Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

9 kilo mu
Bu sefer onun 3 te 1 ne razı olalım ...
96 ile bitirsen süpeer olur bence.

Sen nasılsın kaptanım, Ramazan nasıl geçiyor, kilo korumaya devam mı? Bu arada Fatmanur abla gelmiyor mu

Ben iyiyim hamd olsun canım . Devam şükür nisandan beri 58-59 arası güzel korunuyor :)
Ramazan da ne olur göreceğiz .
Fatma gelmiyor maalesef .

Sağol kaptanım yapıyorum hergun az da olsa

Sanirim bu gece sahur yapmayacagim canim yemek yemek istemiyor..belki 1 wasa ustune peynir sürüp yerim bilmiyorum..kahve iceyim simdi bi tane..kimsecikler yok kitap okuyayim en iyisi..

Süpersinnnnn.

Sanirim bu gece sahur yapmayacagim canim yemek yemek istemiyor..belki 1 wasa ustune peynir sürüp yerim bilmiyorum..kahve iceyim simdi bi tane..kimsecikler yok kitap okuyayim en iyisi..

Bende 2 ye böldüm yine ... şimdi 2.öğünü yiyesim yok ... bir etimekle bira peynir .. kuru kayısı yemiştim .
Kahve içiyorum şu an .

Bekler miyim uyur muyum muamma .
Eşimde kitap okuyor şu an .
Gidip ona eşlik edeyim biraz .

Benim günlük menüm:

Dün sahuru yazmıştım aslında ama yeniden yazayıp bir arada olsun..

1 yumurta
1,5 dilim keçi peyniri
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
4 zeytin
2 cherry domates + 1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
4 çiğ badem
4-5 tane de taze yaban mersini

İftar:
1 hurma
2 kepçe mercimek çorbası
4 ızgara köfte
2 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük kase salata

Suyumu 2 lt ye tamamladım.
Spor yok yine, eşim rahatsızlandı onunla ilgilendim bütün gün, ben de halsiz düştüm inşallah yarın daha iyi olurum.

Bugünün sahuru:
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
1 kk keçi peyniri
1 salatalık
2 cherry domates
Yarım yumurta
2 gün kurusu kayısı
4 badem

Bugün çok uğrayamadım inşallah herkes afiyettedir.

Hayırlı sahurlar kızlar

Bugün iftar öncesi 2 saat yürüdüm. Tam tur taksim Galata Karaköy ordan da Sirkeci o kadar iyi geldi ki anlatamam. Spor amaçlı yürüdüm arada bir defa 3 4 dakika kaldırıma oturdum o kadar. Asıl Ramazan şimdi başlıyor işler erken kalkmalar çalışmalar Allah yardımcımız olsun

Menümü vereyim;

İftar:

Hurma
Ayran aşı çorbası
Ara verdim
Salata kadınbudu köfte fırında yağsız elma dilim patates 4 tane kadar
Ve mis gibi ev yoğurdu

Sahur:

1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tane kırmızı biber
Lor peyniri
Ayran aşı çorbası
1 muz

Muzu da yarına enerji versin diye yedim. Bu arada suyumu limon nane ve tarçın kabuğu koyarak dolapta beklettim öyle içiyorum

Umay abla menüsüne benzemiyor mu?
Bana mı öyle geldi?

Günaydın ,

Yürüyüş arkadaşım yine uyaya kalmış üstümü giyinmistim öylece kala kaldım ...

Yalnız git diyenler olacaktır hemen soyliyim, burda çok köpek var ben çok korkuyorum,,

Artık bantta yürümeye başlasam fena olmayacak

29 mayıs

Sahur: Yumurtalı kıyma, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 ceviz, 3 hurma, 1 gün kurusu

İftar : 1 kase ayran çorbası, kayseri yağlaması (yağlı değil ), salata , maalesef lokma tatlısı

Su: 2 litre
Toplam :1000 kalori

İştahım çok açıldı yine umarım regl yüzündendir, yeni ilacıma açmaz demişti doktor
Bu ramazan istediğim gibi gitmiyor bir tuhaf geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…