takıma japon yapıstırıcısı sür gelen gidemesin
hmmm aklima gelmemisti bak..Safisim not et lutfen..bir adet japon yapistiricisi...meyvis gibi yerinde duramayanlara kullanalim
gülüm annemde diyor zaten sürekli diyet yaptın ondan böyle oldun die..
sanırım haklı yemedim ac gezdim gezdim sonra birden tıkabasa yedim vee yine ac gezdim sonuc midem mahvoldu..
bundan sonra sağlıklı beslenicem sağlığım için mecburmm
ayy bana kemerde taksanız halatta taksanız sabit duramama ki
3 topiğe yetişiom ee bide telefon gelio
asosyal olunca teknoloji yardıma kosuyor
aaaa olmadı şimdi bana olmazzz ben pır pırım sabit duramam yıkarm takımı sonra paylasım patlaması olur takımı yarısmadan atarlar siz astınız kendinizi die
pir pir mirpir olmuyor...herkesi takimda tutmam lazimseninde nereni yakalarsan orayi sabitleriz
Ganfedim gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn:79::79:
olabilir meyvem..sen sok diyetler cok yaptin..ondan migden mahfolmus olabilir...saglikli beslenme gibisi varmi..insanin hem vicudu rahat oluyor hemde ruhu vallahi..
ay ay ay ölürüm bu ne guzel karsilama canim kaptanim . anca yazabildim ya tam actim oglum uyandi bisey yazamadan kalktim.ama simdi hepinize candan bir gunaydiiiiiiinbide kocaman öpücük
nasılsa acelemde yok zayıflamak gibi bi yere yetişecek değilim sonucda düğün vs de yok ee bu durumda neden kendimi zora sokayımmm
ama kilo veremiyorum die atmayın beni takımdam karagümrük gibi yakarım hepinizi
kızlar yazlık ayakkabım yokdu dün pola... gittim benim ayagıma onlar rahat oluyor hele şu beş noktalı varya süper rahat dün bi siyah ayakkabı bi de açık kahve terlik aldım çocuklarada birer spor ayakkabı kızımada yazlık penyeler aldım yani tuzlandım geldim
kızlar yazlık ayakkabım yokdu dün pola... gittim benim ayagıma onlar rahat oluyor hele şu beş noktalı varya süper rahat dün bi siyah ayakkabı bi de açık kahve terlik aldım çocuklarada birer spor ayakkabı kızımada yazlık penyeler aldım yani tuzlandım geldim
güle güle giy doğacımm..ayaklarınızda üzerlerinizde paralansın :)))
benimde babet ve sandelet almam lazımm zayıflayınca ayaklarımda küçüld 37 ler büyük geliyor artık kardeşime verdim bi kac taneyi zaten yeni bişiler lazım banaaama bende çeyizlerle tuzlanıom şu sıraa
hmmm aklima gelmemisti bak..Safisim not et lutfen..bir adet japon yapistiricisi...meyvis gibi yerinde duramayanlara kullanalim
pir pir mirpir olmuyor...herkesi takimda tutmam lazimseninde nereni yakalarsan orayi sabitleriz
:96::96::96::96::96::96::96:
önemli noktaardan tutmayın lütfennn
yakalayin polis amcalar karagumrukun faili bulundu
ayyy düğün müyün yok ki ortada isteme bile yok ben uğrasıp duruyorummmolsun canim aliver gitsin sunun surasinda dugun gelip catti demi daha biz gobecikler atacagiz dugunde
kiz meyveyi yapistiramazsin . elini tutsan ayaklari oynuyor
kocaman mucuk yetmez gel bi sarılayımmmm
gule gule eskidin insallah..bende kendime daha birsey almadim...isyerinde uniformam oldugu icin kiyafet sorunum yok allahtan...ama haftasonu icin kendime iki tane thsirt almistim..biri kirmizivazgecilmez renklerimden birisi...biride kahve rengi....tr gidene kadar almayida dusunmuyorumm...hele bir fazlaliklardan kurtulim ne ciciler alicammmmm
yok kız artık şöyle çalıyor dırı dırı dırrırııııı dırıdıtenefus zili caldi dogacim sen duymadin galibabak dinle..lingili lingi lingggggg
ikiz tepeler:96::96::96::96::96::96::96:
önemli noktaardan tutmayın lütfennn
iyi etmissin canim resim koyada bakalim ayakkabilara . merakliyim ben gormezsem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?