Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahaha yağ yakmak deyince akla gelen ilk isim oldum :) bugün zaten yeter çok zayıfladın lafları :) 7 kg daha vereceğimi kimse bilmiyor :)

Bu arada bende regl sonrası 5 günlük umay abla ile yağ yakan iftar programını yapacağım sana da göndereyim istersen :)

gönder gönder ... mr değnekle yeni heyecanlara yelken açalım ... onunla detoks yapmak çok keyifli ... mız mız çocuklar gibi

Paylassana buradan mimum yapariz belki..benim gobek yagi yakmaya ihtiyacim var..

gönder gönder ... mr değnekle yeni heyecanlara yelken açalım ... onunla detoks yapmak çok keyifli ... mız mız çocuklar gibi

Paylassana buradan mimum yapariz belki..benim gobek yagi yakmaya ihtiyacim var..

Burda açıktan değil de özelden atarım canımm ne demek, hem ramazanda hazır 5 günlük menü Ne yesem derdine son ve gerçekten pilavına kadar herşey var :) güllaç bile

gunaydinnnnn

Jullian michael yap masumcum..

Cnm önceden yapmıştım, hatta ağırlığında onun için almıştım deneyim bi tekrardan

Masumm kremi aldın mı.ben fırsat bulamadım.

Yok cnm bugün çıkıp bakicam bulamazsam netten sipariş edicem

Kahve ve peynir benimde,bayildugimmmm

ilk kez ilk 3 e gördüm sporda :))))

Kizzz ahu seninkide iyi cesaret cocuk bu uyanir seni arar aglar..Allah korusun cocuklar pek yalniz birakilmaya gelmiyor...

tamam canım o zaman tellioğullarında devam
Aynen kaptanım diyet ve perşembe haric her gün spora devam.
Havalar iyice ısınınca sıcaktan yapamam. Firsati değerlendiriyor um elimden geldiğince.
Bu arada 200 gr ciklarim takima zarar vermesin diye izin aldim.
Yoska diyeti birakamam korkairm ki hem kilo alirim diye.
Anlıyom ben canısı sorun yok
Ah anlayisli gaptanim sporum
Eliptiki sattik yillar oldu adi bizi terketmedi.
Pismanim keske satmayaydim.yok pahasina aptalin birine gitti netten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…