Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen canım .
Bu sene eşimde diyor , oh be o sofradan şişip kalkmalar yok .. ara vermek çok önemli .
Annemle babam yaparlardı iftarda ara..eski insanlar öyleydi..corbalarini icer kalkar aksam namazlarini kilip yemegi yerlerdi..onlar namaz kilarken ben yalnuz kalir kizardim birde beni yalniz birakiyosunuz yaa sofrada diye...

Aynen o abi..yarim saatte su icinde birakan..

Selamun aleykum kaptanım, Ramazan başladı. Çok güzel gidiyor..Allah herkese bu huzuru yaşatsın.. Diyetime de iyi geldi sanki. İftarda 3 dl civarı ekmek yiyorum ama günlük 5 dl yediğim düşünülürse iyi gibi, ne dersin. Sahurda da 2 dl çavdar, 1 yumurta, domates salatalık peynir zeytin yiyorum herşeyden dengeli şekilde yani. İnşallah ramazandan umutluyum bakalım

Ne güzel işte ... cızsız cozsuz çorbalı prolu iftarlar gelsin o zaman ...
Ben ütü dağımı tepeye indirip bıraktım ..ya devam ederim ya yarına ...

Canım koyunun akını karasını cumaya beklemeye ne hacet

Yarın iftara 2 3 saat kala tartıl . Doğru yolda mısın yanlışta mı gör , ona göre önümüzdeki 3 günü şekillendiririz.

Mozaik hariç çok iyi dilek .
Spor yapabiiliyorsun ne mutlu sana.

Kizlar genel olarak spor yapamadimiz icin iftarda cok dikkat etmeliyiz gun icersinde hareketlerimiz sinirli dinlenerek geciriyoruz spor olmayinca efor harcamiyoruz... en ufak kacamak kilo olarak dönebilir yada sabit kalabiliriz...

Bence tartılıp önlem alınabilir .
Ve evet sporu bırak hareketler bile kısıtlı... ona görw bi beslenme seçilmeli.

Annemle babam yaparlardı iftarda ara..eski insanlar öyleydi..corbalarini icer kalkar aksam namazlarini kilip yemegi yerlerdi..onlar namaz kilarken ben yalnuz kalir kizardim birde beni yalniz birakiyosunuz yaa sofrada diye...

Ay bizde yusufu çorbadan sonra bırakıyoruz .
Gerçi o 6 gibi yiyor ... bu sırf eşlik yemeği ona ...

Merhabalar canim takimim Eve yeni geldim o yuzden gecmisi falan okuyamadim yarin okulda okuyacagim simdi uyumam lazim sahura kalkicam, okula gidice yarin zombi gibi gezmek istemiyorum Herkesi optum

Bizde seni öptük canım .

Amin
Üzümüm nerelerdesin sen. Iyi geceler kuzum

Ve aleyküm selammmm .
Hadi bakalım .. görünen tablo iyi .
Senin için 5 dlm de iyi.
Tartıldın mı ramazan başı .
Gel menü yaz ... kopma .

Ben 3-4 parca utuledim yeter bu kadar
Iyi geceler canım

Ve aleyküm selammmm .
Senin için 5 dlm de iyi.
Gel menü yaz ... kopma .
Evet canım tartıldım. 1 kilo almış 99.3 olmuşum çok afedersin =) bir ramazan oruçluyken spora gidip sahura da kalkmayıp 9 kilo vermiştim. O zaman bekarım tabi, bu Ramazan da sahur var ama cıs yok. Sabah 6 da kalkan çocuklar ve beni bekleyen işler var. İnşallah veririm bakalım =)

Ve aleyküm selammmm .
Senin için 5 dlm de iyi.
Gel menü yaz ... kopma .
Sen nasılsın kaptanım, Ramazan nasıl geçiyor, kilo korumaya devam mı? Bu arada Fatmanur abla gelmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…