Bitirdim simdi şükür...azcik ara spor..Daydream- bende de ütü var canım ...sahura kadar bir vakit yapmalıyım ... yoksa yarın zor
Annemle babam yaparlardı iftarda ara..eski insanlar öyleydi..corbalarini icer kalkar aksam namazlarini kilip yemegi yerlerdi..onlar namaz kilarken ben yalnuz kalir kizardim birde beni yalniz birakiyosunuz yaa sofrada diye...aynen canım .
Bu sene eşimde diyor , oh be o sofradan şişip kalkmalar yok .. ara vermek çok önemli .
Aynen o abi..yarim saatte su icinde birakan..Kaptanım izinliyim ya ondan yedim. Yarina nasipse gör menümü
Hatırladım, esmer abimizdi değil mi? var videosu ama ben jillian nmtz yapmayi düşünüyorum bu ramazan
Benimde ütü var ama yapsam mi bilemedim
Kaptanim bu ramazan 2 kişiyiz. Esim oyle sarma dolma manti pilav tatli sevmez. Adam tam diyetlik menüleri seviyorbuda benim isime geliyor doğrusu. Ramazanda bol bol pro takilacagiz gibi
Benimde tarhanam var ev yapimi kvalidem sağ olsun. Birde yogurt çorbası ve mercimek çorbası yaparim mis gibi
Selamun aleykum kaptanım, Ramazan başladı. Çok güzel gidiyor..Allah herkese bu huzuru yaşatsın.. Diyetime de iyi geldi sanki. İftarda 3 dl civarı ekmek yiyorum ama günlük 5 dl yediğim düşünülürse iyi gibi, ne dersin. Sahurda da 2 dl çavdar, 1 yumurta, domates salatalık peynir zeytin yiyorum herşeyden dengeli şekilde yani. İnşallah ramazandan umutluyum bakalım@Antepia27
N Neshve
@MuMu85
@arselka
hiç sesiniz çıkmıyor ? iyice kayıplardasınız.
@mirjam sende bi ses ver ...
@Sekercikiz
@tuba52 izinden sonra iyice koptunuz ???
@cydnz_1 güzellik sende ne var ne yok ?
Arada onuda yaparimAynen o abi..yarim saatte su icinde birakan..
Kaptanım izinliyim ya ondan yedim. Yarina nasipse gör menümü
Hatırladım, esmer abimizdi değil mi? var videosu ama ben jillian nmtz yapmayi düşünüyorum bu ramazan
Benimde ütü var ama yapsam mi bilemedim
Kaptanim bu ramazan 2 kişiyiz. Esim oyle sarma dolma manti pilav tatli sevmez. Adam tam diyetlik menüleri seviyorbuda benim isime geliyor doğrusu. Ramazanda bol bol pro takilacagiz gibi
Benimde tarhanam var ev yapimi kvalidem sağ olsun. Birde yogurt çorbası ve mercimek çorbası yaparim mis gibi
Ay çok yemedim ama s n uyarı yazınca fark ediyorum karbon ağırlıklı oluyor kaptanım
Bu cuma ak koyun kara koyun ortaya çıkar
İftar
1 hurma 1 tabak çorba salata yoğurt lu semizotu 1 porsiyon patlıcan oturtma biraz pide
bir dahaki iftara pide yememeyi düşünüyorum miktarını olcemiyorum
Arada
2 hurma kahve
Arada biraz dondurma
Sahur yapmayayim en iyisi diye düşünüyorum ama yaparsam yazarim
Menü mu vereyim geç oldu ama
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz az yoğurt
Menemen tadına baktım
Peynirli yumurta tadına baktım
İftar
Çorba hurma
Tavuk salata ayran
Bi parça mozaik
Yeşil çay kahve
2 lt su bi saat spor
Ausencia @Ahu060812
Kizlar genel olarak spor yapamadimiz icin iftarda cok dikkat etmeliyiz gun icersinde hareketlerimiz sinirli dinlenerek geciriyoruz spor olmayinca efor harcamiyoruz... en ufak kacamak kilo olarak dönebilir yada sabit kalabiliriz...
Annemle babam yaparlardı iftarda ara..eski insanlar öyleydi..corbalarini icer kalkar aksam namazlarini kilip yemegi yerlerdi..onlar namaz kilarken ben yalnuz kalir kizardim birde beni yalniz birakiyosunuz yaa sofrada diye...
Merhabalar canim takimimEve yeni geldim o yuzden gecmisi falan okuyamadim yarin okulda okuyacagim simdi uyumam lazim sahura kalkicam, okula gidice yarin zombi gibi gezmek istemiyorum Herkesi optum
AminSelamun aleykum kaptanım, Ramazan başladı. Çok güzel gidiyor..Allah herkese bu huzuru yaşatsın.. Diyetime de iyi geldi sanki. İftarda 3 dl civarı ekmek yiyorum ama günlük 5 dl yediğim düşünülürse iyi gibi, ne dersin. Sahurda da 2 dl çavdar, 1 yumurta, domates salatalık peynir zeytin yiyorum herşeyden dengeli şekilde yani. İnşallah ramazandan umutluyum bakalım
Ve aleyküm selammmm .Selamun aleykum kaptanım, Ramazan başladı. Çok güzel gidiyor..Allah herkese bu huzuru yaşatsın.. Diyetime de iyi geldi sanki. İftarda 3 dl civarı ekmek yiyorum ama günlük 5 dl yediğim düşünülürse iyi gibi, ne dersin. Sahurda da 2 dl çavdar, 1 yumurta, domates salatalık peynir zeytin yiyorum herşeyden dengeli şekilde yani. İnşallah ramazandan umutluyum bakalım
Ben 3-4 parca utuledim yeter bu kadar
Ne güzel işte ... cızsız cozsuz çorbalı prolu iftarlar gelsin o zaman ...
Ben ütü dağımı tepeye indirip bıraktım ..ya devam ederim ya yarına ...
Canım koyunun akını karasını cumaya beklemeye ne hacet
Yarın iftara 2 3 saat kala tartıl . Doğru yolda mısın yanlışta mı gör , ona göre önümüzdeki 3 günü şekillendiririz.
Mozaik hariç çok iyi dilek .
Spor yapabiiliyorsun ne mutlu sana.
Bence tartılıp önlem alınabilir .
Ve evet sporu bırak hareketler bile kısıtlı... ona görw bi beslenme seçilmeli.
Ay bizde yusufu çorbadan sonra bırakıyoruz .
Gerçi o 6 gibi yiyor ... bu sırf eşlik yemeği ona ...
Bizde seni öptük canım .
Ben 3-4 parca utuledim yeter bu kadar
Iyi geceler canım
Canım valla hayat koşturması tam gaz devam. Bir sorun yok şükür. Sen nasılsın canım, çocuklar nereye gitti bu arada =)Amin
Üzümüm nerelerdesin sen. Iyi geceler kuzum
Evet canım tartıldım. 1 kilo almış 99.3 olmuşum çok afedersin =) bir ramazan oruçluyken spora gidip sahura da kalkmayıp 9 kilo vermiştim. O zaman bekarım tabi, bu Ramazan da sahur var ama cıs yok. Sabah 6 da kalkan çocuklar ve beni bekleyen işler var. İnşallah veririm bakalım =)Ve aleyküm selammmm .
Hadi bakalım .. görünen tablo iyi .
Senin için 5 dlm de iyi.
Tartıldın mı ramazan başı .
Gel menü yaz ... kopma .
Sen nasılsın kaptanım, Ramazan nasıl geçiyor, kilo korumaya devam mı? Bu arada Fatmanur abla gelmiyor muVe aleyküm selammmm .
Hadi bakalım .. görünen tablo iyi .
Senin için 5 dlm de iyi.
Tartıldın mı ramazan başı .
Gel menü yaz ... kopma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?