RAMAZAN BİLDİRİSİ
Ramazanda daha önce buralarda değildim ama edindiğim bilgilere göre bildirim saatleri yukarı çekiliyor .
Biz kaptanlar yine en geç 20:00 de paylaşım alanında listelerimizi paylaşmalıyız .. eee bunun liste hazırlaması , kontrolü vs derken .. çok geçe kalmamalı tabii ... bende iftara yakın buralarda liste , bildirim peşinde koşmak istemem .
o yüzden bence takım içi bildirim saati en geç 17:00 olabilir ... az yukarı sarkabilir zaman zaman ... ama çokta sarkmasın .
Zaten o saate kadar ne sahur kalır ne bir şey ..hepsi erir gider ... işten gelecek olanlar var ... onlar listede ise 18:00 i bekleyebiliriz tabii ...
Liste dışı için sorun yok .. ben gece de toparlarım bildirimleri ama listeler paylaşım alanına taşınacağı için çok geç saate kalmamalı .
Listede olup işte olanlar , kaçta eve dönüşleriniz ?
Nare83
kelebekolacam
mimu88
başka kim çalışıyordu listede olup ?
bu atıp tutuyo yok kaçırırım yok bilmem ney.
ozaman viyanadaydık,ben mezun olmustum esyları toplamıs dönüyordum.oda uzak bi yerde yaz kampındaydı.belkide bir daha göremiycektik birbirimizi zira ailem onaylamıyordu.
ulen dedim bunun gelip beni yolcu edecegi yok atladım trene akşamın bi vakti kampın yapıldıgı binanın altından aradım in laz uşağı aşağıdayım diye.anam bi baktım yalın ayak koşarak inmiş bu vakitte buraya nasıl geldin diye.
abla sen bunları okuma emi
saatlerce şehrin sokaklarında dolaştık.ben ay ne romantik diye düşünürken oda bu kız şimdi nasıl geri dönecek ay ne çılgın diye düşünüyordu zannımca.işte ikizler ve koç burcu farkı.sonra koşarak nikah masasına mı gittiniiiizzzzay çok tatlı
betüşşşş kaçla mezun olmuştun ? hadi bakalım inşallah bu sefer hedefine en kısa sürede hep beraber varırız...
hadi betüşüm yine yeniden
betüş kaç klilo almış oldun cnm
hadi tekrar sarıl diyete 4*4 lük ve artık 68 görelim
Betulina şarj ol ve sahalara dön.şapkanı önüne koy düşün kararlı ve azimli ol.niyet çok önemli.sadece istek değil.
bak if diyeti için bile arada aç kalınan bölüm için sesli niyet edip bilinç altınıza msj gönderin ki vucut ona göre hareket etsin diyorlar.
saatlerce şehrin sokaklarında dolaştık.ben ay ne romantik diye düşünürken oda bu kız şimdi nasıl geri dönecek ay ne çılgın diye düşünüyordu zannımca.işte ikizler ve koç burcu farkı.
Kaptanicem adim üfürukcuye cikacak ayolcanım o sorun bende de devam ediyor .. şimdi sporu da bıraktım mecbur .. ramazan zaten hiç yapamam ...
yoksa kilo sıkıntı değil şükür koruyoruz bir şekilde .
ne yapsak ki ?
o işşşşşşşşşş bende şişşşşşşşşşşt diyosun yani not aldım bunu bir kenara
bu ara ramazan boyuNego le mortisiniz galiba ... bunları akşam not alayım .
Harbiden de başını yerdin seferoğullarının_AYNURA_ da senin
sen onu bunu bırakta şimdi , sahurda börek mi yiyeceksinnnnnnnnnn
Vayybenim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.babası bana dediki rızanla gelecekmisin yoksa kaçırayımmı.sonra ben onu lkaçırdım oda ayrı mevzu
Aynen benimde öylekatılıyorum ama ne hikmetse tam temizlik bitti diyosun arkana bi dönüyon ev yine tozlanmış çamaşırlar ben diyim ağrı sen de everest
Normalde kaynatıyorum, içine çubuk tarçın, zencefil, yarım limon koyuyorum kabuğu ile kaynadıktan sonra. Bugün de sapları içine iki salatalık maden suyu ve bor limon sıkarak blender dan çekip içtimYemek yaparke maydanoz saplarını atmadım kızlar ödem atmak ićin onu nasıl yapıyosunuz
Vayyyyyybu atıp tutuyo yok kaçırırım yok bilmem ney.
ozaman viyanadaydık,ben mezun olmustum esyları toplamıs dönüyordum.oda uzak bi yerde yaz kampındaydı.belkide bir daha göremiycektik birbirimizi zira ailem onaylamıyordu.
ulen dedim bunun gelip beni yolcu edecegi yok atladım trene akşamın bi vakti kampın yapıldıgı binanın altından aradım in laz uşağı aşağıdayım diye.anam bi baktım yalın ayak koşarak inmiş bu vakitte buraya nasıl geldin diye.
abla sen bunları okuma emi
Harikasın gerçektenKasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
saatlerce şehrin sokaklarında dolaştık.ben ay ne romantik diye düşünürken oda bu kız şimdi nasıl geri dönecek ay ne çılgın diye düşünüyordu zannımca.işte ikizler ve koç burcu farkı.
ben de erzuruluyum dadasim benimde oglum dadas oluyor ozaman:))kelebekolacam @begum75 benim henüz oğlum yok ama bir yanı dadaş inadı bir yanı laz uşağunun inadı acayip bir şey olur daaa
Babaya uyuyor ama kuzuben de erzuruluyum dadasim benimde oglum dadas oluyor ozaman:))
ahu senle yarisalimmi? yakin kilolardayizBen Ramazan'da sahur yapmadığım haftalar öğlen tartılcam sahur yaptığım haftalar akşama doğru tartılcam sonra gereksiz fazla fark diğer hafta yük oluyo.benimde hedefim bayrama altı görmek arkadaşlar
tebrikler canimKasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
walla bizde benim.memleketim agir basiyor kocamin memleketiyle ilgisi yokBabaya uyuyor ama kuzu
He hebende pattisli yapayım
aa pattis dedimdevorones geldi, veroo nasılsın gömüyon mu yine öğlenleri pattisleri
65 demişti Ağustos'un 27 sine iddialaştıkgörümcen kac olmazsın dediydiii
Tamamdır canımMerhabalar herkeslereYaklaşik 2 haftadir sinavlarim vardi yoktum o yüzden ... Bugün itibariyle sınavlarım bitti ben de geri geldiiiim
Ausencia Ablacım hedefim en az 10 kilo vermek yaz dönemi boyunca .. Belki ilerde sen de uygun görürsen listeye girip mezun olmak da istiyorum..
Sınav haftası boyunca gerçekten kötü beslendim.. Ama şimdi gidip tartıma pil alıcam ve yarın sabahtan itibaren başlıyorum hayırlısıyla
Veee ablacımAhu060812 ben spor listesine de girmek istiyorum... Spor yapabileceğim zamanım olucak çünkü
Ay ne çok konuştum neyse yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla tanişiz
Bence şimdi biraz geçmişe gideyim görüşmek üzere
Ok yarışalım artık engelim YOk tamamen diyet odaklıyım korkmalısın benceahu senle yarisalimmi? yakin kilolardayiz
65 demişti Ağustos'un 27 sine iddialaştık
Tamamdır canım
Ok yarışalım artık engelim YOk tamamen diyet odaklıyım korkmalısın bence
Hadi bakalım bu sayede sporu bi yere sıkıştırırsın bende Ramazan'da ne olacak bilemiyorumtamam canim varim tek korkum senden yana sen cok spor yapiyosyn benim cok fazla waktim olmuyor ama onuda basaracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?