Merrhba ben geldiömmö :)
Ay doktorum senin öğlen paylaştığın yazıya uygun sahurda kıvırcıkla havuçla salata yiyeceğiz :)
iftarı vereyim hemen
Oruç babadan gelen sirke yi bir dilim ekmeğe döktüm
Su hurma
Mercimek çorbası
15 dk ara
Salata köfte ve yoğurt yedim
Bol çay ve kahve
Tüm tatlı tekliflerini geri çevirdim
Az önce bi sek Quark ın içine karışık çiğ kuruyemiş döküp yedim
Zor değil ekşi maya yapmak aslında anlatımları biraz karışık geliyor o kadar. ha ekşi maya evet sağlıklı ama normal maya ile dahi yapsam evde kar. İçindeki unu biliyorsun istediğini ekliyorsun lezzeti sana göre oluyor. :)
Tüm tatlı tekliflerini elinin tersi ile iten mimuya kocaman alkış
Civan percemini bayanlar kiymetini bilmiyor diyor saracoglu ... cook faydaliymis canim ...en az hafta 2-3 her bayan icmeliymis...
Evet cnm hergun bı kupa iç
Sıcak suya at bı tutam beklet ve iç
Bu konu iyiki sizle paylaştım deniyecegim:))Bunu bazen ben de diyorum yaa annemlereAblam varr benim iyi ki var ama onun yanina bir tane de abi olsaydi fena olmaz diyorum
Tabii kimde canım tam ölçüler için sabah defterden bakıp yazayım, ekşi maya aktive etme ve besleme aşamasında ölçüler önemli baya :)Müsait olduğunda benimle paylaşırsan sevinirim canım :)
Bir parça çikolatayı bile çevirdim heheeeyt :)
Tabii kimde canım tam ölçüler için sabah defterden bakıp yazayım, ekşi maya aktive etme ve besleme aşamasında ölçüler önemli baya :)
Benim makinem yok canım normal fırında dilimli baton kek kalıbı gibi bir kalıba yapıyorum ben. Makinenin artısı mayalanma, katlama yapma kısmını kendi hallediyor. Mutfağı kalabalıklaştırmamak için almadım ben. Ama sanırım kullananlar moulinex in makinelerinden memnunmuş.Çok sevinirim canım bu arada sende makina mı var? Varsa hangisi?
Benim makinem yok canım normal fırında dilimli baton kek kalıbı gibi bir kalıba yapıyorum ben. Makinenin artısı mayalanma, katlama yapma kısmını kendi hallediyor. Mutfağı kalabalıklaştırmamak için almadım ben. Ama sanırım kullananlar moulinex in makinelerinden memnunmuş.
Müsait olduğunda benimle paylaşırsan sevinirim canım :)
Bir parça çikolatayı bile çevirdim heheeeyt :)
Sahurumu tamamladım, unutmadan paylaşayım bugün.
1 yumurta
1,5 dilim keçi peyniri
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
4 zeytin
2 cherry domates + 1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
4 çiğ badem
4-5 tane de taze yaban mersini
Kaptanım bu sefer doğru bir sahur yapabilmiş miyim?
O zaman hiç alma, biraz fazla vaktini alır en fazla sabah ilk fırsatta detayıyla yazarım ben sana nasıl yaptığımı. :)Bizim de evimizde şu anda yer Yok o yüzden sordum canım bende fırında yaparım
Ay hadi inşallahBizde bugün senin kulaklarını çınlattık bizim beyle
Ona göre ramazandan sonra yeni bir şeyler bulmalıymışız ... bizim kilo vermeye değil yağ yakmaya ihtiyacımız var.
Sanırsın amerikayı yeniden keşfetti
Bende dedim mimu gibi umay yapalım sürekli :)
ben çok beğendim ... tartı da beğenecek bence ...ama kalkar kalmaz değil öğleden sonra beğenilerini sunacak
Sanırımiftardan sahura dek molasız hunharca yemek mi yiyorlar dersin
Demek ki doğru yoldayım ben de.Eki Görüntüle 2001080
irmae hemen hemen pişti olmuş sahurumuz :)
ama benim değil eşimin tabağı bu .
Benim için 3 günlük sahur var burda
Demek ki doğru yoldayım ben de.
Ben de eşime benim tabağın 2-2,5 katını hazırlıyorum, hanım kendin incelirken bana komplo mu kuruyorsun senin tabağı görünce psikolojim bozuluyor benim sanki ben çok yiyormuşum gibi geliyor diyor adam. Vallahi yaranamadım, kilo alsam dert , vermeye kalksam dert.
Midem suyla dolu tika basa..cok sistim..iyi geceler güzeller:)
Sahur
Limonlu su
2 yumurta beyazı
1 k.k peynir
1 dilim kepek ekmeği
Yeşillik domates salatalık
Su da 2 büyük bardak daha fazla içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?