Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

0 zamannnn dannnns

çok sevindim canım ... tek bir ürün mü yoksa parça ürün satışı mı ? yurt dışına olacak bir de değil mi ?

hadi hayırlı cancağızmmmmmm
sagolasın canımcım
makine parçası diyelim canım. spesifik bir parçası.
evet yurtdışı satış uzmanı olarak başladım.

3 aya kadar fuar ya da müşteri ziyaretleri başlayabilir.
kendime güzel bi hedef koyayım ben.
min 65 gibi

masallah supanallah. allah anali buyutsun canim

Allah alllaaaaaaaaaaaaah alem görmedi böyle alımlı satış uzmanı desinler

Hahahayemek hazirligi )) bi semiz otu doğramam kaldi )

ben de bir markete çıkayım ... sonra mutfak ... semizotu semizotu dediniz sabah beri ... onu da alayım bari ..

Hahahayemek hazirligi )) bi semiz otu doğramam kaldi )

Allah alllaaaaaaaaaaaaah alem görmedi böyle alımlı satış uzmanı desinler

ben de bir markete çıkayım ... sonra mutfak ... semizotu semizotu dediniz sabah beri ... onu da alayım bari ..
yok artık.
ben de eşime akşama semiz otu salatası yapacaktım iftara.
kopyeciler siziiii

ivit ivit en bi alımlısı ben olucimm ben b en benn

aus ramazanda yemek istedigin listesin fotosunu cektim)
bu arada sabahtam beri on kez tartildim 600 gr eksik dune gore:))
birde ben corba kalorisi almayip ana yemeklerden az az koyup salata ile ekmeksiz yesem nasil olur

Şimdi çorba içmeyeyim .. ekmekte yemeyeyim mi diyorsun ?
yok olmaz
Çorba ile başla .. ister ekmekle 1 dlm devam et ..ister ekmeksiz ..

Midene hafif bir şeyler girmeli iftarda ..

su hurma .. ardından yiyebileceğin hafif , mideni yormayacak az yağlı .. o yüzden çorba diyoruz genelde .

Aynen canım, yemek yediğim saatlerde midem gurulduyor :)

Ya cidden vücut düzeni değişince bir şaşırıyor .. hoş o yeni düzene de alışıyor da..

ben kendimi bildim bileli geç yatarım , yatana kadar da git gel yerim bir şeyler .. o yüzden ramazanda sahur da hiç rahatsılık çekmezdim eee alışığım ye ye uyu ...

Dün sahurdan sonrası resmen işkence oldu . uyuyamadım .. o açlıktan gelen ses benzeri bu kez rahatsılıktan .
Ki çokta yemedim yazmıştım dün sahurumu .

Ben de açlık gürültüsünü çekmeye razıyım
din nefes alamadım ya
koltuğa yapışma modunu tercih ederim ahahass

Ayagım iyleşmedi
)bende eve giriştim sil süpür toz al ufaklığı yıkadım çamaşır yıkandı derken kanepeye kendimi zor attım yemegim dünden hazırlayıp dolaba koymuştum eltim aradı bizde iftarı açalım dedi bende yemegım var sağol dediysemde ilk gün beraber olalalım dedi bende yemeği alır oraya giderim artık

Herkese hayırlı ramazanlar :) Bir süredir yoğundum gelemedim ama burdayım sonunda
Bu sabah 63,1 çıktım diyete dikkat edemediğim bir dönemdi.
Bu gece niyet etmek istiyorum ama sahurda ne yemeliyim konusunu çözemedim siz nasıl yapacaksınız bi tost doamtes salatalık falan mı yapauım ne önerirsiniz bana :)

Evet, vücut ne verirsen ona alışıyor, ilk günler başım ağrır benim hep. Birde herkesin tansiyonu düşer benim çıkar oruç tutarken. Sahurda bende içtiğim sudan uyuyamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…