gel gel saril . sabah sabah motivasyonum full doldu
yok kız artık şöyle çalıyor dırı dırı dırrırııııı dırıdı
ikiz tepeler
foto eklemeyi bilmeymmm kiii
nasılsa acelemde yok zayıflamak gibi bi yere yetişecek değilim sonucda düğün vs de yok ee bu durumda neden kendimi zora sokayımmm
ama kilo veremiyorum die atmayın beni takımdam karagümrük gibi yakarım hepinizi
yakalayamazlar kii
ayyy düğün müyün yok ki ortada isteme bile yok ben uğrasıp duruyorummm
:90::90::90::90::90::90::90::90::90:
kilo almadigin surece sorun yok meyvisim....kilo alirsan ne olacagina soz veremem :26:
ayy ben varım dolcak tabi lüks atım ben unuttunmu bunların için varımmm
ayy ben varım dolcak tabi lüks atım ben unuttunmu bunların için varımmm
evet opme, koklama, sarilma meyvise ait..bunun icin aldim takima...yakin samimiyet meyvisten gecer
tehdit heıııı
kilo almadigin surece sorun yok meyvisim....kilo alirsan ne olacagina soz veremem :26:
ben cok severdim onu RODRANIR miik miiikkkkkmeyvem bir cizgi filim vardi hani tilki horozu yakalamaya calisiyor ya biliyormusun onu bu yazdiklarindan sonra o horuz geldi gozumun onune mik miiiik diye ses cikararaktan
evet opme, koklama, sarilma meyvise ait..bunun icin aldim takima...yakin samimiyet meyvisten gecer
kaptanim banada kiz banada pis bogazligim tutmus yine durduramiyom
gule gule eskidin insallah..bende kendime daha birsey almadim...isyerinde uniformam oldugu icin kiyafet sorunum yok allahtan...ama haftasonu icin kendime iki tane thsirt almistim..biri kirmizivazgecilmez renklerimden birisi...biride kahve rengi....tr gidene kadar almayida dusunmuyorumm...hele bir fazlaliklardan kurtulim ne ciciler alicammmmm
:115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115:ay eveet ben unutmusum senin luks at oldugunuiyikide varsin sen olunca nesede bol oluyor
sisst durun bakalim asiri yakinlik sakincali olur
:115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115:
askımdan baskasına o kadar yakın olamam :132::132::132::132::132::132::132:
sizlerle 10 cm den fazla yakınlasmam ona göree
loplopa gecip bugun degistiricem...sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgülüm cizelgeni hala değiştirmemişsin kızıyorum ama sanaaa
yapamıyorsan ben sana yapayım bi cizelge kopyala olmuyor böyleeee
ya ben ya ben ya ben...kiskancimdir bennnay eveet ben unutmusum senin luks at oldugunuiyikide varsin sen olunca nesede bol oluyor
evet oyle..teknoloji malum...bizim evin zili bozuk bende kapiyi oyle calarim....yok kız artık şöyle çalıyor dırı dırı dırrırııııı dırıdı
iki gun giremedin saldiniz kendinizi..olmuyor ama ganfedim....hani ben yokken sen alacaktin sopayi. .simdi elindeki sopada ise yaramaz insan vuramazki kendine.:26::26:..eniyisimi don arkani ben halledim. ..tut bogazina kendine eziyet etme....obur dunyada vicudumuza ettigimiz eziyetlerde cikacak karsimiza saka bir yana..gulum dikkat et...sonra daha cok eziyet cekiyor insan ..3 gun dieti bozdum..ama koperklerden pismanimmmm :78::78:
evet evet soyle uzaktan uzaktan sarilin aile var demi
loplopa gecip bugun degistiricem...sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya ben ya ben ya ben...kiskancimdir bennn
evet oyle..teknoloji malum...bizim evin zili bozuk bende kapiyi oyle calarim....
evet evet soyle uzaktan uzaktan sarilin aile var demi
dur bi aile cizeyimm
baba
anne
cocuklar :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?