Esimin ki de ayran çorbasıBu arada benim iftar menümdeki çorba dışarıda yemediğimiz günler hep tarhanadır .
Eşimin ve ailesinin böyle bir geleneği var . tarhanasız iftarları olmaz .
Hatta dışarı yersek eşim keşke bir tasa tarhana getirseydik der
O yüzden ekmek ihtiyacı duymuyorum ....kayınvalidemin mis gibi tarhanası varken
Ben öyle yapardım ama bu sene yapamıyorum, erkenden yatıyorum çünkü mecburum, dedim ya oğlum 5 de ayakta, gece de kalkıyor, uykusuz kalmamak için erken uyuyorum, haliyle öğünü bölemiyorumKesinlikle ....
Yazıyorum ama uygulayan kaç kişi var bilmiyorum .
Lütfen orucu açınca ..sofradan kalkın ... ben yarım saat kadar sonra tekrar oturduğum da inanın doymuş oluyorum ve sırf yemek için yiyorum .
İki öğün değil , mümkün olduğu kadar bölün .
Güle güle kavuşun canımIyi akşamlar hanımlar. Tatil bitti eve geldik. Cocuklari memlekette bıraktık biraz burugum.ev nasil sessiz geldi bize. Allaha emanet olsunlar. Dede ve babaanneleri bizden iyi bakıyorlar bu bir gerçek.
Bu gün oruc tutmadım. Araba tutuyor beni
tok karnina kiyafetle 63.6 kg geldim. Sanirim cok kilo almadim. Cumaya artıları temizlerim gibi görünüyor.
Umay abla menüsüne benzemiyor mu?
Bana mı öyle geldi?
Ramazandan ötürü ben olamamEvet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk
300 gr almışım aferim bana28 nisan - 26 Mayıs (4 hafta) (her iki haftada kilo bildirimi yapanlar sadece sıralamada )
Mayıs Ayında Kim Kaç Kilo Verdi ?
@_AYNURA_ 66.6 / 63.8 2800 gr.
@saydin78 62.6 / 60.1 2500 gr.
@ecemavi 71.3 / 68.9 2400 gr.
@masumm 66.6 / 64.4 2200 gr.
kelebekolacam 71.4 / 69.3 2100 gr.
@Lunya 60.2 /58.5 1700 gr.
@Dilekiyi 73.5 / 72.2 1300 gr.
Ahu060812 75.7 / 74.4 1300 gr.
ada81 69.8 / 68.6 1200 gr
@Sherrysherrylady 72.3 / 71.1 1200 gr.
mimu88 68.8 / 67.7 1100 gr.
DelyDoly 80.8 / 80 800 gr.
begum75 57.8 / 57.3 500gr.
@kuzularinannesi 76.6 / 78 +1400 gr.
@_SARAYCA_ 61.8 / 63.7 + 1900 gr.
@Betulina 74.2 / 78.8 +4600 gr.
Koruma Listesi
Ausencia 58.6 / 58.8 +200 gr.
@Bebetomm 59.4 / 59.6 +200 gr
nehirnil111 52.9 / 53.2 / +300 gr.
Ramazan dokunma kız
Hmmmmm ramazan müsabakası demeeeek ... bana uyar .... bakalımnehirnil111 ne der ?
Hayırlı ramazanlar fıstığım
sanada hayırlı ramazanlar nilişkoo,ben ilk gün iftardan sonra resmen çarpıldım,2 gün bi nebze daha iyiydi bugün neler olcak bakalım,ama hafta sonu saat 1 e kadar uyumuştum bugün 7,30 daHayırlı haftalar hayırlı Ramazanlar hepinize canlarHafta sonunu yemek olarak iyi atlatamasam da ilk günler olarak güzel ağrısız hafif karşıladım önemli olan tabi işte hafta içi bakalım
Aynen caniiim havalar biraz daha isinsa daha rahat olucak dakozaamm yaz gelsin de şöyle bi spor programı yapalım kendimizi spora vuralım
Nasılsın Begüşümsanada hayırlı ramazanlar nilişkoo,ben ilk gün iftardan sonra resmen çarpıldım,2 gün bi nebze daha iyiydi bugün neler olcak bakalım,ama hafta sonu saat 1 e kadar uyumuştum bugün 7,30 daböyle kalktım,sahurdan sonra 6 kez wc ye git gel uykum heder oldu eve gidince uyumayı planlıyorum uyanınca yaparım yemeklerimide
Nasılsın BegüşümBizde ilk gün çarpıldık Allah affetsin Annemlerden geldik direk bayılmışız sahurda zor bir şeyler yapabildim sonra yine uyumuşuz direk ama senin gibi geç kalkmadım ya Benim dünden yemeğim var bugünü düşündüm çünkü 7 den sonra mal gibi oluyorum hatta 5 den sonra elim ayağım pek tutmuyor beynim ele geçmiş gibi oluyor
aynen aynen bende mal gibi oluyorum,Allahım affetsin kesinlikle ilk alışma günleri oluyo öyle zaten sonra alışınca ooo nede güzel geliyo oruç tutmak
kız bakma bende çarpılıyorumda hafta sonu baya uyuyunca bugün neler olcak bilemiyorum, duruma göre hareket edicem artık,benimde dünden 2 çeşit yemeğim var yanına bi katkı yapıcam sadece bide her zamanki fix yoğurt ve salata eşliğinde
ama olsun çok sevaba girmişsin dersleride iman gücüyle geçersin inşallahDün çok çalıştım ben ya saat 11 de başladım 3e kadar yemek yaptım 2 porsiyon yemek yaptımEşimin annesiyle babası köye gitti işlerini halletmek adına babanne küçük kaynımla evlerinde tek kaldılar babanne yaşlı diye yaptığım yemeklerden fazla fazla yaptım 2 günlük onlara da yaptım eşim götürdü Bir arkadaşımız geldi dün iftara da kaldı ee biliyorsun cuma misafir ağırladım benim dersler oruçtan yalan oldu kalakaldım öyle
Sagol canim cook sukur daha iyiyim yinede yarin bi kardiloyoga gidecem randevu aldim....@Sherrysherrylady yeni işin hayırlı olsun,işyerinden kk ya girebiliyon mu hemen baksaydın
ada81 sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
Ausencia babamm kas içi ödemin geçmiş olsun,aslında hastalığın iyi olmaz tabide ramazana denk gelmeside bi şanstır,bayramdan sonraya bişeciğin kalmaz inşallah
kelebekolacam manileriniz pek hoş hergün severek takip edeceğiz
ama olsun çok sevaba girmişsin dersleride iman gücüyle geçersin inşallah
hafta sonun baya yoğun geçmiş gerçekten,sınavlar ne zaman peki bu hafta sonumu?
Canım o baş ağrısı bende de oldu, aynen ilaç alıyorum sahurda. Çok fenaydı gerçekten.kızlar günaydın
orucun ilk günü iftardan sonra geçmeyen bir baş ağrısıyla mücadele ettim,sahurda ilaç aldım,kelebekolacam daktırım ben önlemimi baştan alıp sahurda ilaç almıştım ama bu seferde iftardan sonra aşırı ağrım oldu yattı uyudum yatarken beynim zonkladı resmen ama 2.gün daha iyiydi bugün ilk iş günü ilk iftar gibi bakalım neler olcak ben yine ilacımı aldım ama bu akşamdan sonra almıycam zira vücudun oruca alıştığını düşünüyorum
seferoğulları sabah tartıda baya bi artı gördüm oysaki iftar ve sahurlarım çok güzel kaçamaksız gidiyor,tabi tok karnına olmanın ve wc ye çıkamamanında etkisicumaya güzel sonuçlarla gelirim inşallah bu sefer artıda olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?