Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin canııım....[/B]insan biraz düşünceli olur yaaa....
herkes de bi dert var canım yaa...sıkıntılar bitmiyor ki..ben çok etkileniyorum sıkılınca hemen iştahım patlıyor...
iyi aksamlar kizlar benimm acil cikmam lazim basildim
kim bastıu kız seni...
kesinlikle etki eder nev biraz da sinam eki karıştırsan daha iyi olur du hatta...
herkese iyi akşamlar 7.takımın güzelleri ve geleceğin çıtır, zayıf bayanları
iyi akşamlar...

ben de öğleden beri kışlık ları kaldırıyorum yazlıkları çıkarıyorum işe yaramaz ne varsa ayırdım 3 poşet dolusu daha da var..ihtiyacı olanlara vermek eniyisi....

Sonunda eve geldim kizlar. Halsizlikten oluyorum birazdan yaticam.. Yarindan itibaren kendimde dahil olmak uzere bol paylasim , enerji dolu ve dietlerine kica sarilmis olarak bekliyorum... Diet askeriyemiz acilmistir tekrardan... Hepinizi cok opuyorum uarin gorusmek uzere ))))

ayy canım yaaa o kadar stresin üstüne bir de bunlarla uğraş.. hasta ziyaretinin kısası makbuldur ama bizim milletimiz bayılır saatlerce oturmaya.. hay allahım yaaa...

eveet.....kaptanımızda döndüğüne göre diyetlere devaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm........................

kaptan yardımcınız saferan hepinize mutlu ve kiloların verildiği mutlu günler dileeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................

günaydın sekerlerimm
bu gün baslangıc günüü hadi bakalımm cok güzel baslangıclara merhaba diyelimmm

bu gün diyetime döndüm yeni bi kitap aldım ona baslıcam

ve kızlar reflü olduğum için ben artık kakao içeren seyler yiyemiyorum çikolatada dahil bu diyetim için cok güzel bişiii

günaydın meyvişiiim............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…