Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım dikkat etmem lazım , benim bünye sık sık ara öğünlü seviyor ... böyle 2 öğün bana kilo verdirmez , aldırabilir dikkat etmezsen ...
zaten açlık yaşamadım hiç bugün .
Aslında en güzeli ben bazen yapmak istemiyorum diyetisyenim ramazan diyetinde yatana kadar 2 arası var ben yapmak istemiyorum

Sahur yapmiyorum kaptanim sadece su icip yatiyorum.... meyvemi yemekten sonra ara verip yedim gerci cokta ara vermemişim dusununce ama bak kitledim agzimi sadece su )

ben daha meyve yemedim ... birazdan kiraz yerim .

iyice böleceğim ben .. bu şekilde tavsiye ediliyor hep .

Selam bacilarcimmm:)

Sahur:yumurta.2 dl.pide.4 zeytin.2 dl hindi fume.1 cb kefir.

Iftar:2 biber dolma.sarma (1 porsiyon).avucici kadar pide.1 br kefir.2 kucuk dl karpuz

Simdi 1 br cola zero.

Evett ben de şaşirdiim Şeyden korkuyorum tartımın pili gidip geliyor daha pil alamadim.. Değistirince çok çikmam umarim

Selam bacilarcimmm:)

Sahur:yumurta.2 dl.pide.4 zeytin.2 dl hindi fume.1 cb kefir.

Iftar:2 biber dolma.sarma (1 porsiyon).avucici kadar pide.1 br kefir.2 kucuk dl karpuz

Simdi 1 br cola zero.

dolmalarla beraber pide :) aslında bizimde şaşmaz ramzan soframızda bulunurdu ... bu sene eşimde istemeyince ilk kez almıyoruz . kepek ekmeğe devam .
zero konusunda adaya katılıyorum bende .

Aynen ausum..diyetten kopmaniz buradan da kopacaginiz anlamina gelmiyor kizlar..

ya ara ara sesleniyorum , hani sık boğzada yapmak istemiyorum ama gelsinler işte .. öyle ya da böyle havasından kokusundan takımda olmak az da olsa dizginler .
Üstelik sohbet için bile gelirim ben olsam :))

Evett ben de şaşirdiim Şeyden korkuyorum tartımın pili gidip geliyor daha pil alamadim.. Değistirince çok çikmam umarim

hmmmm öyle bir rivayet var kozacım , bitmek üzere olan pilin doğru ölçmediğine dair ... bakalım pil al da senin üzerinde denemiş olalım bu tez doğru mu değil mi :))

Evett gelelim benim menüme : Ausencia

Sabah +Öğle :
Goyurtmaç (Yavrulamis inegin ilk sutuyle yapilmis bir göçmen yemeği)

Ara: 1 muz
2 hurma
3 kuru kayisi
Sekersiz kahve

Aksam (19.00)
2 küçük dolma
1 dilim patetesli musakka

Ara: Ihlamur

Spor: Bugun yapamadim.
Su: 2 litre belki daha içerim

Bu haftanın tellioğullu / seferoğlu listesini güncelleyeyim .
eklenenler olacak , çıkanlar var mı bakacağız ...

Seferoğullarından _AYNURA_ seferbaşı işini iyi götürdü ...

Tellioğullarından hala gönüllü telli başı çıkmadı

dün bireysel kapışmalarda okudum ama unuttum

Abla beni de ekler misin yarisa

Merak edip netten baktım , adı da ilginçmiş :) goyurtmaç
yumurtalı yufkalı sütlü doyurucuuuu ...

Akşamda hem dolma hem patates ...

salata , yoğurt , sebze yemeği , protein ... alışkanlık edinmelisin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…