Alkislanacak menu..bravo.bravooooooSahurda yumurta 1 tk bal kaymak
1 parca cavdar peynir zeytin
Iftar 2 kepçe ezogelin
1 porsiyon zeytinyağlı barbunya
Yoğurtlu semiz 1 kayisi1erik
Ara esmer sekerle pişmiş kabak tatlısı çay
Ara 2 erik 2 kayısı
Masumm kremi aldın mı.ben fırsat bulamadım.Yok kız 5 bile kalmaz 3_4 arası iyidir ..
sigara böceğine bakmak mi ?hiç cnm bile çekmedi yeminle ,sonra çekirdek filan yediler iki bardak çay bi kupa nescafe cafe mi huplettim...
valla artık değiştim, yiyorum migdem almıyor ve ertesi günler devam etmiyorum bu iyi bişey birde cidden aç kalmayı seviyorum ....
yalnız kilo veriyorum iyi güzelde
bu karın göbek sarkmış iyice süreç sarıp 30 dk koşu sonrası mekik programı yapmam lazım yoksa durum fena
TELLİOĞULLARI
1. @ada81
2.kelebekolacam
3.saydin78
4. @ecemavi
5.Nare83
6. @daydream-
7. @nehirnil111
8. @Nefs
9. @koza16
10.Mor Vampirella
11. @Betulina
12. @Sherrysherrylady
SEFEROĞULLARI
1.Ahu060812
2._AYNURA_
3.Efser
4.mimu88
5. @eflalim
6.irmae
7.exmadon
8. D Dilekiyi
9. @begum75
10.ErSeSi
11. @_SARAYCA_
@DelyDoly ve @Sherrysherrylady güzeller , diyetle aranız bu hafta nasıl olacak ? biriniz mezun biriniz izinli ... takımların denge ve motivasyonu bozulmasın diye sormadan eklemedim sizi ...
haber verin güzeller
Bunun dışında çıkmak / girmek isteyen var mı ?
İlk raund galibi seferoğulları idi .
Bakalım bu hafta sonuç ne olacak
Selam millet .
Yok kız 5 bile kalmaz 3_4 arası iyidir ..
sigara böceğine bakmak mi ?hiç cnm bile çekmedi yeminle ,sonra çekirdek filan yediler iki bardak çay bi kupa nescafe cafe mi huplettim...
valla artık değiştim, yiyorum migdem almıyor ve ertesi günler devam etmiyorum bu iyi bişey birde cidden aç kalmayı seviyorum ....
yalnız kilo veriyorum iyi güzelde
bu karın göbek sarkmış iyice süreç sarıp 30 dk koşu sonrası mekik programı yapmam lazım yoksa durum fena
Sahurda yumurta 1 tk bal kaymak
1 parca cavdar peynir zeytin
Iftar 2 kepçe ezogelin
1 porsiyon zeytinyağlı barbunya
Yoğurtlu semiz 1 kayisi1erik
Ara esmer sekerle pişmiş kabak tatlısı çay
Ara 2 erik 2 kayısı
Kendimi hamamda gibi hissettim
Starbucksta ictigim kahvenin bardagini eve getirip yikadim onunla gavemi iciyorum simdi.
Sahuru meyve ve activia yoğurt ve de su ile yapmayı düşünüyorum şu an bence öyle yapayım :))
Sakın sakınahhhh ahhh spor listelerinde esamem bile okunmuyor
Çok şükür rahat atlattım canım, temizlik falan biraz yordu ama olsun :)Nasıl geçti misafir
_AYNURA_ harbiden iyi yemişsin ...bütün hafta artı temizlemekle cebelleşeceksin sanki ... pazarı güzel atlat bari .
Nare83 bugün güzelmiş .. ancak paklar börekleri ...3 dlm :)))
@koza16 cicibebye sürekli kilo ALMAK isteyenler ölümünde rastlıyorum tavsiye olarak .. demek kaçamaklara 2-3 kilo alarak cevap vermiyorsun ...güzeeeeel .
Efser bizde an itibarıyla 46 dk var canım
irmae az önce tartıldım bende şu açlıkla ne göreceğim diye ... dün sabahla aynı çıktı :) şöyle bir 700-800 yalancı eksi görürüm diyordum :)
Ay aslında spor yapasim var.esim yatıp kalkalim taraftarı ben sahura kadar duralım. Ama sabah olan bana oluyo erkenden bebelere kalkan benim.adam uykuya doymuyor.kendime bi düzen kurmam lazım
Sakın sakın
Bende peynir ve çilek reçeli ikilisini çok severim bağımsız tatlardanbu sahurda bende koca kase yoğurt / yulaf kepeği / yaban mersini / tarçın / kuru kayısı karşımı yiyeceğim saat 2 gibi ...
3 gibi de kahvemi içip , biraz kiraz ve peynir ... benim damak tadım tuhaf ya 3 lüye bakkahve peynir kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?