Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esimin ki de ayran çorbası

Ben öyle yapardım ama bu sene yapamıyorum, erkenden yatıyorum çünkü mecburum, dedim ya oğlum 5 de ayakta, gece de kalkıyor, uykusuz kalmamak için erken uyuyorum, haliyle öğünü bölemiyorum bir çözüm bulmam lazım ama ne ?

Güle güle kavuşun canım

Evet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk
Ramazandan ötürü ben olamam
300 gr almışım aferim bana
Ausencia ablam nehirnil111 le bı yarışmamız olacaktı. Ramazanda müsaitim yapsak mı
Ramazan dokunma kız 2 gündür fenalardayım sanki alıyorum gibi dur bakıyım bir kaç gün deneyeyim eğer ortalıyorsam girelim tabi ki

Hmmmmm ramazan müsabakası demeeeek ... bana uyar .... bakalım nehirnil111 ne der ?

Hayırlı ramazanlar fıstığım

Hayırlı ramazanlar kaptanım 2 gün yemeklere az saldırdım regl de gelmedi şaka gibi ya bir kaç gün bakacağım regl den sonra anca girebilirim bu müsabakaya yoksa çok zararlı çıkarım zaten vereceğim 3-5 gram yüzde de oynamıyor

kızlar günaydın

orucun ilk günü iftardan sonra geçmeyen bir baş ağrısıyla mücadele ettim,sahurda ilaç aldım, kelebekolacam daktırım ben önlemimi baştan alıp sahurda ilaç almıştım ama bu seferde iftardan sonra aşırı ağrım oldu yattı uyudum yatarken beynim zonkladı resmen ama 2.gün daha iyiydi bugün ilk iş günü ilk iftar gibi bakalım neler olcak ben yine ilacımı aldım ama bu akşamdan sonra almıycam zira vücudun oruca alıştığını düşünüyorum

seferoğulları sabah tartıda baya bi artı gördüm oysaki iftar ve sahurlarım çok güzel kaçamaksız gidiyor,tabi tok karnına olmanın ve wc ye çıkamamanında etkisi cumaya güzel sonuçlarla gelirim inşallah bu sefer artıda olmak istemiyorum

Hayırlı haftalar hayırlı Ramazanlar hepinize canlar Hafta sonunu yemek olarak iyi atlatamasam da ilk günler olarak güzel ağrısız hafif karşıladım önemli olan tabi işte hafta içi bakalım
sanada hayırlı ramazanlar nilişkoo,ben ilk gün iftardan sonra resmen çarpıldım,2 gün bi nebze daha iyiydi bugün neler olcak bakalım,ama hafta sonu saat 1 e kadar uyumuştum bugün 7,30 da böyle kalktım,sahurdan sonra 6 kez wc ye git gel uykum heder oldu eve gidince uyumayı planlıyorumuyanınca yaparım yemeklerimide

@Sherrysherrylady yeni işin hayırlı olsun,işyerinden kk ya girebiliyon mu hemen baksaydın
ada81 sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
Ausencia babammkas içi ödemin geçmiş olsun,aslında hastalığın iyi olmaz tabide ramazana denk gelmeside bi şanstır,bayramdan sonraya bişeciğin kalmaz inşallah
kelebekolacam manileriniz pek hoş hergün severek takip edeceğiz

Nasılsın Begüşüm Bizde ilk gün çarpıldık Allah affetsin Annemlerden geldik direk bayılmışız sahurda zor bir şeyler yapabildim sonra yine uyumuşuz direk ama senin gibi geç kalkmadım ya Benim dünden yemeğim var bugünü düşündüm çünkü 7 den sonra mal gibi oluyorum hatta 5 den sonra elim ayağım pek tutmuyor beynim ele geçmiş gibi oluyor

aynen aynen bende mal gibi oluyorum,Allahım affetsin kesinlikle ilk alışma günleri oluyo öyle zaten sonra alışınca ooo nede güzel geliyo oruç tutmak
kız bakma bende çarpılıyorumda hafta sonu baya uyuyunca bugün neler olcak bilemiyorum, duruma göre hareket edicem artık,benimde dünden 2 çeşit yemeğim var yanına bi katkı yapıcam sadece bide her zamanki fix yoğurt ve salata eşliğinde

iftar
corba yemedim ezogelindi kalorisinden dolayi yemekten basladim
bir tane firinlanmis karniyarik(kizartma degil)
5 tane ufak etli karalahana sarmasi
3 kasik kadar z yagli barbunya

ilk kez pide yedim pastene pidesiydi dayanamadim bir parca yedim
ufak bir bardak sekersiz kayisi suyu
esimin israriyla bir ttli kasigi damla sakizli muhallebi(bu arada ben hic tatli yemedim bir haftadir)

sahur: son anda kalktim 2 buyuk bardak su

1.5 litre su
1 soda
1 siyah cay
spor yok Ahu060812

Dün çok çalıştım ben ya saat 11 de başladım 3e kadar yemek yaptım 2 porsiyon yemek yaptım Eşimin annesiyle babası köye gitti işlerini halletmek adına babanne küçük kaynımla evlerinde tek kaldılar babanne yaşlı diye yaptığım yemeklerden fazla fazla yaptım 2 günlük onlara da yaptım eşim götürdüBir arkadaşımız geldi dün iftara da kaldı ee biliyorsun cuma misafir ağırladım benim dersler oruçtan yalan oldu kalakaldım öyle

ama olsun çok sevaba girmişsin dersleride iman gücüyle geçersin inşallah
hafta sonun baya yoğun geçmiş gerçekten,sınavlar ne zaman peki bu hafta sonumu?

Sagol canim cook sukur daha iyiyim yinede yarin bi kardiloyoga gidecem randevu aldim....

Wc canım hepimizde sıkınti oldu...bende regli oldum artik bu wc olayini cozmeye calisacam....

ama olsun çok sevaba girmişsin dersleride iman gücüyle geçersin inşallah
hafta sonun baya yoğun geçmiş gerçekten,sınavlar ne zaman peki bu hafta sonumu?

Amin inşallah mübarek günlerin hürmetine

Evet kuzum bu hafta sonu sınav günleri 2 gün tutamayacağım gibi zaten hasta olmam gerek

Canım o baş ağrısı bende de oldu, aynen ilaç alıyorum sahurda. Çok fenaydı gerçekten.
Wc ye bende bugün çıkabildim, hepimiz aynıyız demek ki oruçtan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…