Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kilo almadigin surece sorun yok meyvisim....kilo alirsan ne olacagina soz veremem :26:

Son düzenleme:

yakalayamazlar kii

ayyy düğün müyün yok ki ortada isteme bile yok ben uğrasıp duruyorummm

:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

meyvem bir cizgi filim vardi hani tilki horozu yakalamaya calisiyor ya biliyormusun onu bu yazdiklarindan sonra o horuz geldi gozumun onune mik miiiik diye ses cikararaktan

kilo almadigin surece sorun yok meyvisim....kilo alirsan ne olacagina soz veremem :26:
tehdit heıııı
meyvem bir cizgi filim vardi hani tilki horozu yakalamaya calisiyor ya biliyormusun onu bu yazdiklarindan sonra o horuz geldi gozumun onune mik miiiik diye ses cikararaktan
ben cok severdim onu RODRANIR miik miiikkkkk
evet opme, koklama, sarilma meyvise ait..bunun icin aldim takima...yakin samimiyet meyvisten gecer

süsleneyim azıcık bari az sonra yeni kızlar gelir onlarıda karsılarımm

kaptanim banada kiz banada pis bogazligim tutmus yine durduramiyom

iki gun giremedin saldiniz kendinizi..olmuyor ama ganfedim....hani ben yokken sen alacaktin sopayi..simdi elindeki sopada ise yaramaz insan vuramazki kendine.:26::26:..eniyisimi don arkani ben halledim...tut bogazina kendine eziyet etme....obur dunyada vicudumuza ettigimiz eziyetlerde cikacak karsimiza saka bir yana..gulum dikkat et...sonra daha cok eziyet cekiyor insan ..3 gun dieti bozdum..ama koperklerden pismanimmmm :78::78:

inşallah kırmızım ne ciciler giyicezzz

ay eveet ben unutmusum senin luks at oldugunu iyikide varsin sen olunca nesede bol oluyor
:115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115:
sisst durun bakalim asiri yakinlik sakincali olur

askımdan baskasına o kadar yakın olamam :132::132::132::132::132::132::132:
sizlerle 10 cm den fazla yakınlasmam ona göree

gülüm cizelgeni hala değiştirmemişsin kızıyorum ama sanaaa
yapamıyorsan ben sana yapayım bi cizelge kopyala olmuyor böyleeee
loplopa gecip bugun degistiricem...sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay eveet ben unutmusum senin luks at oldugunu iyikide varsin sen olunca nesede bol oluyor
ya ben ya ben ya ben...kiskancimdir bennn
yok kız artık şöyle çalıyor dırı dırı dırrırııııı dırıdı

foto eklemeyi bilmeymmm kiii
evet oyle..teknoloji malum...bizim evin zili bozuk bende kapiyi oyle calarim....

gercekten haklisin al buda kizilcik sopasi vur bir kactane de kendime geleyim baska turlu olmuyor yani ucundakide teslim bayragim ha ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…