Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 kaptanımızın kiymetini bil sopa cikmamis benim tanidigim kaptan bu menuye sopa cikarirdi )

gunaydinlar kaptanim, cok ozur dilerim gelemedim ama cuma ve cumartesi canim cikana kadar calistim resmen
arkadasimin menegerligini yaptigi kiyafet magazasinin yanindaki firin yanmis duman oldugu gibi magazaya dolmus oyuzden karar almislar icindeki butun esya yari fiyatina satilicak ve magazaya yeni esya gelecek tabi yeni collectie nin satilacagini duyan halk magazaya hucum etmis resmen 12 calisan basa cikimamis arkadasim bizide yardima cagirdi iki gundur inanin birak yemek yemeyi tuvalete bile gitmeden ayakta calistik
sozde cumada tatildim saglik olsun..
bu arada kilo bildirimi yapamadim
gecen hafta: 70,200
bu hafta: 69,400
fark: 800gr
artik altili rakamlardayim cok sukur

Ayyy kizlar 1 haftadir kizim hergun ama hergun kardes istiyorum diyor ama cook tekrarlıyor....kiz kardesim olsunnn karninda bebek olsun diyor sasirdim kaldim

Ya erkek olursa diyorum . Olsun onuda severim diyor ayyy tutustum nerden cikti bu istemez zannediyordum...

Günaydın arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.sayfalar uçmuş resmen...ay iki gün if mif kalmadı.bugünden inşallah düzenime dönüyorum.evde deyilim ama dikkat edicem tabiki.yarın bi arkadaşımız doğum yapacak.hastanede olucaz tüm gün her halde.evde olmayınca düzen bozuluyo ister istemez.ama diyetde olmak güzel yaaa...kendimi çok şiş hiss ediyorum
Dün spor da yapamadım muhtemelen bugün de yapamam rezillerdeyim rüsvalardayımmm
SEFEROĞULLARIIII SEFEROĞULLARI III HEDİYENİZİ YEDİNİZ Mİ BAKALIMMMM?

Ne güzel bebek kokusu benim içinde icine cek bir nefes rabbim kolaylıklar versin....
Ben yemedim henüz kaçamak yapaçak rakamlarda değilim kuzum

Adacım hepsi yalnızlıktan.benimki de hep bi arkadaşını eve çağırmak istiyo.oynamaya çocuk arıyo...isyanlarda hep...

Ne güzel bebek kokusu benim içinde icine cek bir nefes rabbim kolaylıklar versin....
Ben yemedim henüz kaçamak yapaçak rakamlarda değilim kuzum
Oy benim bitanecik seferoğlum...iyi yaptın...
İnşallah kolayca atlatır arkadaşım.henüz doğummu sezeryan mı olacak bilmiyo...

27 mayıs

Sahur : 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2 ceviz, domates, salatalık

İftar : 1 zeytin,1 kase ayran çorbası, 2 minik karnıyarık, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata

Ara: Şekersiz çay, 2 hurma, 2 gün kurusu kayısı, 1 kurabiye

Su: 2 litre
Toplam: 730 kalori

Dün çok kötü oldum, baş ağrım felaketti. Sahurda anca kendime gelmiştim

Ay inşallah olur canım istediğiniz. Benimki de kız istiyor ama benim niyetim yok

Ay sağol canım ben yapayım. Dün ki baş ağrım felaketi öldüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…