Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anammm 300 küsür mesaj okudum
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum Ayrıca sefeoğullarını tekrar tebrik ediyorum seferbaşının korkusundan akşamdan sabah 1.5 kilo verdim yoksa beni yerdi Aynura
akşam içtiğim bi kase çorba sabah yediğim 2 haşlama yumurta fark 100gr

oğluma alayım seni

mimu88 benimde oğlum var, hatırlatayım didim

ooo ortalık kızıştııııı kısmetlerim arttıııı

benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.babası bana dediki rızanla gelecekmisin yoksa kaçırayımmı.sonra ben onu lkaçırdım oda ayrı mevzu

hhahahaha nasıl kaçırdın

benim bildiğim ikizler zor erkekleri seçer.

ay bende diyorum benim şansımamı hep böyle insanlar geliyor meğersem ikizlerin tercihiymiş ayyyy yetttiii

RAMAZAN BİLDİRİSİ

Ramazanda daha önce buralarda değildim ama edindiğim bilgilere göre bildirim saatleri yukarı çekiliyor .

Biz kaptanlar yine en geç 20:00 de paylaşım alanında listelerimizi paylaşmalıyız .. eee bunun liste hazırlaması , kontrolü vs derken .. çok geçe kalmamalı tabii ... bende iftara yakın buralarda liste , bildirim peşinde koşmak istemem .

o yüzden bence takım içi bildirim saati en geç 17:00 olabilir ... az yukarı sarkabilir zaman zaman ... ama çokta sarkmasın .

Zaten o saate kadar ne sahur kalır ne bir şey ..hepsi erir gider ... işten gelecek olanlar var ... onlar listede ise 18:00 i bekleyebiliriz tabii ...

Liste dışı için sorun yok .. ben gece de toparlarım bildirimleri ama listeler paylaşım alanına taşınacağı için çok geç saate kalmamalı .

Listede olup işte olanlar , kaçta eve dönüşleriniz ?

Nare83

kelebekolacam

mimu88

başka kim çalışıyordu listede olup ?

listemizi paylaştım ... şu an için 2. gözüküyoruz ... artık daktır beklerken falan telden girerim .. iyice şarj edeyim de

herkese kocaman tebrikler .. .tabii özellikle ilk raund u alan seferoğullarına ... ve gaza getiren seferbaşına

tellioğulları bence sizde bir tellibaşı edinin

hhahahaha nasıl kaçırdın
bu atıp tutuyo yok kaçırırım yok bilmem ney.
ozaman viyanadaydık,ben mezun olmustum esyları toplamıs dönüyordum.oda uzak bi yerde yaz kampındaydı.belkide bir daha göremiycektik birbirimizi zira ailem onaylamıyordu.
ulen dedim bunun gelip beni yolcu edecegi yok atladım trene akşamın bi vakti kampın yapıldıgı binanın altından aradım in laz uşağı aşağıdayım diye.anam bi baktım yalın ayak koşarak inmiş bu vakitte buraya nasıl geldin diye.
abla sen bunları okuma emi

benim evde olmam 6 yı buluyor.

ben oruç tutmuyorum cnm , yine sabahtan yaparım ben bildirimi mi

Bence de başımız olmadığından kaldık böyle ben kişileri bile tam bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…