Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olabilir meyvem..sen sok diyetler cok yaptin..ondan migden mahfolmus olabilir...saglikli beslenme gibisi varmi..insanin hem vicudu rahat oluyor hemde ruhu vallahi..

olabilir meyvem..sen sok diyetler cok yaptin..ondan migden mahfolmus olabilir...saglikli beslenme gibisi varmi..insanin hem vicudu rahat oluyor hemde ruhu vallahi..

nasılsa acelemde yok zayıflamak gibi bi yere yetişecek değilim sonucda düğün vs de yok ee bu durumda neden kendimi zora sokayımmm
ama kilo veremiyorum die atmayın beni takımdam karagümrük gibi yakarım hepinizi

Son düzenleme:
kızlar yazlık ayakkabım yokdu dün pola... gittim benim ayagıma onlar rahat oluyor hele şu beş noktalı varya süper rahat dün bi siyah ayakkabı bi de açık kahve terlik aldım çocuklarada birer spor ayakkabı kızımada yazlık penyeler aldım yani tuzlandım geldim

güle güle giy doğacımm..ayaklarınızda üzerlerinizde paralansın :)))

benimde babet ve sandelet almam lazımm zayıflayınca ayaklarımda küçüld 37 ler büyük geliyor artık kardeşime verdim bi kac taneyi zaten yeni bişiler lazım banaa ama bende çeyizlerle tuzlanıom şu sıraa

Son düzenleme:

iyi etmissin canim resim koyada bakalim ayakkabilara . merakliyim ben gormezsem olmaz

olsun canim aliver gitsin sunun surasinda dugun gelip catti demi daha biz gobecikler atacagiz dugunde

gule gule eskidin insallah..bende kendime daha birsey almadim...isyerinde uniformam oldugu icin kiyafet sorunum yok allahtan...ama haftasonu icin kendime iki tane thsirt almistim..biri kirmizi vazgecilmez renklerimden birisi...biride kahve rengi....tr gidene kadar almayida dusunmuyorumm...hele bir fazlaliklardan kurtulim ne ciciler alicammmmm

gülüm cizelgeni hala değiştirmemişsin kızıyorum ama sanaaa
yapamıyorsan ben sana yapayım bi cizelge kopyala olmuyor böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…