Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

_AYNURA_ harbiden iyi yemişsin ...bütün hafta artı temizlemekle cebelleşeceksin sanki ... pazarı güzel atlat bari .

Nare83 bugün güzelmiş .. ancak paklar börekleri ...3 dlm :)))

koza16 cicibebye sürekli kilo ALMAK isteyenler ölümünde rastlıyorum tavsiye olarak .. demek kaçamaklara 2-3 kilo alarak cevap vermiyorsun ...güzeeeeel .

Efser bizde an itibarıyla 46 dk var canım

irmae az önce tartıldım bende şu açlıkla ne göreceğim diye ... dün sabahla aynı çıktı :) şöyle bir 700-800 yalancı eksi görürüm diyordum :)

Hoşbuldum kaptanım :)
Meyve de olabilir belki meyve ve yopurt yerim sadece :)

Sabah: Yulaf ezmesi(içine kuru elma koydum)
Öğle: Tavuk salatası+yoğurt
Akşam:Taze fasulye+yoğurt+salata
Suyu hesaplayamadım
Spor: 50+50 squat, 50 mekik, 50 de adını şu an hatırlayamadığım bi bacak hareketi+ 1 saat yürüyüş

Merhaba kizlar hafif bas agrim var dinleniyorummm susuz kaldi vucud belli )

Iftar menu
1 adet suda beklemis kayisi
2 yk bulgur pilavi
Yarim tabak z.yagli yesil fasulye
1 kase semizotlu cacik
1 parca pide ( serce parmak kadardi )

3 dilim kavun
10 adet kiraz

Su anca 2.lt olur sahurdada içerim Ausencia spor yok ..

Ben bugün niyet etmeden oruclu gibi tutum kızlar ....
Sahurda
1 yumurta
1 k.k peynir
3 köz biber domates salatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 etli biber 1 patlıcan dolma
3 kaşık zeytin yağlı fasülye
1 hurma
Lokma vardı tabiki yemedim
2 bardak çay içtim

Sağol canım amin
A ha ha
Benim büyük oğlum da ısrarla kız kardeş istiyor sanki garantisi var Yok oğlum biz 4 kişilik bir aileyiz yeter diyorum, hayır 5 kişi olalım niye kardeşim erkek oldu diyor
Eflalim Nebil hayırlı uğurlu olsun mis gibidir o şimdi ya
Bizim bebelerinde oruçlu duası Allah ım innnnnşaaaalllaaaah bi erkek kardeşimiz olur 2 kız bi oğlan ya oğlan yanına arkadaş arıyo adı Bile hazır yıllardır oğlumun adı Emirhan Bebek olursa da Eyüphan koyacakmış

Aynen cnm merkezi olmasa bende yakarım.
cidden dönüyorum ya nefret geldi üşümekten
Kizlar normal guya bizde bu yil osmaniyeye tayin cikinca ne sevinmistim artik isinacam diye her yil buralar kavrulurmus bu donemde simdi kapi pencere kapali oturuyoz normal degil havalar...

Evet cnm inşallah , ben pko yum aslında ama 6 yıldır çok düzenli oluyorum
Glisemin endeksci olayını öğrenip kilo verince düzeldi regli lerim arada bir mevsimsel değişiklik oluyor işte
Benimde sürekli polip oluşuyor kürtajla alıyolar ondan düzensiz şuanda resmen cıltırtı beni karın agrısı var üşüyorum ama ortada yogun bir durum yok şişip şişip duruyorum bu sabah 400 gr artıydı tartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…