Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
Dün gelemedim hiç görümceyle telde konuşmuştum ctesi bende domates fideleri vardı tohumu köyden getirip yetiştirdiğim.onu verecektim yanıma almayı unutmuşum diye aradım oda Pazar günü beraber olursak alırız dedi bende nasıl falan dedim çağırırsan geliriz falan dedi bakarız konuşuruz dedim.akşam da dedim bunlar her türlü gelicek en iyisi ben çağırayım da sıramı savayım.büyük görümceyi de aradım.kv gelmedi.akşama kadar çamaşır ütü ev toplama uğraştım akşamda onlar gelince beraber yaptık yemekleri menüye beraber karar verdik aradan çıktı.gece yarısıydı gittikleri.gelemedim ondan Sonra da.eşimede trip atmakla geçirdim o arayıda

Ne güzel düşünmüşsün canım.

kimse spor yapmadı heralde Pazar.dilekden başka

Bende dünkü menümü yazayım
Sabah
Bir küçük pasta tabağı kadar krep arasına iki dl kaşar iki üç dl sucuk koyup tavada yarım ay yapıp pişirmiştim çocuklara ondan bir tane
Öğlen
4-5 minik sarma
(Anca onu ağzıma atabildm oruçlular yokken)
Akşam
Mantar çorbası
Bi parça et haşlama
İki kaşık pilav
Su 1.5 olmuştur
Spor yok

Ne çok misafirin geliyor canım, kolaylık diliyorum sana

Şuraya da bi gurur fotosu koyalım

Ne çok misafirin geliyor canım, kolaylık diliyorum sana
valla sorma.neşeli bi karakterim var ayaklı stand up gibi olunca millet de gülmeye geliyo zannımca şikayetlensemde yorulsamda misafire yansıtmıyorum bende oturup eğleniyorum pozitif enerjide herkesi çekiyo arkası kesilmiyo misafirlerin ama görümceler gelince işleri yaparlar yemek bulaşık sofra toplama haklarını yiyemem şimdi

Yardım etmeleri iyiymiş, bütün iş üstüne kalsa çekilmez sürekli. Seviliyorsun demek ki

Ne güzel benimde bu gibi insanlara çok ihtitlyacim var cevrendekiler ćok şanslı

Sağol canım çok yaşlı ve ellerinde de sıkıntılar var kemik erimesinden dolayı O da eşime reçel 1 poşet ıhlamur falan vermiş kıyamam ya

Ayyy Kıyamam yaa..
Allah razı olsun senden valla...
Rabbim çocuk ve yaşlıları korusun kollasin.

Burdan bile hissediliyor enerjin canım...
Okurken resmen ulaşıyor bana.
Ne güzel pozitif olman.
Farklı enerji yaysan hayatın çekilmez olur.

Yardım etmeleri iyiymiş, bütün iş üstüne kalsa çekilmez sürekli. Seviliyorsun demek ki
Severler canım çoooookk severler
Kız sevilmiyecek tarafımmı var benim aşkolsun
Onlar misafir değil kii hep Ahu060812 dalar
Hahaha aynen canım hep dalıyorlar
Ne güzel benimde bu gibi insanlara çok ihtitlyacim var cevrendekiler ćok şanslı
Gel babysi sanada pozitif enerji yükleyelim

Kız kelebek eve geldim , eşim maç izlemeye gidiyordu dedim ne olur beni tekrar götür bı bakayım alayım ,gittim ne beğenirsin kalmamış eczaneden var mı ? Yarın bende bı sorayım
normal de var mı bilmiyorum ama eczacıların alışveriş yaptıgı internet siteleri var bi soracağım olmadı gidip bugün gratisten alırım.

Burdan bile hissediliyor enerjin canım...
Okurken resmen ulaşıyor bana.
Ne güzel pozitif olman.
Farklı enerji yaysan hayatın çekilmez olur.
Gerçekten olumsuz hiç birşeyin olmadığına inanıyorum hayatta.olumsuz sandığımız şeylerin Allahın takdiri olduğunu düşünüp bi hayır vardır diye düşündükçe hayatta hiç birşeyi takmaz oluyorsun.Allah a güvenmek ona sığınmak ennnn büyük terapi. vardır bi bildiği deyip geçmek pozitif yapıyo ister istemez.ama çok büyük sınavlarla da sınanmadım hamdolsun onunda etkisi var.hani öyle insanlara karşı da bişey diyemem yaşamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…