akşam içtiğim bi kase çorba sabah yediğim 2 haşlama yumurta fark 100grAnammm 300 küsür mesaj okudum
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum Ayrıca sefeoğullarını tekrar tebrik ediyorum seferbaşının korkusundan akşamdan sabah 1.5 kilo verdimyoksa beni yerdi Aynura
Tamamdırtamam tatlım 58-59 oralarda istediğin kadar dolaşabilirsin ... bende geziniyorum oralarda
ama her hafta soracağımmmm
oğluma alayım seni
benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.babası bana dediki rızanla gelecekmisin yoksa kaçırayımmı.sonra ben onu lkaçırdım oda ayrı mevzu
hee o lazluk bi tek sen demi var saniysun ben şuan garadenuzda yaşiyrum haturlaturum
ama benim oğlumda çok yufka yüreklidir kafasına vur ağzından ekmeği al anaamm ne olii demez,sessizdir
bırakalımda tercihi mimu yapsın
benim bildiğim ikizler zor erkekleri seçer.
bu atıp tutuyo yok kaçırırım yok bilmem ney.hhahahaha nasıl kaçırdın
benim evde olmam 6 yı buluyor.RAMAZAN BİLDİRİSİ
Ramazanda daha önce buralarda değildim ama edindiğim bilgilere göre bildirim saatleri yukarı çekiliyor .
Biz kaptanlar yine en geç 20:00 de paylaşım alanında listelerimizi paylaşmalıyız .. eee bunun liste hazırlaması , kontrolü vs derken .. çok geçe kalmamalı tabii ... bende iftara yakın buralarda liste , bildirim peşinde koşmak istemem .
o yüzden bence takım içi bildirim saati en geç 17:00 olabilir ... az yukarı sarkabilir zaman zaman ... ama çokta sarkmasın .
Zaten o saate kadar ne sahur kalır ne bir şey ..hepsi erir gider ... işten gelecek olanlar var ... onlar listede ise 18:00 i bekleyebiliriz tabii ...
Liste dışı için sorun yok .. ben gece de toparlarım bildirimleri ama listeler paylaşım alanına taşınacağı için çok geç saate kalmamalı .
Listede olup işte olanlar , kaçta eve dönüşleriniz ?
Nare83
kelebekolacam
mimu88
başka kim çalışıyordu listede olup ?
RAMAZAN BİLDİRİSİ
Ramazanda daha önce buralarda değildim ama edindiğim bilgilere göre bildirim saatleri yukarı çekiliyor .
Biz kaptanlar yine en geç 20:00 de paylaşım alanında listelerimizi paylaşmalıyız .. eee bunun liste hazırlaması , kontrolü vs derken .. çok geçe kalmamalı tabii ... bende iftara yakın buralarda liste , bildirim peşinde koşmak istemem .
o yüzden bence takım içi bildirim saati en geç 17:00 olabilir ... az yukarı sarkabilir zaman zaman ... ama çokta sarkmasın .
Zaten o saate kadar ne sahur kalır ne bir şey ..hepsi erir gider ... işten gelecek olanlar var ... onlar listede ise 18:00 i bekleyebiliriz tabii ...
Liste dışı için sorun yok .. ben gece de toparlarım bildirimleri ama listeler paylaşım alanına taşınacağı için çok geç saate kalmamalı .
Listede olup işte olanlar , kaçta eve dönüşleriniz ?
Nare83
kelebekolacam
mimu88
başka kim çalışıyordu listede olup ?
Kasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
Ben Ramazan'da sahur yapmadığım haftalar öğlen tartılcam sahur yaptığım haftalar akşama doğru tartılcam sonra gereksiz fazla fark diğer hafta yük oluyo.benimde hedefim bayrama altı görmek arkadaşlar
Ahu060812 bi gece verdiğin kiloyu not ettim bi kenara ... bi zaman senden aynı performansı isteyebilirim neme lazım
tebrikler ahuuuu
Bence de başımız olmadığından kaldık böyle ben kişileri bile tam bilmiyordumlistemizi paylaştım ... şu an için 2. gözüküyoruz ... artık daktır beklerken falan telden girerim .. iyice şarj edeyim de
herkese kocaman tebrikler .. .tabii özellikle ilk raund u alan seferoğullarına ... ve gaza getiren seferbaşına
tellioğulları bence sizde bir tellibaşı edinin
Harikasın canımKasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
görümcen kac olmazsın dediydiiiKasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?