İşte o bir kaç dk eğer onu atlatirsak doyma sinyali beynimize gitmiş oluyor.Bugün sahurumu yapacagım inşallah
İlk bir kaç dakkika yemeklerde gözüm kalmadı değil salata cacıkla midemi avutum sonra sofrayı topladım eşimin çayını verdim kendi çayımı aldım mutfaktan uzaklaştım derken iştah gitti anlamadım yarım saat sonra yemegimi yedim ama o aclıgın vermiş olduğu iştahla yemedim doğrusu...
Amiiiin tatlım inşallah ♡♡♡ pideler sarmalar hepsi birden çok gelmiştir canım :)Hoşbuldum ablacimAmin hepimizin oruçlarini kabul etsin Allah
Pide çok degildi ama yedim azicik o yuzden sistim heralde
Çok az gitti ama olsun buna da şükür cumaya daha güzel şeyler olur inşallah. Sen ne durumdasın canım? Bu günlerde eşim hasta onunla ilgilenirken, bir de sahur iftar düzeninden buralara dalamıyorum hiç görüşemiyoruz seninle.Gerçekten az yemişsin ama olsun sonuçta dayandin demii.
Emeklerin boşa çıkmasın canım.
Civan percemi de şifa olsun
Hoşgeldin..
Kiz Allah ayirmasin
Bebek var galiba Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin. ♡♡♡
Afiyet olsun rakibemm.
Okudum artılar eksi olmuş bravooo.
Ada Canım yaa artık sana geçmiş olsun demek istemiyorum gerçekten geçsin yahuu..
Ya Şafi oku kendine bol bol..
Rabbim Ya Şafi adıyla şifa versin. ♡♡♡
Bence dene derim o şişkinlik olmuyor ilk bir kac dakika afalıyorsun vucüt neden yemiyosun diyor sonra o aflama geciyorİşte o bir kaç dk eğer onu atlatirsak doyma sinyali beynimize gitmiş oluyor.
Teorik anlatinca güzelde iş pratikte: :
:
Hayırlı sahurlar olsun canımHayırlı sahurlar
Sana da canımHayırlı sahurlar
Evet gördüm puanciklarimi:)Içerden geç çıktım :)
Şimdi benim sahur bitti .
Eşim yeni başlayacak .. yiyip yatamıyorum diye erken yiyorum ben .
Daydream- Tatlım puanların var , görünüyor demek :)
Hayırlı sahurlar kaptanım.Cümleten hayırlı sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?