ay fena açım aus
4 tane kuru kayısı yı ,1.5 bardak su ile hasladim biraz toz tarçın attım .
Sabah içip direk yürümeye
Gidicem ins , bağırsaklara etkisi olur
Selam kizlar..
Sahuru dun gece yazmistim..
Iftar:2 küçük biber dolma.4 sarma.1 kucuk kase salata.avucici pide..
11:00 ciss
Simdi ütü time..ardindan sporumy yapacagim..kendall abimle yine..tavsiye ederim.2 yil once ramazanda spor kocumuzdu kendileri..Sarayca hatirladin mi??
Kendi adıma 2 gündür benim elimde olmayan bir menü çıktı aclıkla hareket ediğimiz için galiba bundan bir tane ondan 2 taneyle birşey olmaz diyerek frenimizin ayarları kaçtı bunu toplamamız lazım yarından sonra azami dikkat edecegim özellikle iftarda...Bence en güzel günde geldi ... cumaya hiç bir etkisi kalmaz
Bence onlara elleşme ... ye yanii .. :) 1 dlm etimek her sabahta olsun en azından
ben varımmmm sopamla beraber
gel canım geel , ramazanı almadan atlatalım beraber .. bende 2 öğüncük pek işe yaramıyor sanki .
Menülerin çok fazla saydın .
Ramazanda eyvallah dersek .. cuma bildirimler artıdan geçilmez .
sahurda kek ve kaymak fazla .
iftarda çorba et salata yeterli imiş.
cız a hiç girmiyorum bile ....
eni konu normal beslenme bu , diyetle bağdaştıramadım .
çorba fasulye ayran salata tercih ederdim ben .
fasulye yemiyorsam etli köfteyi..
ama hepsi bir arada artı dolma çook .
eni konu yiyorsunuz yani .
listede olsan kaç sopa gösterirdim sayamadım .
ama listesizde sopam burda
menüler ard arda kötü geliyor ....
sende az yemişsin güzellik .
diyet için demiyorum da iftarda kısır ..hele koca bir tabaksa şişirir , rahatsız eder mideni .
Kendi adıma 2 gündür benim elimde olmayan bir menü çıktı aclıkla hareket ediğimiz için galiba bundan bir tane ondan 2 taneyle birşey olmaz diyerek frenimizin ayarları kaçtı bunu toplamamız lazım yarından sonra azami dikkat edecegim özellikle iftarda...
Aynı fikirdeyim helede şu iftar davetlerine üzülüyorum insanlar maneviyattan çıkarıp sofra paylaşmak yerine sanki bir yarış içine girip görümcem 5 ceşit yapmış bende 10 çeşit yaparımlara girenlerin insalıklarını sorguluyorum...Ayrıca manevi olarakta Ramazanın anlamına aykırı bence ... Açlıkla terbiye , nefsi eğitme , aç olanlarla empati demek ise .. ne canımız çekiyor ise yememiz doğru değil bence . Nacizane fikrimdir
Canım diyette resmen oruç gibi nefis terbiyesi .. ki benim için orucun hikmeti , emri sual sorulmaz olunca onu becermek diyeti becermekten daha kolay geliyor.
eee bunca ay diyet için az yediysem ... ramazanda da yiyecek hayali kurmuyorum ....doyuyorum ve kalkıyorum hamdolsun
Bunu yarın deniyecegim....Kesinlikle ....
Yazıyorum ama uygulayan kaç kişi var bilmiyorum .
Lütfen orucu açınca ..sofradan kalkın ... ben yarım saat kadar sonra tekrar oturduğum da inanın doymuş oluyorum ve sırf yemek için yiyorum .
İki öğün değil , mümkün olduğu kadar bölün .
Bunu yarın deniyecegim....
Gidip ütü yapayım ...
İftardan sonra gökyüzü keşfine çıktık yine ... ay a çıkasım geldi resmen ... bir de laf etmiştim teleskop alırken eşime :))
gerçekten dene canım ..
bak menümü paylaştım .. az yemedim ama yediklerimi hep böldüm .
bizim en büyük hatamız 30 dk içinde iftarda ne var ne yok yememiz
Aus bizde çok istiyoruz almak
önümüz açık birde bizim
çok keyiflidir eminim
ay ben yattım, sabah olunca bi seviniyorum ki sorma
bi tartılayım bakalım sabah .
gerci pazartesi sabahı bi atraksiyon olmaz
oruç tutmuyorum ama if bildiğiniz oruç cidden çok kahvaltı yaparsam nefes alamıyorum ki akşam yemeğini dusunemiyorum
Bence en güzel günde geldi ... cumaya hiç bir etkisi kalmaz
Bence onlara elleşme ... ye yanii .. :) 1 dlm etimek her sabahta olsun en azından
ben varımmmm sopamla beraber
gel canım geel , ramazanı almadan atlatalım beraber .. bende 2 öğüncük pek işe yaramıyor sanki .
Menülerin çok fazla saydın .
Ramazanda eyvallah dersek .. cuma bildirimler artıdan geçilmez .
sahurda kek ve kaymak fazla .
iftarda çorba et salata yeterli imiş.
cız a hiç girmiyorum bile ....
eni konu normal beslenme bu , diyetle bağdaştıramadım .
çorba fasulye ayran salata tercih ederdim ben .
fasulye yemiyorsam etli köfteyi..
ama hepsi bir arada artı dolma çook .
eni konu yiyorsunuz yani .
listede olsan kaç sopa gösterirdim sayamadım .
ama listesizde sopam burda
menüler ard arda kötü geliyor ....
sende az yemişsin güzellik .
diyet için demiyorum da iftarda kısır ..hele koca bir tabaksa şişirir , rahatsız eder mideni .
Selam kizlar..
Sahuru dun gece yazmistim..
Iftar:2 küçük biber dolma.4 sarma.1 kucuk kase salata.avucici pide..
11:00 ciss
Simdi ütü time..ardindan sporumy yapacagim..kendall abimle yine..tavsiye ederim.2 yil once ramazanda spor kocumuzdu kendileri..Sarayca hatirladin mi??
Benimde ütü var ama yapsam mi bilemedimDaydream- bende de ütü var canım ...sahura kadar bir vakit yapmalıyım ... yoksa yarın zor
Hamdolsun kuzum. Aynen devam.. kilo al ver
hoşbuldumm , çok şükür iyiyim sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?