Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar..

Sahuru dun gece yazmistim..

Iftar:2 küçük biber dolma.4 sarma.1 kucuk kase salata.avucici pide..

11:00 ciss

Simdi ütü time..ardindan sporumy yapacagim..kendall abimle yine..tavsiye ederim.2 yil once ramazanda spor kocumuzdu kendileri.. Sarayca hatirladin mi??

ay fena açım aus

4 tane kuru kayısı yı ,1.5 bardak su ile hasladim biraz toz tarçın attım .
Sabah içip direk yürümeye
Gidicem ins , bağırsaklara etkisi olur

benimkilerde nanay ... patlayacak gibiyim ... yediklerim menülerim ortada ama wc yok .. bu iftar öncesi onca saat açlığa tartı düne göre +300
ben biliyorum kendimi ezberledim ... ara ara sık sık yemeliyim .. o yüzden iftarı sahuru 3 e 5 bölüyorum .
Ramazan boyu veremeyeceğim kesin de 60 ı görmesem bari

he dün yazacaktım unuttum , yeni abi eklenmiş ablalardan sonra .. bir bakayım neymiş .. ben yapmam da .

Menü de cız harici .. iyi gibimsi :)

Kendi adıma 2 gündür benim elimde olmayan bir menü çıktı aclıkla hareket ediğimiz için galiba bundan bir tane ondan 2 taneyle birşey olmaz diyerek frenimizin ayarları kaçtı bunu toplamamız lazım yarından sonra azami dikkat edecegim özellikle iftarda...

Kesinlikle ....
Yazıyorum ama uygulayan kaç kişi var bilmiyorum .

Lütfen orucu açınca ..sofradan kalkın ... ben yarım saat kadar sonra tekrar oturduğum da inanın doymuş oluyorum ve sırf yemek için yiyorum .

İki öğün değil , mümkün olduğu kadar bölün .

Ayrıca manevi olarakta Ramazanın anlamına aykırı bence ... Açlıkla terbiye , nefsi eğitme , aç olanlarla empati demek ise .. ne canımız çekiyor ise yememiz doğru değil bence . Nacizane fikrimdir
Aynı fikirdeyim helede şu iftar davetlerine üzülüyorum insanlar maneviyattan çıkarıp sofra paylaşmak yerine sanki bir yarış içine girip görümcem 5 ceşit yapmış bende 10 çeşit yaparımlara girenlerin insalıklarını sorguluyorum...

Anladım canım..

Bunu yarın deniyecegim....

Gidip ütü yapayım ...

İftardan sonra gökyüzü keşfine çıktık yine ... ay a çıkasım geldi resmen ... bir de laf etmiştim teleskop alırken eşime :))

Aus bizde çok istiyoruz almak
önümüz açık birde bizim
çok keyiflidir eminim

ay ben yattım, sabah olunca bi seviniyorum ki sorma

bi tartılayım bakalım sabah .
gerci pazartesi sabahı bi atraksiyon olmaz

gerçekten dene canım ..
bak menümü paylaştım .. az yemedim ama yediklerimi hep böldüm .
bizim en büyük hatamız 30 dk içinde iftarda ne var ne yok yememiz

oruç tutmuyorum ama if bildiğiniz oruç cidden çok kahvaltı yaparsam nefes alamıyorum ki akşam yemeğini dusunemiyorum

Aus bizde çok istiyoruz almak
önümüz açık birde bizim
çok keyiflidir eminim

ay ben yattım, sabah olunca bi seviniyorum ki sorma

bi tartılayım bakalım sabah .
gerci pazartesi sabahı bi atraksiyon olmaz

Süper ya ... eşim netten buldu bunu ...gökyüzü ile kafayı yemiş bir adamdan aldı ikinci el .
çok keyifli . Yusuf zaten aşırı meraklı ..gökyüzü yıldız gezegen bilgisi benden fazla .

Kaptanım izinliyim ya ondan yedim. Yarina nasipse gör menümü

Hatırladım, esmer abimizdi değil mi? var videosu ama ben jillian nmtz yapmayi düşünüyorum bu ramazan

Daydream- bende de ütü var canım ...sahura kadar bir vakit yapmalıyım ... yoksa yarın zor
Benimde ütü var ama yapsam mi bilemedim

Kaptanim bu ramazan 2 kişiyiz. Esim oyle sarma dolma manti pilav tatli sevmez. Adam tam diyetlik menüleri seviyor buda benim isime geliyor doğrusu. Ramazanda bol bol pro takilacagiz gibi

Benimde tarhanam var ev yapimi kvalidem sağ olsun. Birde yogurt çorbası ve mercimek çorbası yaparim mis gibi

Ay çok yemedim ama s n uyarı yazınca fark ediyorum karbon ağırlıklı oluyor kaptanım
Bu cuma ak koyun kara koyun ortaya çıkar
İftar
1 hurma 1 tabak çorba salata yoğurt lu semizotu 1 porsiyon patlıcan oturtma biraz pide
bir dahaki iftara pide yememeyi düşünüyorum miktarını olcemiyorum
Arada
2 hurma kahve
Arada biraz dondurma
Sahur yapmayayim en iyisi diye düşünüyorum ama yaparsam yazarim

Kizlar genel olarak spor yapamadimiz icin iftarda cok dikkat etmeliyiz gun icersinde hareketlerimiz sinirli dinlenerek geciriyoruz spor olmayinca efor harcamiyoruz... en ufak kacamak kilo olarak dönebilir yada sabit kalabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…