Evet canım tartıldım. 1 kilo almış 99.3 olmuşum çok afedersin =) bir ramazan oruçluyken spora gidip sahura da kalkmayıp 9 kilo vermiştim. O zaman bekarım tabi, bu Ramazan da sahur var ama cıs yok. Sabah 6 da kalkan çocuklar ve beni bekleyen işler var. İnşallah veririm bakalım =)
Sen nasılsın kaptanım, Ramazan nasıl geçiyor, kilo korumaya devam mı? Bu arada Fatmanur abla gelmiyor mu
Hayırlısı canım kısmet :)Anladım canım hadi bakalım olursun inşallah
Sağol kaptanım yapıyorum hergun az da olsa
Ne güzel işte ... cızsız cozsuz çorbalı prolu iftarlar gelsin o zaman ...
Ben ütü dağımı tepeye indirip bıraktım ..ya devam ederim ya yarına ...
Canım koyunun akını karasını cumaya beklemeye ne hacet
Yarın iftara 2 3 saat kala tartıl . Doğru yolda mısın yanlışta mı gör , ona göre önümüzdeki 3 günü şekillendiririz.
Mozaik hariç çok iyi dilek .
Spor yapabiiliyorsun ne mutlu sana.
Bence tartılıp önlem alınabilir .
Ve evet sporu bırak hareketler bile kısıtlı... ona görw bi beslenme seçilmeli.
Ay bizde yusufu çorbadan sonra bırakıyoruz .
Gerçi o 6 gibi yiyor ... bu sırf eşlik yemeği ona ...
Bizde seni öptük canım .
Sanirim bu gece sahur yapmayacagim canim yemek yemek istemiyor..belki 1 wasa ustune peynir sürüp yerim bilmiyorum..kahve iceyim simdi bi tane..kimsecikler yok kitap okuyayim en iyisi..
Hayırlı sahurlar kızlar
Bugün iftar öncesi 2 saat yürüdüm. Tam tur taksim Galata Karaköy ordan da Sirkeci o kadar iyi geldi ki anlatamam. Spor amaçlı yürüdüm arada bir defa 3 4 dakika kaldırıma oturdum o kadar. Asıl Ramazan şimdi başlıyor işler erken kalkmalar çalışmalar Allah yardımcımız olsun
Menümü vereyim;
İftar:
Hurma
Ayran aşı çorbası
Ara verdim
Salata kadınbudu köfte fırında yağsız elma dilim patates 4 tane kadar
Ve mis gibi ev yoğurdu
Sahur:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tane kırmızı biber
Lor peyniri
Ayran aşı çorbası
1 muz
Muzu da yarına enerji versin diye yedim. Bu arada suyumu limon nane ve tarçın kabuğu koyarak dolapta beklettim öyle içiyorum
Bende diyorum üç gündür niye kabızımCevizde bazi bunyelerde kabizlik yapabiliyor... bende yapiyor. Aslinda cook tutuyor sirf kabizlik korkusuyls yiyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?