Bizde bugün senin kulaklarını çınlattık bizim beyle
Ona göre ramazandan sonra yeni bir şeyler bulmalıymışız ... bizim kilo vermeye değil yağ yakmaya ihtiyacımız var.
Sanırsın amerikayı yeniden keşfetti
Bende dedim mimu gibi umay yapalım sürekli :)
ben çok beğendim ... tartı da beğenecek bence ...ama kalkar kalmaz değil öğleden sonra beğenilerini sunacak
Hahahaha yağ yakmak deyince akla gelen ilk isim oldum :) bugün zaten yeter çok zayıfladın lafları :) 7 kg daha vereceğimi kimse bilmiyor :)
Bu arada bende regl sonrası 5 günlük umay abla ile yağ yakan iftar programını yapacağım sana da göndereyim istersen :)
Paylassana buradan mimum yapariz belki..benim gobek yagi yakmaya ihtiyacim var..Hahahaha yağ yakmak deyince akla gelen ilk isim oldum :) bugün zaten yeter çok zayıfladın lafları :) 7 kg daha vereceğimi kimse bilmiyor :)
Bu arada bende regl sonrası 5 günlük umay abla ile yağ yakan iftar programını yapacağım sana da göndereyim istersen :)
gönder gönder ... mr değnekle yeni heyecanlara yelken açalım ... onunla detoks yapmak çok keyifli ... mız mız çocuklar gibi
Paylassana buradan mimum yapariz belki..benim gobek yagi yakmaya ihtiyacim var..
Ben de isterim Mimuum ♡Burda açıktan değil de özelden atarım canımm ne demek, hem ramazanda hazır 5 günlük menü Ne yesem derdine son ve gerçekten pilavına kadar herşey var :) güllaç bile
Jullian michael yap masumcum..
Masumm kremi aldın mı.ben fırsat bulamadım.
bu sahurda bende koca kase yoğurt / yulaf kepeği / yaban mersini / tarçın / kuru kayısı karşımı yiyeceğim saat 2 gibi ...
3 gibi de kahvemi içip , biraz kiraz ve peynir ... benim damak tadım tuhaf ya 3 lüye bakkahve peynir kiraz
SPOR ÇETELESİ 23.HAFTA
kelebekolacam 20=20
@DelyDoly20+10+15+25+15+10=95
@eflalim 10+15+20=45
Efser 0+ 15 +15+15=45
saydin78 20+15+10=45
irmae 10+20+25+15+30=100
Kedibochi 0+0+15+15+15+20=65
@Dilekiyi 0+10+0+10+15=35
ecemavi 0+15+25+20=60
Nare83 0+20+0+20+15+15=70
@_AYNURA_ 15+0+0+10+15+20=60
@exmadon 10=10
mimu88 20+15=35
@ErSeSi 10+10=20
Gelelim haftanın spor birincisine spor aşkını buralara kadar hissettiren takımımızın yeni doktoru İrmae 100 puanla birinci
İkincimiz çok az farkla delimiz dolumuz 95 puan
Üçüncümüz süper istikrarlı 70 puanı masum
Dördüncümüz taze çalışan 65 ğointli sherry
Beşincimiz 60 puanla seferbaşı Aynura ve Ece mavi
Altıncılarımız 45 puanla Eflal Efser ve Saydın
Yedincimiz 35 puanla dilekiyi ve Mimu
Sekizincimiz Ersesi ve kelebek daktır
Dokuzuncumuz 10 puanla exmadon
Kizzz ahu seninkide iyi cesaret cocuk bu uyanir seni arar aglar..Allah korusun cocuklar pek yalniz birakilmaya gelmiyor...Adam bahçede arabasını boşaltıyordu bende kız uyudu diye büyükleri aldım çıktım azönce bi tur attık geldik benim adam bi tepki bi tepki ya çocuk uyanırsa ya ağlarsa ya korkarsa döndük geldik geri
yok ben o evdeyken spor falan yapamam
Krauterhofbu jelin adı neydi ,bulamadım geçmişte ya
Aynen kaptanım diyet ve perşembe haric her gün spora devam.tamam canım o zaman tellioğullarında devam
Ah anlayisli gaptanim sporumAnlıyom ben canısı sorun yok
Buda sabah davulcusuSahur yendi uyunduuuu
Rüyalara dalındıı
Küçük çocuğu olanlarrrr
Yine erken kalkındıı
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?