Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende 2. ogünümü yedim günü kapattım
kahvaltıya kadar 15_16 saat açlığımı olacak ,çok zorladım canım migdemi 3 dlm börek bile yiyemez hale gelmiş zavallıçık

3 dlm CİK de bari ..banu yahu 3 dlm börek az mı ? yanında da onca mercimek köftesi .. kim yese şişerdi zaten ...

Hadi sende bende çıkalım markete sağlıklı şeyler alalım , bir daha da öyle cız denemeleri yok

canım ayağının iyileşmesi içi sürekl açıkta kalması gerek , ayakkabı terlik çorapla temas etmeyecek .
ilk iftarda evde olamayı seviyorum ben ya .
Size hayırlı elticikli iftarlar :))))

canım hoş geldin tekrar ... şu an kafam 1500 :) seninle beraber gelen koza16 ..seninle beraber kaybolup geri geldi ... onunda kilosunu ekleyeceğim unutmazsan senin de ...

Sahurda kahvaltıdan şaşma ablacım .. ha yağsız tost olur domates boool yeşillik ... ama hamur işi vs kızartma cız coz caz

Ben alışverişe çıkıyorum güzeller ...

6 gibi ancak gelirim .. sonra mutfak telaşı .. sonra iftar öncesi baygınlık ... sonra iftar ..sonra iftar sonrası baygınlık

Aralarda ce cö derim inşallah ... yoksa sahurlarız nasipse buralarda

Herşeyi dünden ayarladım güzel bir sofra için ama bozuldu...
bu yine iyi ausum eskiden olanları ben sana anlatmıyayım hiç...

tamam canim oyle yapayim o zaman ekmek olmasa da olur. corba mutlaka icerim cok sagol

İyi günler canım takımım.canım arkadaşlarım...bize arkadaşlardaydık dün bugün bize geldik yine onlara sonra tekrar bize şimdi de gezmeye gidiyoruz...kv yok ya geziyoz tozuyoz ohhh sefamız olsun...
Menüme geldiydekse yazayım.çok da uyamadım İFe...dün de bugünde...
Dünü menüsü

11.30 2yumurta
2dilim ekmek
Domates
Peynir
1dilim baklava(63 görünce yiycektim dolapta saklamıştım)

17.30 domates
Peynir
Salam

Akşam misafirler gecikimce geç oldu

19.30 2parça tavuk
Domates
Peynir

20.30 semaver çayı 1dilim tiramisu
3.5lt su
3yeşil çay
30dəqiqə spor

Bugün

9.30 2dilim salam
Peynir
Domates
2dilin ekmek
Domates
Salatalık

Ara:erik pro bar

14.00 menem
1dilim ekmek
Salatalık

18.00
2parça tavuk
Domates

Şimdilik 2.5lt su
3yeşilçay

Yaaa ne güzel Allah anneli babalı büyütsün

Of ablam hem de ne yedim yaa Ufak bir örnek vereyim pazartesi,salı gece 11 de süt,cici bebe ve çilek karışımlı püre yapıp yedim ama pişman değilim çok güzeldi

Kısmet böyle oldu artık öyle ya da böyle misafir bereketiyle gelir dedim geçtim. Valla ben yarıa hazırım da bünye sahurunda alınca artı çıktı bugün öğleden sonra canım sıkıldı biraz halbuki bunu hesaplayıp akşamı çook hafif geçiştimiştim.

Yok kaptanım uyumak yok. Kalktım sabah, akşam haber gelince geç saat diye yapamamıştım bi süpürdüm sildim evi banyoyu falan temizledim bu sefer terledim hadi bi duş al, yoğurt mayala derken misafirler geldi. Onları uğurladım şimdi de yolda iftara arkadaşlara giderken hemen geçmişe daldım bi anı yakaladım. Yoksa uyumak yok, metabolizma çalışsın. Sahur +200 getirdi zaten

dilim var dilim var :) bizim dlm ler iki parmak kalınlığında
yani normalde 1 dlm kare kesildiğini düşünürsek, börekçık te denilebilecek em kıvamda yediğim miktar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…