Aslında en güzeli ben bazen yapmak istemiyorum diyetisyenim ramazan diyetinde yatana kadar 2 arası var ben yapmak istemiyorumCanım dikkat etmem lazım , benim bünye sık sık ara öğünlü seviyor ... böyle 2 öğün bana kilo verdirmez , aldırabilir dikkat etmezsen ...
zaten açlık yaşamadım hiç bugün .
Sahur yapmiyorum kaptanim sadece su icip yatiyorum.... meyvemi yemekten sonra ara verip yedim gerci cokta ara vermemişim dusununceama bak kitledim agzimi sadece su )
Arastirayım düzene sokmam lazım bu işi bundan sonra diyetle onada dikkat edeyimhamur işi, şeker ve türevleri yüksek gi.
bakliyat lar, havuç, muz orta gi.
netten daha açık bilgilere ulaşabilirsin.
ben monti diyetine başladıktan sonra düzeldi regli lerim
Arastirayım düzene sokmam lazım bu işi bundan sonra diyetle onada dikkat edeyim
Hergün bir fincan mı? Aktara uğrarsam alayımcivan percemi mutlaka iç hergün ben 6 ay kulsndim çok düzenledi
Civan percemini bayanlar kiymetini bilmiyor diyor saracoglu ... cook faydaliymis canim ...en az hafta 2-3 her bayan icmeliymis...Hergün bir fincan mı? Aktara uğrarsam alayım
Hergün bir fincan mı? Aktara uğrarsam alayım
Aynen ausum..diyetten kopmaniz buradan da kopacaginiz anlamina gelmiyor kizlar..
Canim zeroda olsa icme bence cola cook sagliksiz...Selam bacilarcimmm:)
Sahur:yumurta.2 dl.pide.4 zeytin.2 dl hindi fume.1 cb kefir.
Iftar:2 biber dolma.sarma (1 porsiyon).avucici kadar pide.1 br kefir.2 kucuk dl karpuz
Simdi 1 br cola zero.
Evett ben de şaşirdiim_AYNURA_ harbiden iyi yemişsin ...bütün hafta artı temizlemekle cebelleşeceksin sanki ... pazarı güzel atlat bari .
Nare83 bugün güzelmiş .. ancak paklar börekleri ...3 dlm :)))
koza16 cicibebye sürekli kilo ALMAK isteyenler ölümünde rastlıyorum tavsiye olarak .. demek kaçamaklara 2-3 kilo alarak cevap vermiyorsun ...güzeeeeel .
Efser bizde an itibarıyla 46 dk var canım
@irmae az önce tartıldım bende şu açlıkla ne göreceğim diye ... dün sabahla aynı çıktı :) şöyle bir 700-800 yalancı eksi görürüm diyordum :)
Voov supertartilan varmi ben iftara 15 dk kala tartildim dun sabahla 700 gr eksi fark var
Bunu bazen ben de diyorum yaa annemlereBenim büyük kız 18 yaşında bugün diyorki ben kardeş degil abi istiyorum :))))))
Bende o mükkün degil sen ellindekileri değerlendir :)))))
Selam bacilarcimmm:)
Sahur:yumurta.2 dl.pide.4 zeytin.2 dl hindi fume.1 cb kefir.
Iftar:2 biber dolma.sarma (1 porsiyon).avucici kadar pide.1 br kefir.2 kucuk dl karpuz
Simdi 1 br cola zero.
Aynen ausum..diyetten kopmaniz buradan da kopacaginiz anlamina gelmiyor kizlar..
Evett ben de şaşirdiimŞeyden korkuyorum tartımın pili gidip geliyor daha pil alamadim.. Değistirince çok çikmam umarim
Abla beni de ekler misin yarisaBu haftanın tellioğullu / seferoğlu listesini güncelleyeyim .
eklenenler olacak , çıkanlar var mı bakacağız ...
Seferoğullarından_AYNURA_ seferbaşı işini iyi götürdü ...
Tellioğullarından hala gönüllü telli başı çıkmadı
dün bireysel kapışmalarda okudum ama unuttum
Evett gelelim benim menüme :Ausencia
Sabah +Öğle :
Goyurtmaç (Yavrulamis inegin ilk sutuyle yapilmis bir göçmen yemeği)
Ara: 1 muz
2 hurma
3 kuru kayisi
Sekersiz kahve
Aksam (19.00)
2 küçük dolma
1 dilim patetesli musakka
Ara: Ihlamur
Spor: Bugun yapamadim.
Su: 2 litre belki daha içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?