Kepek unuyla denemeyi planlıyorum hafta içi :) bakalım nasıl olacak
Diyetteyiz deyince daha çok ısrar ediyorlar
Bence
En iyisi söylemeden az yemek
Aslında diyet yapan çok insan var. Biri yapsa moda olur herkes yapmaya başlargüzel olur bence ... eşim geçen sene bizim fırına sormuş ....yok yahu kimse almaz demiş adam ... sen bir dene yahu demiş eşimde:))
aynen ama çakallar kilo verdiğini farkedince az yediğini de anlayıp hemen diyete bağlıyor zaten :))
Aslında diyet yapan çok insan var. Biri yapsa moda olur herkes yapmaya başlarbi deneyeyim bakalım nasıl olacak :)
Kız daha yeni uyumuştu uyanmaz hemen biliyorum huyunu spor falan havam değişti ya kıskanıyomudur nedir anlamadımohhh ohhh hem erişte hem dolma hem pide .... yarasın diyeyim miiiii ahuu
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee severimmmmmmmmmmm ..oğluma da alıştırdım ... eşim tuhaf tuhaf bakıyor o peynir sürülmüş ekmekle reçel yediğinde :))
sahur baba olmuş elifo yüzden eksi görmemişsindir .
İftarda kuş kadar olmuş .
bende çıkamam ... eşine hak verdim .
ya uyanırsa .. ya ağlarsa ..ya korkarsa
Kız daha yeni uyumuştu uyanmaz hemen biliyorum huyunu spor falan havam değişti ya kıskanıyomudur nedir anlamadım
Bugün akşam hiç olmadı biliyorum
Ama başka da bişey yoktu kv de dolmamda büyük değildi ama pidenin üstünden üstünden yedim valla görmemiş gibi
Eşimede bidaha bundan almıyosun dedim bak gör her akşam alıp gelmiyomu
Bizde açarız bi kepekli pide kapısıYa şimdi biraz baktım da netten ... cidden ülkede bir kepekli ramazan pidesi açığı var
Yok yani resmen ...
1-2 tarif var onlarından yarısı yine beyaz undan , ne anladım ben o işten .
Bizde açarız bi kepekli pide kapısıbeyaz yerine kepek unu koyarız . Oldu mu sana diyet pide du ben yapayım hafta arası da foto paylaşayım :)
Kesin öyle zaten.adamda hiç renk yok iyi oldu kötü oldu anlamıyom valla hoşuna gidiyomu gitmiyo mu.amaan çokta tın tın çokta fifi ben 65 olacam.bide kv de gidelim gidelim dedim evde bi dünya iş var ben burda boş boş oturuyorum dedim oda bi dünya işim var diyodun şimdi yürüyüşe gidiyon diyo halbu ki benim aklımdaki iş spor duKıskanma ihtimali yüksek ahum ... geçen de bir olay olmuştu ya ..nerdesin niye gittin
yahu dely nin nazi enişte de böyle ... ne gerek var yahu ?
Biz inceliyoruz sadece sadakatimiz değil .
Neyse ki değnek bu konuda sorunsuz ... onun keyfi yerinde hatta .. eskiden kıyafetlerim dar , oram buram pörtlemişse bıdı bıdı yapardı ... şimdi diyor bak ne güzel hiç karışıyor muyum
gerçi harbiden bende salak gibi sanki dar giyince daha zayıf gözükecekmişim gibi 80-90 kiloda bir beden küçük giyerdim
Hakkaten bi ara deneyeyimyap yap ... bu akıma biri öncü olmalı
Kesin öyle zaten.adamda hiç renk yok iyi oldu kötü oldu anlamıyom valla hoşuna gidiyomu gitmiyo mu.amaan çokta tın tın çokta fifi ben 65 olacam.bide kv de gidelim gidelim dedim evde bi dünya iş var ben burda boş boş oturuyorum dedim oda bi dünya işim var diyodun şimdi yürüyüşe gidiyon diyo halbu ki benim aklımdaki iş spor du
Hakkaten bi ara deneyeyim
Ay nasıl uykum gelditel elimden düşecek
Kaptan ramazan boyunca takimin anahtarini bana ver de tukkani ben kapatayim..kimseler yok
Ben de sahuru bekliyorum bir yandan da kafada bu gece ne yesek hesapları. O eksi bu tartıya gelecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?