ohhh ohhh hem erişte hem dolma hem pide .... yarasın diyeyim miiiii ahuu
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee severimmmmmmmmmmm ..oğluma da alıştırdım ... eşim tuhaf tuhaf bakıyor o peynir sürülmüş ekmekle reçel yediğinde :))
sahur baba olmuş elifo yüzden eksi görmemişsindir .
İftarda kuş kadar olmuş .
bende çıkamam ... eşine hak verdim .
ya uyanırsa .. ya ağlarsa ..ya korkarsa
Krauterhof
gunaydinlar kaptanim, cok ozur dilerim gelemedim@Antepia27
@Neshve
@MuMu85
@arselka
hiç sesiniz çıkmıyor ? iyice kayıplardasınız.
mirjam sende bi ses ver ...
@Sekercikiz
@tuba52 izinden sonra iyice koptunuz ???
@cydnz_1 güzellik sende ne var ne yok ?
iyiyim ablam iş güç uğraşıyorum bir iki kilo aldım
Ne güzel bebek kokusu benim içinde icine cek bir nefes rabbim kolaylıklar versin....Günaydın arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.sayfalar uçmuş resmen...ay iki gün if mif kalmadı.bugünden inşallah düzenime dönüyorum.evde deyilim ama dikkat edicem tabiki.yarın bi arkadaşımız doğum yapacak.hastanede olucaz tüm gün her halde.evde olmayınca düzen bozuluyo ister istemez.ama diyetde olmak güzel yaaa...kendimi çok şiş hiss ediyorum
Dün spor da yapamadım muhtemelen bugün de yapamam rezillerdeyim rüsvalardayımmm
SEFEROĞULLARIIII SEFEROĞULLARI III HEDİYENİZİ YEDİNİZ Mİ BAKALIMMMM?
Adacım hepsi yalnızlıktan.benimki de hep bi arkadaşını eve çağırmak istiyo.oynamaya çocuk arıyo...isyanlarda hep...Ayyy kizlar 1 haftadir kizim hergun ama hergun kardes istiyorum diyor ama cook tekrarlıyor....kiz kardesim olsunnn karninda bebek olsun diyor sasirdim kaldim
Ya erkek olursa diyorum . Olsun onuda severim diyor ayyy tutustumnerden cikti bu istemez zannediyordum...
Oy benim bitanecik seferoğlum...iyi yaptın...Ne güzel bebek kokusu benim içinde icine cek bir nefes rabbim kolaylıklar versin....
Ben yemedim henüz kaçamak yapaçak rakamlarda değilim kuzum
Ay inşallah olur canım istediğiniz. Benimki de kız istiyor ama benim niyetim yokEflalim Nebil hayırlı uğurlu olsun mis gibidir o şimdi ya
Bizim bebelerinde oruçlu duası Allah ım innnnnşaaaalllaaaah bi erkek kardeşimiz olur 2 kız bi oğlan ya oğlan yanına arkadaş arıyo adı Bile hazır yıllardır oğlumun adı Emirhan Bebek olursa da Eyüphan koyacakmış
Amin canım sağolYaaa ne güzel Allah anneli babalı büyütsün
Bende de aynıtartilan varmi ben iftara 15 dk kala tartildim dun sabahla 700 gr eksi fark var
Ay sağol canım ben yapayım. Dün ki baş ağrım felaketi öldüm resmenOruç tutanlar , sabahtan koca bir sürahiye
1 -2 kabuk tarçın
limon dilimleri
ve taze nane atın .
o suyu iftardan sahura dek için .
baş ağrılarını çok daha az hissedeceksin , kan şekerinizde dengelenecek .
ben bugün unuttum .
yarından itibaren bu suyu içeceğim sürekli nasipse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?