Sağol canım amin :)Nego canım hayırlı ugurlu bir evlat olsun annesine babasına benim yerime kokla miniği
bende 2. ogünümü yedim günü kapattım
kahvaltıya kadar 15_16 saat açlığımı olacak ,çok zorladım canım migdemi 3 dlm börek bile yiyemez hale gelmiş zavallıçık
Ayagım iyleşmedi
)bende eve giriştim sil süpür toz al ufaklığı yıkadım çamaşır yıkandı derken kanepeye kendimi zor attım yemegim dünden hazırlayıp dolaba koymuştum eltim aradı bizde iftarı açalım dedi bende yemegım var sağol dediysemde ilk gün beraber olalalım dedi bende yemeği alır oraya giderim artık
Herkese hayırlı ramazanlar :) Bir süredir yoğundum gelemedim ama burdayım sonunda
Bu sabah 63,1 çıktım diyete dikkat edemediğim bir dönemdi.
Bu gece niyet etmek istiyorum ama sahurda ne yemeliyim konusunu çözemedim siz nasıl yapacaksınız bi tost doamtes salatalık falan mı yapauım ne önerirsiniz bana :)
Herşeyi dünden ayarladım güzel bir sofra için ama bozuldu...3 dlm CİK de bari ..banu yahu 3 dlm börek az mı ? yanında da onca mercimek köftesi .. kim yese şişerdi zaten ...
Hadi sende bende çıkalım markete sağlıklı şeyler alalım , bir daha da öyle cız denemeleri yok
canım ayağının iyileşmesi içi sürekl açıkta kalması gerek , ayakkabı terlik çorapla temas etmeyecek .
ilk iftarda evde olamayı seviyorum ben ya .
Size hayırlı elticikli iftarlar :))))
canım hoş geldin tekrar ... şu an kafam 1500 :) seninle beraber gelenkoza16 ..seninle beraber kaybolup geri geldi ... onunda kilosunu ekleyeceğim unutmazsan senin de ...
Sahurda kahvaltıdan şaşma ablacım .. ha yağsız tost olur domates boool yeşillik ... ama hamur işi vs kızartma cız coz caz
tamam canim oyle yapayim o zaman ekmek olmasa da olur. corba mutlaka icerim cok sagolŞimdi çorba içmeyeyim .. ekmekte yemeyeyim mi diyorsun ?
yok olmaz
Çorba ile başla .. ister ekmekle 1 dlm devam et ..ister ekmeksiz ..
Midene hafif bir şeyler girmeli iftarda ..
su hurma .. ardından yiyebileceğin hafif , mideni yormayacak az yağlı .. o yüzden çorba diyoruz genelde .
Gecmis olsun canim ...İnanılmaz halsizim dün öğleden sonra fenalastim hala öyleyim
Bii geçmişe bakayım.
Yaaa ne güzel Allah anneli babalı büyütsünSelam, dün yine hala oldum. Yumuk yumuk kızımız, bal bal :) onu görmeye gittim geldim. Oruç şükür iyi gidiyor, acıktım başım dönüyor ama o kadar da oluryemek hazırlıyorum. Menüm ayran çorbası, karnı yarık, pirinç pilavı, salata. Patlıcanları fırında kızartıp atmıştım buzluğa , yağda değil çorba + salata +karnıyarık yeter bana
Of ablam hem de ne yedim yaa@Sherrysherrylady canım döndüğünde de mutlaka yaz bize ..ilk gününü çok merak ediyorum ...
Nego canım hayırlı olsun .. Rabbim sağlıklı sıhhatle .. huzurla büyümesini nasip etsin .
Nare83 banu ya demek 3.üz olacağız sanıyorlar kesin istemem diyende de denizdir .
Çok tatlılar ya cevaba bak ...
Bu arada yediklerinle midenin durumu sanaa kocamannnn bir silkelenme olsun .... bize gelmiyor o şeyler.
Sen sağlıklı ıf yapacaksın bu kesin ... çok yesende diyete uygun şeyler yiyeceksin
@kelebekolacam canım yazı çok faydalı cidden , ama peynirsiz asla ... sahurda ilk ve tek aklıma o gelir ya .
@ecemavi kolay gelsin canım .. menü de yok yok maşallah .Benim sana net tavsiyem (uyarsan yüzün güler , uymazsan tartı küser)
Mercimek çorbası bir kepçe ... patlıcan oturtma ve semizotu salatası bol .. pilav mantı yok ama 1 dlm ekmek tb / kepek tüket .
Sahura kadar arada bir yerde 1-2 çatal tatlının tadına bak ... biraz meyve ..oldu bitti işte .. lütfen mantı pilav sarma .. bunları yeme
ErSeSi canım Allah kabul etsin de , sende keteli başlangıçlar yapmışsın sahurda :) umarım bundan sonrası için tutabilirsin kendini . bir de sabahta yarım poğaça gördüm .. hiç bir şekilde sabaha bu tarz hamur işleri başlamıyoruz o ayrı da hele de pastane poğaçası ise ... onun yerine 3 dlm ekmek yeseydin keşke .
koza16 68 iyiymiş:) gr almışsın sadece ... peki epey yedin mi tatlım ? yedin de almadıysan çok iyi
@ada81 ilahi ne güldürdün beni okurken şu kaknem suratsız halimle .... ne güzel yerden girmişsin eşini kaldırmak için .
kim vardı başka gördüğüm ...Nefs Efser irmae uyanlar var daha aramızda herhalde gelmeyen ....
hah unutmadan @Metben merhabalar ... 6.takım bizim kardeş takımımız ... Yaşanan sorun halledilmeyecek gibi değildir kaptanınızla diye umuyorum .
ben baktım kendi istediği ile ayrıldı notun düşülmüş , bu durumda tekrar eski takımında dahil herhangi bir takımla 6 boy boyunca listede olup yrışamazsın zaten ..
dilersen tabii ki de sohbetlerimize katılabilirsin .....
Kısmet böyle oldu artık öyle ya da böyle misafir bereketiyle gelir dedim geçtim. Valla ben yarıa hazırım da bünye sahurunda alınca artı çıktı bugün öğleden sonra canım sıkıldı biraz halbuki bunu hesaplayıp akşamı çook hafif geçiştimiştim.irmae rakibemm nasılsın hazır mısın? Kapismaya
Misafirlerine bende çok kızdım mantıksız ve düşüncesiz davranmislar..
Ramazan özel bir ay tutanin tutmayana ,
Tutmayaninda tutana saygı duyması gerekiyor..
@Sherrysherrylady canım döndüğünde de mutlaka yaz bize ..ilk gününü çok merak ediyorum ...
Nego canım hayırlı olsun .. Rabbim sağlıklı sıhhatle .. huzurla büyümesini nasip etsin .
Nare83 banu ya demek 3.üz olacağız sanıyorlar kesin istemem diyende de denizdir .
Çok tatlılar ya cevaba bak ...
Bu arada yediklerinle midenin durumu sanaa kocamannnn bir silkelenme olsun .... bize gelmiyor o şeyler.
Sen sağlıklı ıf yapacaksın bu kesin ... çok yesende diyete uygun şeyler yiyeceksin
@kelebekolacam canım yazı çok faydalı cidden , ama peynirsiz asla ... sahurda ilk ve tek aklıma o gelir ya .
@ecemavi kolay gelsin canım .. menü de yok yok maşallah .Benim sana net tavsiyem (uyarsan yüzün güler , uymazsan tartı küser)
Mercimek çorbası bir kepçe ... patlıcan oturtma ve semizotu salatası bol .. pilav mantı yok ama 1 dlm ekmek tb / kepek tüket .
Sahura kadar arada bir yerde 1-2 çatal tatlının tadına bak ... biraz meyve ..oldu bitti işte .. lütfen mantı pilav sarma .. bunları yeme
ErSeSi canım Allah kabul etsin de , sende keteli başlangıçlar yapmışsın sahurda :) umarım bundan sonrası için tutabilirsin kendini . bir de sabahta yarım poğaça gördüm .. hiç bir şekilde sabaha bu tarz hamur işleri başlamıyoruz o ayrı da hele de pastane poğaçası ise ... onun yerine 3 dlm ekmek yeseydin keşke .
koza16 68 iyiymiş:) gr almışsın sadece ... peki epey yedin mi tatlım ? yedin de almadıysan çok iyi
@ada81 ilahi ne güldürdün beni okurken şu kaknem suratsız halimle .... ne güzel yerden girmişsin eşini kaldırmak için .
kim vardı başka gördüğüm ...Nefs Efser irmae uyanlar var daha aramızda herhalde gelmeyen ....
hah unutmadan @Metben merhabalar ... 6.takım bizim kardeş takımımız ... Yaşanan sorun halledilmeyecek gibi değildir kaptanınızla diye umuyorum .
ben baktım kendi istediği ile ayrıldı notun düşülmüş , bu durumda tekrar eski takımında dahil herhangi bir takımla 6 boy boyunca listede olup yrışamazsın zaten ..
dilersen tabii ki de sohbetlerimize katılabilirsin .....
Bir buçuk saate yakınBizde 47 dakkika kaldı sizde durumlar nasıl
Nasıl geçti misafirBir buçuk saate yakın
3 dlm CİK de bari ..banu yahu 3 dlm börek az mı ? yanında da onca mercimek köftesi .. kim yese şişerdi zaten ...
Hadi sende bende çıkalım markete sağlıklı şeyler alalım , bir daha da öyle cız denemeleri yok
canım ayağının iyileşmesi içi sürekl açıkta kalması gerek , ayakkabı terlik çorapla temas etmeyecek .
ilk iftarda evde olamayı seviyorum ben ya .
Size hayırlı elticikli iftarlar :))))
canım hoş geldin tekrar ... şu an kafam 1500 :) seninle beraber gelenkoza16 ..seninle beraber kaybolup geri geldi ... onunda kilosunu ekleyeceğim unutmazsan senin de ...
Sahurda kahvaltıdan şaşma ablacım .. ha yağsız tost olur domates boool yeşillik ... ama hamur işi vs kızartma cız coz caz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?