A haaaa davulcu da geldiBak geldi etli dolmaaaaaaaa
Çok yiyip göbek salmaaaaaa
Üstüne bi kahve icccccc
Sohbetten geri kalmaaaaa
Eki Görüntüle 2001073
Böyle bi ağacimsi buldum küçük keseler aldım. Içlerinde kağıtta maniler vs.belki ufak cikolar
Benim sabah bi temizlikte çok terlemede baş dönmesi ve ağrı oldu o da geçti allahtan migrene dönüşmeden. Bugün bir ymurta, peynir, domates ve gün kurusu kayısı ile deneyeceğim bakalım nasıl geçecek gün ona göre ekleme çıkartmaya gireceğim bir sonraki güne. :)Ben sahurumun ilk faslını yaptım ...
1 kase yulaf kepeği / tarçın / kuru meyve vs.. ile
Şimdi birazdan eşime hazırlarım , o arada da kiraz ve peynir lüpletirim .
yalnız baş ağrım hala devam ...
Günün bilmecesi de kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil
Allah hayrını versinnnnnn
Yer yer sisersinnnnnnn
Uslan ey hatun kişiiiii
Az yemek akıllı işiiii
Sen bide bayramı gör.bizim 3 nun elinde 1 er makas sürekli faaliyet etkinlik.alistirdik bi kereBenim sabah bi temizlikte çok terlemede baş dönmesi ve ağrı oldu o da geçti allahtan migrene dönüşmeden. Bugün bir ymurta, peynir, domates ve gün kurusu kayısı ile deneyeceğim bakalım nasıl geçecek gün ona göre ekleme çıkartmaya gireceğim bir sonraki güne. :)
kelebekolacam ne güzel şeyler oluyor sizin evinizde ramazanda.
Hep ahret sorulariiiiiiiiKelebek ne zaman mezun olucaaaaaaannnn
Daha çok yiyip mi yayıcannnnn
Artık bu iş uzamadı mı ?
eceye ne zaman el sallayacaaaaan
Bilemedinnnnn.ama olabilirdi.uçurtma
En güzelini yapmışsınız ama nasıl güzel işliyor akıllarına bu günlerin güzelliği. :)Sen bide bayramı gör.bizim 3 nun elinde 1 er makas sürekli faaliyet etkinlik.alistirdik bi kere
O ekmekten aldım bugun.markettin fırını sıfırı tuketmişti.paketli anca bulabildim arkadaş net ten sipariş veriyor ekmeği.Evde kendim yapmaya başladım ben. Zaten bir ekmek yapınca 1 hafta 10 gün götürüyor bizi evde. Ama sanırım uno da yapmış bol tahıllı diye de tadına bakmadım hiç ne kadar tam siyezdir bilemedim.
Ben internetten organik, köy mahsülü konusuna çok güvenemiyorum o noktada paketli almak daha mantıklı geliyor. Biz iki kişi olunca haftasonu yapıyorum uzun süre gidiyor. Arada karabuğdaydan falan da yapıyorum ben, bir yandan düşünüyorum acaba gerçekten farklı bir etkisi oluyor mu bünyeye diye, emin olamadım daha.O ekmekten aldım bugun.markettin fırını sıfırı tuketmişti.paketli anca bulabildim arkadaş net ten sipariş veriyor ekmeği.
Ben internetten organik, köy mahsülü konusuna çok güvenemiyorum o noktada paketli almak daha mantıklı geliyor. Biz iki kişi olunca haftasonu yapıyorum uzun süre gidiyor. Arada karabuğdaydan falan da yapıyorum ben, bir yandan düşünüyorum acaba gerçekten farklı bir etkisi oluyor mu bünyeye diye, emin olamadım daha.
Zor değil ekşi maya yapmak aslında anlatımları biraz karışık geliyor o kadar. ha ekşi maya evet sağlıklı ama normal maya ile dahi yapsam evde kar. İçindeki unu biliyorsun istediğini ekliyorsun lezzeti sana göre oluyor. :)Bende kendi ekmeğimi yapmak istiyorum ekşi mayalı instagramda bir kaç yer var ağzımın suyu akıyor o ekmeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?