önce ...

sana ööyle geliyor yahu nerde az yiyorum ben
emin olsa snein kadar yiyorum
misal dün snein fotografladıgın peynirin 2 katını yiyorum ben
günlük peynirim en az 2 kk

banu bence de artık güzel yiyor .... eski menüleri olsa evet kuştu ...

ama eğer ıf yapıyorsa güzel ıf yapıyor ... öğle öğününü özellikle sıkı tutuyor .

Bundan fazlası da artık onun kilosuna göre çatlayana kadar yemeye gider .

anaaaam geri kalanlardan dilekle ahudan korkuyom bennnn

ben niye az yiyor diye bliyorum ki ozaman

canım liste sürpriz ama ben sana üst mesajda tüyo verdim zaten :))

ne yiyeceksen bu cuma bitir .. bir küçücük dlm tiramisu tabii ki hakkınız kazanırsanız ... 200 cal. lik cız dedim sonuçta ..söz ağızdan çıktı :))

tammm ozaman yarışa dı bulayım
yalın 60 lar yarışı
hadi bakalım kim görecem düpe düz 60 ları ,

hem if' imle , hem reglimle döverim seni

ben niye az yiyor diye bliyorum ki ozaman

eski menülerini bilmediğin için ... hoş eskiden de benim tarzımda beslenirdi .

bizim diyetlerde karbon ... bakliyat çok olmaz ... çünkü şişiyoruz direkt .

he diyeceksin ki ..eeee bitince geri alacaksınız o zaman ? yok :))) 2 ay olacak hala 58-59 gidip geliyorum ..

Günaydın hatunlar
Bana geçmiş olsun diliyen herkese teşekkür ederim. Dün bütün gün hastanedeydim. Benim kızı kontrole götürdüm. Bu akşam hastaneye yatıyoruz. İnsülin sistemi değişiyor sonunda karbon sayımına başlıcaz. 1 hafta sürecek duruma bağlı.
Fazla gelemeyebilirim. Ama bir Seferoğlu olarak savaşa devam.

tammm ozaman yarışa dı bulayım
yalın 60 lar yarışı
hadi bakalım kim görecem düpe düz 60 ları ,

hem if' imle , hem reglimle döverim seni

BÜYÜK KAPIŞMA

IF & IF E KARŞI ....

Nare83 & _AYNURA_ YA KARŞI ....

HEDEF 60.0 ....

KÜSURAT YOK .... TEMİZ 60 I İLK GÖREN BÜYÜK KUPAYI KAPAR ... ÖDÜLÜ DE CABASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…