Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım menü biraz az geldi bana, sahurda sadece yoğurt yeterli geldi mi peki zorlandın mı gün içinde?

Tartı artıdan eksiye döndü bugün öğlen. Ama yavaş olduğundan dedüm sporsuz olmayacak. Şekerim oynuyor iftardan sonra acayip uyku basıyor ama bir şekilde toplanıp yine de spor yapıcam.

Canım senin diyet gercekten cok ağır. Ama sen böyle iyi diyorsun o zaman başka

canım, aynen ciddi ağır bir diyet
bende zaten bayrama kadar yapmayı düşünüyorum, bayram sonrasına
yemek yemem ama ,en azından haftada 3 gün evdekilerle birşeyler yerim

çünkü ciddi ciddi eşim artık sorun yapmaya başladı, birde yavaş yavaş ekleme yapmış olurum kilo almak kolaylasmaz ,sporu artırarak telafi ederim,en kötü 61 lerin görürüm bu diyette diye düşünüyorum

2 gün karbon gitti bugün iftarı toparlamak amaclı az yedim sahur zor benim için onu toparlasam yoluna girecek inşallah...

Aynen masumcum bikac aksam evdekilerle yemek ye..hakli bence esinde..

Iyi akşamlar sana da canımmm

Bugün bu bacında 1 saat öncesini hatırlayacak kafa yok canımm .

Eksilmiş en azından be hülyacım .
Hahaaahh evet sen bugun yuvarlana yuvarlana tuttun orucu...bende bi miskinim ki sorma..iftar masasi yarim saat oylece durdu da anca toparladim

Biliyorum tatlım ... hadi gelin lige de sizi bi yenelim :)
Finaliniz göztepe ile olacak değil mi ?
Şuan hitler maci izliyor bitti mi bilmiyorum canimm göztepe yada bolu bakalim ne olacak 4 haziran büyük gün kaptanicem insallahh cikariz 1.lige

Aynen yavas yavas ekleme yaparsan kiloda almazsın.

Kaptanicem bunun adı kaptanikushedefekilitlikusyeterincekilodanbıkmışus sendromu

Anammm okurken bile 400gr verdim ....
Yazarken de sennden 500 gitmiştir zannımca

Menüm
Sabah 09:30
1 etiform
Beyaz peynir
4-5 cherry domates
3 ceviz
2 kuru kayisi

Akşam 16:30
2 köfte
Bol yeşillik
2s 1arada

Yeşil çay
Su 2,5
500 ip atlama
Ausencia

Ausencia kaptanim sahurda cok yedim haklisin. Ac kalirim psikolojisi sanırım. Aslinda bu ay ekmegi kessem iyi olacak.

Ay kaçırdım karniyarigi bileydim kosarak gelirdim

Ekmeği kesme de ..dlm i azalt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…