sagolasın canımcım0 zamannnn dannnns
çok sevindim canım ...tek bir ürün mü yoksa parça ürün satışı mı ? yurt dışına olacak bir de değil mi ?
hadi hayırlı cancağızmmmmmm
masallah supanallah. allah anali buyutsun canimSelam, dün yine hala oldum. Yumuk yumuk kızımız, bal bal :) onu görmeye gittim geldim. Oruç şükür iyi gidiyor, acıktım başım dönüyor ama o kadar da oluryemek hazırlıyorum. Menüm ayran çorbası, karnı yarık, pirinç pilavı, salata. Patlıcanları fırında kızartıp atmıştım buzluğa , yağda değil çorba + salata +karnıyarık yeter bana
Hahaha
sagolasın canımcım
makine parçası diyelim canım. spesifik bir parçası.
evet yurtdışı satış uzmanı olarak başladım.
3 aya kadar fuar ya da müşteri ziyaretleri başlayabilir.
kendime güzel bi hedef koyayım ben.
min 65 gibi
Hahahayemek hazirligi )) bi semiz otu doğramam kaldi )
Hahahayemek hazirligi )) bi semiz otu doğramam kaldi )
yok artık.
Allah alllaaaaaaaaaaaaah alem görmedi böyle alımlı satış uzmanı desinler
ben de bir markete çıkayım ... sonra mutfak ... semizotu semizotu dediniz sabah beri ... onu da alayım bari ..
Sağol canım aminmasallah supanallah. allah anali buyutsun canim
Aynen canım, yemek yediğim saatlerde midem gurulduyor :)canım sabır .. ilk gün biraz baş ağrısı normaldir .. hele ki sen 3 yıl ara vermişsin .. ne oluyor yemekler nerde diyor şu an bedenin ?
aus ramazanda yemek istedigin listesin fotosunu cektim)
bu arada sabahtam beri on kez tartildim 600 gr eksik dune gore:))
birde ben corba kalorisi almayip ana yemeklerden az az koyup salata ile ekmeksiz yesem nasil olur
Aynen canım, yemek yediğim saatlerde midem gurulduyor :)
Ya cidden vücut düzeni değişince bir şaşırıyor .. hoş o yeni düzene de alışıyor da..
ben kendimi bildim bileli geç yatarım , yatana kadar da git gel yerim bir şeyler .. o yüzden ramazanda sahur da hiç rahatsılık çekmezdimeee alışığım ye ye uyu ...
Dün sahurdan sonrası resmen işkence oldu . uyuyamadım .. o açlıktan gelen ses benzeri bu kez rahatsılıktan .
Ki çokta yemedim yazmıştım dün sahurumu .
Ayagım iyleşmediKedibochi canım döndüğünde de mutlaka yaz bize ..ilk gününü çok merak ediyorum ...
Nego canım hayırlı olsun .. Rabbim sağlıklı sıhhatle .. huzurla büyümesini nasip etsin .
Nare83 banu ya demek 3.üz olacağız sanıyorlar kesin istemem diyende de denizdir .
Çok tatlılar ya cevaba bak ...
Bu arada yediklerinle midenin durumu sanaa kocamannnn bir silkelenme olsun .... bize gelmiyor o şeyler.
Sen sağlıklı ıf yapacaksın bu kesin ... çok yesende diyete uygun şeyler yiyeceksin
kelebekolacam canım yazı çok faydalı cidden , ama peynirsiz asla ... sahurda ilk ve tek aklıma o gelir ya .
ecemavi kolay gelsin canım .. menü de yok yok maşallah .Benim sana net tavsiyem (uyarsan yüzün güler , uymazsan tartı küser )
Mercimek çorbası bir kepçe ... patlıcan oturtma ve semizotu salatası bol .. pilav mantı yok ama 1 dlm ekmek tb / kepek tüket .
Sahura kadar arada bir yerde 1-2 çatal tatlının tadına bak ... biraz meyve ..oldu bitti işte .. lütfen mantı pilav sarma .. bunları yeme
ErSeSi canım Allah kabul etsin de , sende keteli başlangıçlar yapmışsın sahurda :) umarım bundan sonrası için tutabilirsin kendini . bir de sabahta yarım poğaça gördüm .. hiç bir şekilde sabaha bu tarz hamur işleri başlamıyoruz o ayrı da hele de pastane poğaçası ise ... onun yerine 3 dlm ekmek yeseydin keşke .
@koza16 68 iyiymiş:) gr almışsın sadece ... peki epey yedin mi tatlım ? yedin de almadıysan çok iyi
ada81 ilahi ne güldürdün beni okurken şu kaknem suratsız halimle .... ne güzel yerden girmişsin eşini kaldırmak için .
kim vardı başka gördüğüm ... @NefsEfser @irmae uyanlar var daha aramızda herhalde gelmeyen ....
hah unutmadan @Metben merhabalar ... 6.takım bizim kardeş takımımız ... Yaşanan sorun halledilmeyecek gibi değildir kaptanınızla diye umuyorum .
ben baktım kendi istediği ile ayrıldı notun düşülmüş , bu durumda tekrar eski takımında dahil herhangi bir takımla 6 boy boyunca listede olup yrışamazsın zaten ..
dilersen tabii ki de sohbetlerimize katılabilirsin .....
Evet, vücut ne verirsen ona alışıyor, ilk günler başım ağrır benim hep. Birde herkesin tansiyonu düşer benim çıkar oruç tutarken. Sahurda bende içtiğim sudan uyuyamıyorum :)Ya cidden vücut düzeni değişince bir şaşırıyor .. hoş o yeni düzene de alışıyor da..
ben kendimi bildim bileli geç yatarım , yatana kadar da git gel yerim bir şeyler .. o yüzden ramazanda sahur da hiç rahatsılık çekmezdimeee alışığım ye ye uyu ...
Dün sahurdan sonrası resmen işkence oldu . uyuyamadım .. o açlıktan gelen ses benzeri bu kez rahatsılıktan .
Ki çokta yemedim yazmıştım dün sahurumu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?