Aynen kuzum buralarda öyle inan hatta böyle giderse kaysılar küf atar diyolar artık ne kadar doğru bilmiyorumKizlar normal guya bizde bu yil osmaniyeye tayin cikinca ne sevinmistim artik isinacam diye her yil buralar kavrulurmus bu donemde simdi kapi pencere kapali oturuyoz normal degil havalar...
Benimde sürekli polip oluşuyor kürtajla alıyolar ondan düzensiz şuanda resmen cıltırtı beni karın agrısı var üşüyorum ama ortada yogun bir durum yok şişip şişip duruyorum bu sabah 400 gr artıydı tartı
Benimde sürekli polip oluşuyor kürtajla alıyolar ondan düzensiz şuanda resmen cıltırtı beni karın agrısı var üşüyorum ama ortada yogun bir durum yok şişip şişip duruyorum bu sabah 400 gr artıydı tartı
Evet benim sorun sadece kilo aldığım zaman ortaya çıkıyor verirsem çok düzelmesede en azından polip oluşmuyorcivan perşembe içsen, güzel düzenliyor
çok kilo yapıyor ya düzensizlik
Benim büyük kız 18 yaşında bugün diyorki ben kardeş degil abi istiyorum :))))))Eflalim Nebil hayırlı uğurlu olsun mis gibidir o şimdi ya
Bizim bebelerinde oruçlu duası Allah ım innnnnşaaaalllaaaah bi erkek kardeşimiz olur 2 kız bi oğlan ya oğlan yanına arkadaş arıyo adı Bile hazır yıllardır oğlumun adı Emirhan Bebek olursa da Eyüphan koyacakmış
Evet benim sorun sadece kilo aldığım zaman ortaya çıkıyor verirsem çok düzelmesede en azından polip oluşmuyorßuanda söktürücü alzım böyle giderse bu 20 gün sürer
Bunu bilmiyordum ben..İşte aynı sorun cnm ,Glisemin endeksi dikkate alçaksın beslenirken, şeker ve hamur işi yüksek Glisemin içeriyor
sporu ihmal etmeyeceksin cnm birde
Hadiii yaaaa insallah milletin emegi bosa cikmaz...Aynen kuzum buralarda öyle inan hatta böyle giderse kaysılar küf atar diyolar artık ne kadar doğru bilmiyorum
soğuk sürekli yağmur nem var kokuyolar evet canım inşallah çikmaz...Hadiii yaaaa insallah milletin emegi bosa cikmaz...
Menü çok güzel ...Ancak kafa ayıyor şu an bende ...
İftar menümü yazayım ....
20:30
1 büyük bardak su
2 kuru kayısı
1 kepçe tarhana çorbası
1 zeytin
21:00
1 servis kaşığı saç kavurma
1 kaşık şehriyeli bulgur
1 kase yoğurt
Bol isotlu/limonlu yeşil salata
21:45
Sade kahve
Ara vermeye tüm ramazan boyu devam edeceğim nasipse ... çorbadan sonra en az 20 dk ...
menü güzel canım ...Sabah: Yulaf ezmesi(içine kuru elma koydum)
Öğle: Tavuk salatası+yoğurt
Akşam:Taze fasulye+yoğurt+salata
Suyu hesaplayamadım
Spor: 50+50 squat, 50 mekik, 50 de adını şu an hatırlayamadığım bi bacak hareketi+ 1 saat yürüyüş
çok üşüyorum yanefret geldi üşümekten, regli de gelmedi sinir oldum korkuyor insan ihtimal olmasida
Ausencia börekler erimiş gibi görünüyor ama sabah belli olur
tartilan varmi ben iftara 15 dk kala tartildim dun sabahla 700 gr eksi fark var
Merhaba kizlar hafif bas agrim var dinleniyorummm susuz kaldi vucud belli)
Iftar menu
1 adet suda beklemis kayisi
2 yk bulgur pilavi
Yarim tabak z.yagli yesil fasulye
1 kase semizotlu cacik
1 parca pide ( serce parmak kadardi )
3 dilim kavun
10 adet kiraz
Su anca 2.lt olur sahurdada içerimAusencia spor yok ..
Lokmayı yememekle iyi yaptın tatlım ...Ben bugün niyet etmeden oruclu gibi tutum kızlar ....
Sahurda
1 yumurta
1 k.k peynir
3 köz biber domates salatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 etli biber 1 patlıcan dolma
3 kaşık zeytin yağlı fasülye
1 hurma
Lokma vardı tabiki yemedim
2 bardak çay içtim
Ben tartildim aldigim serumdanmidir nedir arti ciktim azicikkk
iftar
1 kase domates corbasi az sehriyeli
1 tane baget yaninda biber ve haslanmis az
patatesi ile
bol yogurtlu semizotu salatasi
su 1.5 ancak olur soda ve yesil cay icecegim yatana kadar.bende koltuga yigilanlardanim
spor yokAhu060812
Menü çok güzel ...
Benimki istediğim gibi olmadı yarında eltimdeyiz gevişiyor benim sinir yayları:))))
Bana biraz fazla karbon geldi...menü güzel canım ...
spor içindeAhu060812 yu etiketle mutlaka ki spor listesinde yer al :)
canım regl öncesi çok normal o üşümeler ...
ben tartıldım canım , dün sabahla aynı çıktım. sabah artı 300 dü .. ben sık sık yiyerek daha kolay veriyorum , senin süpermiş -700
sen sahur yapmıyorsun değil mi ada ?
aslında yapsan ne olur .
menü tek öğün için gayet güzel.
ama sende aralı yemeye gayret et .
ben çorbadan sofra kalktım namazı kıldım .. eşime çay demledim .. 20 dk sonra yemeğe geçtim . hiç şişkinlik yok.
bende de biraz baş ağrısı var ... olacak o kadar
Lokmayı yememekle iyi yaptın tatlım ...
menü de epey doyurucu olmuş.
serumdandır o serumdan
Bana biraz fazla karbon geldi...
Bunu bilmiyordum ben..
Ben şekerli şeyler sevmediğim halde hep karşıma cıkıyor ..
Sahur yapmiyorum kaptanim sadece su icip yatiyorum.... meyvemi yemekten sonra ara verip yedim gerci cokta ara vermemişim dusununcemenü güzel canım ...
spor içindeAhu060812 yu etiketle mutlaka ki spor listesinde yer al :)
canım regl öncesi çok normal o üşümeler ...
ben tartıldım canım , dün sabahla aynı çıktım. sabah artı 300 dü .. ben sık sık yiyerek daha kolay veriyorum , senin süpermiş -700
sen sahur yapmıyorsun değil mi ada ?
aslında yapsan ne olur .
menü tek öğün için gayet güzel.
ama sende aralı yemeye gayret et .
ben çorbadan sofra kalktım namazı kıldım .. eşime çay demledim .. 20 dk sonra yemeğe geçtim . hiç şişkinlik yok.
bende de biraz baş ağrısı var ... olacak o kadar
Lokmayı yememekle iyi yaptın tatlım ...
menü de epey doyurucu olmuş.
serumdandır o serumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?