Ne güzel düşünmüşsün canım.Dün çok çalıştım ben ya saat 11 de başladım 3e kadar yemek yaptım 2 porsiyon yemek yaptımEşimin annesiyle babası köye gitti işlerini halletmek adına babanne küçük kaynımla evlerinde tek kaldılar babanne yaşlı diye yaptığım yemeklerden fazla fazla yaptım 2 günlük onlara da yaptım eşim götürdü Bir arkadaşımız geldi dün iftara da kaldı ee biliyorsun cuma misafir ağırladım benim dersler oruçtan yalan oldu kalakaldım öyle
Ne çok misafirin geliyor canım, kolaylık diliyorum sanaGünaydın kızlar
Dün gelemedim hiç görümceyle telde konuşmuştum ctesi bende domates fideleri vardı tohumu köyden getirip yetiştirdiğim.onu verecektim yanıma almayı unutmuşum diye aradım oda Pazar günü beraber olursak alırız dedi bende nasıl falan dedim çağırırsan geliriz falan dedibakarız konuşuruz dedim.akşam da dedim bunlar her türlü gelicek en iyisi ben çağırayım da sıramı savayım.büyük görümceyi de aradım.kv gelmedi.akşama kadar çamaşır ütü ev toplama uğraştım akşamda onlar gelince beraber yaptık yemekleri menüye beraber karar verdik aradan çıktı.gece yarısıydı gittikleri.gelemedim ondan Sonra da.eşimede trip atmakla geçirdim o arayıda
Sağol canım çok yaşlı ve ellerinde de sıkıntılar var kemik erimesinden dolayıNe güzel düşünmüşsün canım.
valla sorma.neşeli bi karakterim var ayaklı stand up gibi olunca millet de gülmeye geliyo zannımcaNe çok misafirin geliyor canım, kolaylık diliyorum sana
Yardım etmeleri iyiymiş, bütün iş üstüne kalsa çekilmez sürekli. Seviliyorsun demek kiŞuraya da bi gurur fotosu koyalım
Eki Görüntüle 2001419
valla sorma.neşeli bi karakterim var ayaklı stand up gibi olunca millet de gülmeye geliyo zannımcaşikayetlensemde yorulsamda misafire yansıtmıyorum bende oturup eğleniyorum pozitif enerjide herkesi çekiyo arkası kesilmiyo misafirlerin ama görümceler gelince işleri yaparlar yemek bulaşık sofra toplama haklarını yiyemem şimdi
Ne güzelŞuraya da bi gurur fotosu koyalım
Eki Görüntüle 2001419
valla sorma.neşeli bi karakterim var ayaklı stand up gibi olunca millet de gülmeye geliyo zannımcaşikayetlensemde yorulsamda misafire yansıtmıyorum bende oturup eğleniyorum pozitif enerjide herkesi çekiyo arkası kesilmiyo misafirlerin ama görümceler gelince işleri yaparlar yemek bulaşık sofra toplama haklarını yiyemem şimdi
Sağol canım çok yaşlı ve ellerinde de sıkıntılar var kemik erimesinden dolayıO da eşime reçel 1 poşet ıhlamur falan vermiş kıyamam ya
Burdan bile hissediliyor enerjin canım...Şuraya da bi gurur fotosu koyalım
Eki Görüntüle 2001419
Severler canım çoooookk severlerYardım etmeleri iyiymiş, bütün iş üstüne kalsa çekilmez sürekli. Seviliyorsun demek ki
Hahaha aynen canım hep dalıyorlar
Gel babysi sanada pozitif enerji yükleyelimNe güzelbenimde bu gibi insanlara çok ihtitlyacim var cevrendekiler ćok şanslı
Ayyy Kıyamam yaa..
Allah razı olsun senden valla...
Rabbim çocuk ve yaşlıları korusun kollasin.
normal de var mı bilmiyorum ama eczacıların alışveriş yaptıgı internet siteleri var bi soracağım olmadı gidip bugün gratisten alırım.Kız kelebek eve geldim , eşim maç izlemeye gidiyordu dedim ne olur beni tekrar götür bı bakayım alayım ,gittim ne beğenirsin kalmamış eczaneden var mı ? Yarın bende bı sorayım
Gerçekten olumsuz hiç birşeyin olmadığına inanıyorum hayatta.olumsuz sandığımız şeylerin Allahın takdiri olduğunu düşünüp bi hayır vardır diye düşündükçe hayatta hiç birşeyi takmaz oluyorsun.Allah a güvenmek ona sığınmak ennnn büyük terapi. vardır bi bildiği deyip geçmek pozitif yapıyo ister istemez.ama çok büyük sınavlarla da sınanmadım hamdolsun onunda etkisi var.hani öyle insanlara karşı da bişey diyemem yaşamayan bilemezBurdan bile hissediliyor enerjin canım...
Okurken resmen ulaşıyor bana.
Ne güzel pozitif olman.
Farklı enerji yaysan hayatın çekilmez olur.
Kolay gelsin daktırımgünaydınnn.pc ye format atıldı programları yeniden yüklemekle uğraşıyorum.
Sevilmezmisin hiçSeverler canım çoooookk severler
Kız sevilmiyecek tarafımmı var benim aşkolsun
Hahaha aynen canım hep dalıyorlar
Gel babysi sanada pozitif enerji yükleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?