masallah bizde luks at cok tu tu tu nazar degmesinohh be kac gunun sessizligini bugun attik uzerimizden
ailesi olmayanda burada yakinlik gorsun canim...bizim basimiz kelmi[/QUOTE
AMAN BIZ zaten biz internasyonel bir aileyiz
babaya bak babaya kiz meyvem bu baba yerinde durmayan babalara benzedi bunun vardir kesin bir iki kirigi
insallah dogacim...Allah hepsini agiz tadiyla gigmeyi nasib etsininşallah kırmızım ne ciciler giyicezzz
gercekten haklisin al buda kizilcik sopasi vur bir kactane de kendime geleyim baska turlu olmuyor yaniucundakide teslim bayragim ha ona gore
dur bi aile cizeyimm
baba
anne
cocuklar :118:
kaptan pilot gecti ucusamasallah bizde luks at cok tu tu tu nazar degmesinohh be kac gunun sessizligini bugun attik uzerimizden
kaptan pilot gecti ucusaemme hostezimiz daha kalkamadi galiba...hala ortaliklarda yok
babaya bak babaya kiz meyvem bu baba yerinde durmayan babalara benzedi bunun vardir kesin bir iki kirigi
kizlar oglum durmuyor onu uyutup geleyim
uyutta geliverrr geliverr geliverrrkizlar oglum durmuyor onu uyutup geleyim
hostes sabahtan geldi geldide baktı ucak bu gün alabora olucak kacayım dedi
günaydın kızlar nasılsınız bakimmm ? ben bu gribi atlatırsam çook iyi olacağım
günaydın kızlar nasılsınız bakimmm ? ben bu gribi atlatırsam çook iyi olacağım
günaydın mucuk mucuk
senin için süslenmiştim sekercim nasıl güzel olmusmuyumm
grip için bol bol sıvı al ceycem bide sürekli dişlerini fırcala ..
günaydın günaydınnn kızlaar..
bu saat oldu sadece nescafe içtim daha, şimdi bir kase müslimi hazırlayayım geliyorum..
dis ne alaka meyvem??:44::44:
gunaydin frangicim..nasilsin..bende sadece yesil cay ictim...wc giricemm ama biri var..biri varken giremiyorum:78:sonrada yogurt yiyecegim
kiz konu ya cevap ver yapiyoruz ya orda atac isareti var ona tiklayinca resim sec diyor sen istedigin resmi yukleyip gonderiyorsun cevabi
günaydın mucuk mucuk
senin için süslenmiştim sekercim nasıl güzel olmusmuyumm
grip için bol bol sıvı al ceycem bide sürekli dişlerini fırcala ..
gunaydin ceyceycim...sende hosgeldin aramiza..birkacgune kadar hicbirseyin kalmazzzz..tika vitaminleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?