Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyetisyenimle konuştuk bu konuyu ben sahur yapamıyorum iftardan sonra arda yapamıyorum dedim o da metadan zayıflar dedi mutlak yemelisin yemeye calışacagim
Bu metadan metaya değişir canim.. mesala ben sahursuz tutarim her yil normal diyet gunlerimde veremedigim kiloyu veririm benim normalde 1 ayda 4 kilo verdigim gorulmez ...ama ramazanda veriyom ))

benimkini teyzesine sorun.inadı var ya öküzü öldürür.
O ne inatttt
Vayyy neler görüyorum okuyorum

Coook fark etmis kizlarla cekildigin fotoyla kiyaslarsak wawww yanii )

Ahu çok iyi görünüyorsun tebrikler cnm

Çok iyi görünüyorsun harika
Çok teşekkürler kızlar masumun dediği gibi beni sizler varettiniz
Ben sistemi tam bilmediğim için kusura bakma, perşembe akşamının sporları eklenmiyor mu puanlamaya?
Enson senin 95 dk sporunu ekledim sanırım toplamda eksik mi var

Çok teşekkürler kızlar masumun dediği gibi beni sizler varettiniz

Enson senin 95 dk sporunu ekledim sanırım toplamda eksik mi var
Dün akşamki sanırım cümlenin çokluğundan karışmış bir saat yürüyüş de vardı sanırım günlerden birisi de arada kaynamış galiba etiket hatası yaptım o da sıkıntı değil.

Bu arada fotoğrafı da şimdi gördüm, mükemmel. Daha da güzelleri gelri inşallah ağustos a varmadan, beremezsin diyenlere inat.

Çok haber gelmezse konyaaltından babamı yollarım konum at hülya bacım

Artınında eksi olacağı günlere diyelim ...ne diyelim
Depo bir ki depo bir ki..ayyy neleri saklamisim eski verdigim esyalarin bile kullanim klavuzlari duruyordu...10 koca cop poseti diyeyim

Kiyafetlerinin tamamini heryil kuculdukce veriyorum..sadece ilk dogdugunda giydikleri duruyor..kendiminkileri de veriyorum her yil..sadece mama sandalyesi araba koltugu ve kangurusu duruyordu..Ata cok mutlu kuzeni kullanacagi için..

Bu metadan metaya değişir canim.. mesala ben sahursuz tutarim her yil normal diyet gunlerimde veremedigim kiloyu veririm benim normalde 1 ayda 4 kilo verdigim gorulmez ...ama ramazanda veriyom ))
Banada öyle geliyor ama benim diyetisyeni inandıramadım gitti durup durup nasil yanı yemiyormusun diyip durdu deniyecegim ama kendimi biliyorum ilk günler hazırlar yerim sona doğru sadece eşime hazırlar yatarım

Son düzenleme:

Canım benim bir günüm daha vardı yarım saat cardio yarım saat yer hareketleri şeklinde

Bu arada sanaaa wowww diyorummmm mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…