Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın günaydınnn kızlaar..

bu saat oldu sadece nescafe içtim daha, şimdi bir kase müslimi hazırlayayım geliyorum..

günaydın canım afiyet olsun bende sadece yarım muz yedim yarım simit yedim sabah şimdide erik yiyeceğim afiyet olsun şu müsliden alıp bendemi işyerinde yesem zaten çıkan yemekleri hiiç beğenmiyorum tam tahıllı beslenmiş olurum

anladim canim
ayy pek iyi değilim bu aralar, çok miskinim.. ve yemek yiyesim var hep.. beni de biraz sarsın kızlar, kendime gelmem lazım.. :26::26::26:

havadanda olabilir canim....bolca disariya cik gez eglen..aklina yemek getirecek yerlerden uzak dur..

kırmızıcım yauv sordum ama yine soracağım sen özel diyet uyguluyormusun?

gormedim ceyceycim...yoksa niye cevap vermim ben buraya geldigim ilk gunden beri akapunktur diyeti yapiyorum canim,,,ilk baslarda insani zorluyor ama vicud alisinca rahatligi hicbirseyde yok...sbah ogle yogurt aksamda bol salata ton baligi 2 haslanmis patates yiyorum

yok canım sen cevaplamıştın zaten ben diyetinin ne olduğunu unuttumda evet zorlayıcı bir diyetmiş canım yaa.

gunaydın canlarım bu saat oldu ancak gelebıldım yanınıza valla kaptanım burdan ayrılmak ıstemıyorum dıyetı bırakmıyım dıye ama galıba benım bu yogunlugum ayın 30 unda bu dosyaları teslım edene kadar surecek cok ozur dılıyorum sızlerden eger katılamazsam sohbete neolur bana anlayıs gosterın gercekten cok yogunum ve cok yoruldum yaa hooff hooff

ben bugun guzelcene kahvaltımı yaptım ondan sonra elma dıyetımı yapıcam dedım geldım ısyerınee bılın bakalım neyı unuttum elmaaaaaaa:84::84::84: ogleye kadar bol suyla atlatıcam kendımı oglen evde kocaman elmamı yıycem ay ınsallah 3 gun yapabılırımde 5 lı rakamlara bıraz yaklasırımm

saferanım nasılsın bu günnn

ben bu sabah nedense cok pozitifimmm
oooh işte beyleee..herkes pozi olsuuun......poziyim ben poziyiiim............
Günaydın..............
günaydın doğaaaam............
gunaydin sekerlerrrrrrrrrrr

2 saat uykuyla duruyorum ama bende pozitifim

toparlanalim artik buyrunn buyrunnnn
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnn.............

diikkat dikkat hostesimiz safiss birazdan diet ucus kurallarini anlatacak, lutfen kurallara uyalim uymayanlari uyalraim, ki yere cakilis felan yasamayalimm

gunaydin meyvisimmm, omrun boyunca yasak degil ama demi??[/QUOTE]
eveeet...girişler önden ama dikkatli ve diyete uygun..çıkışlar arkadan ..mümkünse hergün ve düzenliiiiii........

zaten izmite gittiğimde yedimde öldüm midemin bulantısından yanmasından cok kötü yapıyor artık diyet seylerle beslenicem mecburen...
geçmiş olsun bebeeem.....her işte bi hayır vardır..sende ..fit olcan bu sayede.....

hmmm aklima gelmemisti bak..Safisim not et lutfen..bir adet japon yapistiricisi...meyvis gibi yerinde duramayanlara kullanalim
meyvişi japonla sabitliyoooom...emrin olur kaptaaaan................
internetten resim bul yükle bakalım doğaaaa.....ben de greyder den ayakkabı aldım çok güzel düz modeller var tavsiye ederiiiim....

hostes sabahtan geldi geldide baktı ucak bu gün alabora olucak kacayım dedi
geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm................
günaydın kızlar nasılsınız bakimmm ? ben bu gribi atlatırsam çook iyi olacağım

günaydın günaydınnn kızlaar..

bu saat oldu sadece nescafe içtim daha, şimdi bir kase müslimi hazırlayayım geliyorum..
günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn...........

tamam canim sikma canini....ayin 30una kadar seni sayimlarada eklemiyoruz...ama 30undan sonra full paylasim isterim ona gore

günaydıın canııım...............

Polaris

Polaris

alın size link terliğin kahverengini aldım tıklayın görün daha güzel siyahtan çokkk rahat

Son düzenleme:
günaydin kizlar.bu ne güzel bir sohbet böyle bu sabah.
ama maalesef ben size katilamiycam.kizimi hastaneye götürücez birazdan.uyanmiyor bir türlü onu bekliyorum.
kac gündür basi dönüyor ve okulda düsüyormus basi dönünce.cok korktum.doktora götürdüm,bisey anlamadi.bide hastaneye götürücez birazdan esimle.insallah biseyi yoktur.

geçmiş olsun canım inş.önemli birşey çıkmaz..dönünce haber ver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…