Canım siyez ekmeği nerden alıyorsun sorcam.sorcam unutuyorum bide kecipeynirini bayılırımBenim bugünkü menüm:
Sahur:
1,5 yumurta
2 dilim keçi peyniri
3 dilim siyez buğdayı ekmeği
1 dilim hindi füme
2 cherry domates
4 zeytin
İftar:
Et suyuna çorba
Etli mantar sote
Spor yok bugün daimi misafir modu olduğu için ara da yapamadım misafir olduğumuz için inşallah yarın tam düzel artı spor olacak.
Evde kendim yapmaya başladım ben. Zaten bir ekmek yapınca 1 hafta 10 gün götürüyor bizi evde. Ama sanırım uno da yapmış bol tahıllı diye de tadına bakmadım hiç ne kadar tam siyezdir bilemedim.Canım siyez ekmeği nerden alıyorsun sorcam.sorcam unutuyorum bide kecipeynirini bayılırım
Kızlar bende oruç değildim ama oruç gibi davranmak daha zor oldu sabah evde kahvaltı yaptım Sonra iftara kadar bişey YOk acıktım ayol bide dişçi anne kv gezdim yine anca
Menüm
Sabah
Yumurta
Köz Kabak
Kırmızı ve yeşil Biber köz
Peynir
Zeytin
Bi dl ekmek
Akşam
Bi kepçe çorba
1 biber dolma
2 kaşık şade erişte
Ha bide pide vardı biraz
Ara
Meyve
Su 2 spor 30 dk yürüyüş
Bende peynir ve çilek reçeli ikilisini çok severim bağımsız tatlardan
Benim bugünkü menüm:
Sahur:
1,5 yumurta
2 dilim keçi peyniri
3 dilim siyez buğdayı ekmeği
1 dilim hindi füme
2 cherry domates
4 zeytin
İftar:
Et suyuna çorba
Etli mantar sote
Spor yok bugün daimi misafir modu olduğu için ara da yapamadım misafir olduğumuz için inşallah yarın tam düzel artı spor olacak.
Adam bahçede arabasını boşaltıyordu bende kız uyudu diye büyükleri aldım çıktım azönce bi tur attık geldik benim adam bi tepki bi tepki ya çocuk uyanırsa ya ağlarsa ya korkarsa döndük geldik geri
yok ben o evdeyken spor falan yapamam
Valla öyle oldu açıkcası dengeleme yapamadım tam açlık moduna girmekten nedense bu sefer çok korktum. Ama fazla geldi yediklerim bugün dengeleyeceğim. İftarda da misafirlikte olunca, masada hep sigara böreği dolma, pilav falan vardı. Onlara dokunmak istemedim ben de bana en uygun olanları aldım baya dengesiz oldu muhtemelen sabah da artı devam edecek ama yarın evde misafirsizim sahuru da daha insansı yaparsam toparlarım diyorum. Bugün senin sahur menüne yakın birşeyler yapmayı deneyeceğim. :)ohhh ohhh hem erişte hem dolma hem pide .... yarasın diyeyim miiiii ahuu
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee severimmmmmmmmmmm ..oğluma da alıştırdım ... eşim tuhaf tuhaf bakıyor o peynir sürülmüş ekmekle reçel yediğinde :))
sahur baba olmuş elifo yüzden eksi görmemişsindir .
İftarda kuş kadar olmuş .
bende çıkamam ... eşine hak verdim .
ya uyanırsa .. ya ağlarsa ..ya korkarsa
Valla öyle oldu açıkcası dengeleme yapamadım tam açlık moduna girmekten nedense bu sefer çok korktum. Ama fazla geldi yediklerim bugün dengeleyeceğim. İftarda da misafirlikte olunca, masada hep sigara böreği dolma, pilav falan vardı. Onlara dokunmak istemedim ben de bana en uygun olanları aldım baya dengesiz oldu muhtemelen sabah da artı devam edecek ama yarın evde misafirsizim sahuru da daha insansı yaparsam toparlarım diyorum. Bugün senin sahur menüne yakın birşeyler yapmayı deneyeceğim. :)
Canım baş ağrısı halsizlik vardı bugün :) Birkaç gün sürer muhtemelen
Misafirlikte hep o sıkıntı var ya. Diyetteyim dedin mi, ilk gün diyet olur mu, ramazanda diyet olmaz, birgünden birşey olmaz muhabbeti başlıyor. Ya ben o bir yemeği telafi etmek için 3-4 günü gözden çıkartmam lazım diyorum anlamıyorlar. Ben de ana yemek ve çorbayı içtim ayy tıkandım suya abanınca dedim kaçtım valla. Ama sahur vahim ve kendi hatam oldu.Vücudumuz bir süredir diyette olduğun bence , acıkma hissi olmuyor .
Şu an sahursuz yatabilirim mesela .. ama tabii ki de yiyeceğim :)
Misafirlik için iyi yapmışsın , bende önümüzdeki en az 6-7 davette , aynı taktikle gideceğim . çorba , ana yemek ..
hem diyetteyim ondan bundan yemeyeyim muhabbeti yapmadan atlamaya çalışacağım .
Tadi degilde havam degisti ausum.kendi kendime artistleniyom evde
tadı değişti mi hülya
Canım baş ağrısı halsizlik vardı bugün :) Birkaç gün sürer muhtemelen
Misafirlikte hep o sıkıntı var ya. Diyetteyim dedin mi, ilk gün diyet olur mu, ramazanda diyet olmaz, birgünden birşey olmaz muhabbeti başlıyor. Ya ben o bir yemeği telafi etmek için 3-4 günü gözden çıkartmam lazım diyorum anlamıyorlar. Ben de ana yemek ve çorbayı içtim ayy tıkandım suya abanınca dedim kaçtım valla. Ama sahur vahim ve kendi hatam oldu.
Tadi degilde havam degisti ausum.kendi kendime artistleniyom evde
Menünüde yazayım
Sahur
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir 3-4 zeytin
1 t.k.kadar kaymak
Birkaç çiğ badem fındık gün kurusu hurma
Nane dereotu domates salatalık çay
Iftar
Avuç içi kadar pide
1 kepçe tarhana çorbası
Bir parça et bol salata 1 dilim karpuz
Ara
1 küçük kase çekirdek 3 kiraz
Su: 2 lt. , Yeşil çay
Spor: yokAusencia
Teşekkür ederim tatlım. Sana da geçmiş olsun ♡ sahura kadar yatmıyorum uyuyana kadar 4,5-5 oluyor. Uyku düzeni de değişiyor tabi haliyle vücut alışmaya çalışıyor yeni düzenine. Alışıcaz inşallah tatlımbende de son 2-3 saat geldi baş ağrısı ... hala da geçmedi ..
görmemezlikten gelmeye çalışıyorum ağrıyı şu an ama yavaş yavaş inatla ben burdayım diyorum .
geçmişolsun sana da canım , alışma süreci ...dediğin gibi 2 güne toparlanır .
ben kendi adıma diyet sırrımı evet 1. si Allahın lütfu meta hızım 2. si de çok kolay hayır diyebilmem olarak görüyorum .
yahu yemek yemedim diye bozulacak kişi zaten uzak dursun benden .
Ayyy kizlar bi guzel yagmur yagiyo ki sormayin..bu sehrin bahari yagmuru bile baska güzel
Teşekkür ederim tatlım. Sana da geçmiş olsun ♡ sahura kadar yatmıyorum uyuyana kadar 4,5-5 oluyor. Uyku düzeni de değişiyor tabi haliyle vücut alışmaya çalışıyor yeni düzenine. Alışıcaz inşallah tatlım
Kepek unuyla denemeyi planlıyorum hafta içi :) bakalım nasıl olacakseninde sahurun daktırım gibi kaymak hariç güzel ..
iftarda pide alışkanlığını kaldırsak ne güzel olacak .. kepekli pide de yok ki :)
Diyetteyiz deyince daha çok ısrar ediyorlarVücudumuz bir süredir diyette olduğun bence , acıkma hissi olmuyor .
Şu an sahursuz yatabilirim mesela .. ama tabii ki de yiyeceğim :)
Misafirlik için iyi yapmışsın , bende önümüzdeki en az 6-7 davette , aynı taktikle gideceğim . çorba , ana yemek ..
hem diyetteyim ondan bundan yemeyeyim muhabbeti yapmadan atlamaya çalışacağım .
Kuzum valla 11 e kadar yattım bugün :) 6 saat uyudum, alışıcaz umuyorum ki :)bende aynen uyuyana kadar 4 ü buldum ... erkenden kalktım ve hiç uyumadım .
bakalım yarın sabah sesim çıkmazsa anlayın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?