canım hoş geldin tekrar ... şu an kafam 1500 :) seninle beraber gelenkoza16 ..seninle beraber kaybolup geri geldi ... onunda kilosunu ekleyeceğim unutmazsan senin de ...
Sahurda kahvaltıdan şaşma ablacım .. ha yağsız tost olur domates boool yeşillik ... ama hamur işi vs kızartma cız coz caz
Adete yakın vucüt ısısı düşer eli kulagındadır sitres yapma kuzum gelirçok üşüyorum yanefret geldi üşümekten, regli de gelmedi sinir oldum korkuyor insan ihtimal olmasida
Ausencia börekler erimiş gibi görünüyor ama sabah belli olur
banu ankara soguk kardesim aksamlari kombi yaktikalrini soyledi. yaz bi turlu gelmedi.çok üşüyorum yanefret geldi üşümekten, regli de gelmedi sinir oldum korkuyor insan ihtimal olmasida
Ausencia börekler erimiş gibi görünüyor ama sabah belli olur
Adete yakın vucüt ısısı düşer eli kulagındadır sitres yapma kuzum gelir
Ben tartildim aldigim serumdanmidir nedir arti ciktim azicikkktartilan varmi ben iftara 15 dk kala tartildim dun sabahla 700 gr eksi fark var
banu ankara soguk kardesim aksamlari kombi yaktikalrini soyledi. yaz bi turlu gelmedi.
Eflalim Nebil hayırlı uğurlu olsun mis gibidir o şimdi yaSağol canım amin
A ha ha
Benim büyük oğlum da ısrarla kız kardeş istiyor sanki garantisi varYok oğlum biz 4 kişilik bir aileyiz yeter diyorum, hayır 5 kişi olalım niye kardeşim erkek oldu diyor
Ben tartildim aldigim serumdanmidir nedir arti ciktim azicikkk
Kizlar normal guya bizde bu yil osmaniyeye tayin cikinca ne sevinmistim artik isinacam diye her yil buralar kavrulurmus bu donemde simdi kapi pencere kapali oturuyoz normal degil havalar...Aynen cnm merkezi olmasa bende yakarım.
cidden dönüyorum ya nefret geldi üşümekten
Benimde sürekli polip oluşuyor kürtajla alıyolar ondan düzensiz şuanda resmen cıltırtı beni karın agrısı var üşüyorum ama ortada yogun bir durum yok şişip şişip duruyorum bu sabah 400 gr artıydı tartıEvet cnm inşallah , ben pko yum aslında ama 6 yıldır çok düzenli oluyorum
Glisemin endeksci olayını öğrenip kilo verince düzeldi regli lerim arada bir mevsimsel değişiklik oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?