Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

upppss işte büyük sıkıntı ben 7:30 8 e doğru evde olabiliyorum malum çok uzaklardayım :/

sonra koşarak nikah masasına mı gittiniiiizzzz ay çok tatlı

sonra koşarak nikah masasına mı gittiniiiizzzz ay çok tatlı
saatlerce şehrin sokaklarında dolaştık.ben ay ne romantik diye düşünürken oda bu kız şimdi nasıl geri dönecek ay ne çılgın diye düşünüyordu zannımca.işte ikizler ve koç burcu farkı.

betüşşşş kaçla mezun olmuştun ? hadi bakalım inşallah bu sefer hedefine en kısa sürede hep beraber varırız...

hadi betüşüm yine yeniden

betüş kaç klilo almış oldun cnm
hadi tekrar sarıl diyete 4*4 lük ve artık 68 görelim

Evet inşallah Ramazan da iyi gelecek bana. Geçen sene Ramazanda 2 kilo vermiştim, bu yıl 3 belki 4 versem süper olacak

Kaptanicem adim üfürukcuye cikacak ayol ) şşt bende sen merak etmeee

benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.babası bana dediki rızanla gelecekmisin yoksa kaçırayımmı.sonra ben onu lkaçırdım oda ayrı mevzu
Vayy
katılıyorum ama ne hikmetse tam temizlik bitti diyosun arkana bi dönüyon ev yine tozlanmış çamaşırlar ben diyim ağrı sen de everest
Aynen benimde öyle
Yemek yaparke maydanoz saplarını atmadım kızlar ödem atmak ićin onu nasıl yapıyosunuz
Normalde kaynatıyorum, içine çubuk tarçın, zencefil, yarım limon koyuyorum kabuğu ile kaynadıktan sonra. Bugün de sapları içine iki salatalık maden suyu ve bor limon sıkarak blender dan çekip içtim

Vayyyyyy
Kasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
Harikasın gerçekten

Ben sahurda mutlaka 5 bardak içerim suyu, iftarda da 5 bardak oldu iki litre işte :) sahurda haşlanmış yumurta, ceviz, peynir, zeytin, domates, salatalık yerim. Ekmek yemem genelde acıkmıyım diye.

11 de yatsam 2 de kalkıp sahur hazırlıycam, namazdı falan saat 4 olacak ve ben tekrar uyuyamam çünkü oğlum 4.30 ya da 5 de kalkıyor 3 saatlik uyku ile nolurum bilmem birde üç senedir hamilelik artı emzirme yüzünden oruç tutmuyordum. Allah yardımcım olsun

Merhabalar herkeslere Yaklaşik 2 haftadir sinavlarim vardi yoktum o yüzden ... Bugün itibariyle sınavlarım bitti ben de geri geldiiiim
Ausencia Ablacım hedefim en az 10 kilo vermek yaz dönemi boyunca .. Belki ilerde sen de uygun görürsen listeye girip mezun olmak da istiyorum..

Sınav haftası boyunca gerçekten kötü beslendim.. Ama şimdi gidip tartıma pil alıcam ve yarın sabahtan itibaren başlıyorum hayırlısıyla

Veee ablacım Ahu060812 ben spor listesine de girmek istiyorum... Spor yapabileceğim zamanım olucak çünkü
Ay ne çok konuştum neyse yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla tanişiz
Bence şimdi biraz geçmişe gideyim görüşmek üzere

bende pattisli yapayım
aa pattis dedimde vorones geldi, veroo nasılsın gömüyon mu yine öğlenleri pattisleri
He he tabisi kız . Canım ne isterse gömüom valaa. Sabah tartildim bu yemeyle 62 çıktım
.kizzz geceleri de yiyom ben hala da emziryrm bakam sen napan

görümcen kac olmazsın dediydiii
65 demişti Ağustos'un 27 sine iddialaştık
Tamamdır canım
ahu senle yarisalimmi? yakin kilolardayiz
Ok yarışalım artık engelim YOk tamamen diyet odaklıyım korkmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…